GeorgiK Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Хихихи На мен пък са ми казвали,че приличам на Слай (слава Богу,че не е вярно ) То пък за прилика... Обикновено ми казваха, че приличам на разни футболисти, като ходех да играя с разни по-големи от мен. Батковците нали трябваше да бъдат снизходителни и не можеха да ми казват по име и ползваха тези "прякори". Само дето са ме наричали като всички познати им къдрави футболисти - Валдерама (най-много от всички), МакМанамън, Кампо, Игита, Балъков...и един дори ми викаше Боримиров, защото не правеше разлика между Боримиров и Балъков... И да, разбира се не приличам на никого от изброените - просто съм къдрав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Чувал съм, че ако бебе се роди в 7-ми месец, няма проблеми, но ако се роди през 8-ми месец има голяма вероятност да умре. Вярно ли е това и ако да, защо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Някой друг туг да го е гнус(страх) от богомолки? Богомолки и всякакви големи инсекти! :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Богомолки и всякакви големи инсекти! :ph34r: Е,това си е арахнофобия.Мене само от богомолки ме е страх.Отвратителни са-някакси ръцете им са извити И след секс женската изяжда мъжката Доста гнусновати гадинки.. Edited November 23, 2005 by HBK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Чувал съм, че ако бебе се роди в 7-ми месец, няма проблеми, но ако се роди през 8-ми месец има голяма вероятност да умре. Вярно ли е това и ако да, защо? И аз така знам, но не мога да ти обясня защо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Защото в 8-мия месец се извършват процеси ,които не бива да бъдат прекъснати. Но незнам точно как се наричат. Но със 100% е така. Много малко от 8-маците оживяват , но не е 100% сигурно ,че бебето ще умре , просто може да получи някакви увреждания било то умствени или физически. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Е,това си е арахнофобия.Да ама не е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Защото в 8-мия месец се извършват процеси ,които не бива да бъдат прекъснати. Но незнам точно как се наричат. Но със 100% е така.Много малко от 8-маците оживяват , но не е 100% сигурно ,че бебето ще умре , просто може да получи някакви увреждания било то умствени или физически. Ами няма никаква логика в това. Ако в осмия месец тези процеси ще бъдат прекъснати, то в седмия даже няма да са започнали, което звучи още по-непоправимо. Освен това в учебниците по биология не съм забелязал да пише нещо подобно... Да не говорим, че бебетата родени преждевременно, основно се раждат няколко седмици по-рано (което се пада осми месец), а не цели два месеца по-рано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Аз съм Осмак...здрав съм ,хувбав съм и съм умен Ама и ти не пропускаш Edited November 23, 2005 by NightWolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Аз съм Осмак...здрав съм ,хувбав съм и съм умен Дамммм....определено хората не тряя да се раждат в Осмия месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 za6to vinagi trqa da gubq ot evrofutbol samo za 1 sre6ta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 za6to vinagi trqa da gubq ot evrofutbol samo za 1 sre6ta? Може би е от късмета ти ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 za6to vinagi trqa da gubq ot evrofutbol samo za 1 sre6ta? КОлко загуби!? и колко щеше да спечелиш ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Може би е от късмета ти ... За да ти е гадно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Ами няма никаква логика в това. Ако в осмия месец тези процеси ще бъдат прекъснати, то в седмия даже няма да са започнали, което звучи още по-непоправимо. Освен това в учебниците по биология не съм забелязал да пише нещо подобно... Да не говорим, че бебетата родени преждевременно, основно се раждат няколко седмици по-рано (което се пада осми месец), а не цели два месеца по-рано Било е по-опасно в осмия месец да се роди бебето, защото тогава има белодробна незрялост - дробовете-в 7-мия се затваряли ,в 8-мия се отваряли и в 9-ия пак се затваряли или нещо такова. Вече обаче не е така, защото има някакво лекарство, което се инжектира и дробовете "узряват" и вече новото виждане е - колкото по-късно, толкова по-добре, т.е, 8-мия е за предпочитане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 za6to vinagi trqa da gubq ot evrofutbol samo za 1 sre6ta? Питаш човека, който изпусна суперджакпот-а за 1 среща с фиш от 60 стотинки ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Имало ли е диви коне в Северна Америка преди заселването на испанците и португалците? Ами да, в прериите... Наричат се мустанги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Голям умник - имало е таратанци. Освен Карл Май трябва да се четат и други книжки - за да не се излагаш така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Голям умник - имало е таратанци. Освен Карл Май трябва да се четат и други книжки - за да не се излагаш така. И кво индянците пеша ли са ходили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 не, индЯнците не са ходели пеша - карали са Ламборджинита, ама диви - скитащи в прериите, викали им Мамборджинита... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 и какво да направим сега - на теб ти се виждало невъзможно... Всеизвестен факт е, че първите коне, които виждат ацтеките са тези на испанците когато пристига Кортес - поради което и вида на 5 конника обръщал в бягство армийките им, състоящите се от 100тици индианци, поради което Кортес с 20 конника успял да ги покори. Защото възприемали ездача и конника като едно единствено живо същество, а не като две отделни. И на тях им се виждало невъзможно да са две отделни също както на теб ти се вижда невъзможно... -- Напротив - обяснява ги. Направи справка колко е периода на бременност при конете и изчисли за колко време от десет коня, пет женски и пет мъжки, ще се получат 100 - и пак ще си говорим възможно ли е, логично ли е, не е ли... -- Ето ти един възможен вариант, освен този за избягалите коне: Имаш 10 кораба, които побират 100 човека и 50 коня. Отиваш в Америка и докато си там някои от конете ти вземат, че родят... и като тръгваш назад изведнъж се оказваш с 100 човека и 70 коня примерно които да натовариш на кораби които побират 100 човека и педесет коня - какво правим? Ми зарязваме 20 коня да се оправят там ебаси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) Da. Naistina zvu4i ne osobeno pravdopodobno, no i az taka znaia A rodinata na zaicite koi kontinent be6e? Vse zabraviam... Avstralia? Ili tam niama6e zaici... edit: "В Австралия не е имало зайци докато не се появяват европейските колонизатори. Дори появата на зайците предизвиква почти природно бедствие, защото бързото им размножаване и многото ядене и превърнало в пустиня едва ли не цели области." Blagodaria В Австралия не е имало зайци докато не се появяват европейските колонизатори. Дори появата на зайците предизвиква почти природно бедствие, защото бързото им размножаване и многото ядене и превърнало в пустиня едва ли не цели области. "В Австралия не е имало и пчели - те също са внесени от Европа. от Италия. И в момента в Австралия е останала единствената чиста порода пчели - навсякъде по света са се омешали. Поради което австралийските пчели са адски скъпи в момента и има забрана за внос на пчели в Австралия, за да не се развали породата им..." Dogodina zna4i otivam na lov za p4eli. Ima li jelaesti za 4istokravni p4eli 6egata na strana. Tova ne go znaex za p4elite. Edited November 25, 2005 by juji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts