exabyte Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Мисля, че повечето са на франчайз. Щом са закрити, най-вероятно на някой не му е било достатъчно изгодно. Да, франчайз са, но бяха пълни, а и това затваряне почти по едно и също време е странно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Това, че са били пълни, не значи автоматично голяма печалба. Какво има сега на тяхно място? Може да са били под наем и собственикът да е е решил нещо друго. Възможни причини - бол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Какво става с тези офиси на Еконт? Закриха два в Кичука, а имаха доста работа. Сега в този до нас има опашка като през купонната криза... Офисите са закрити от Еконт, защото не са се справяли с пратките и са имали оплаквания. Постепенно правят нови. Това е. Не съдържателите са решили, а самите Еконт ги закриват служебно, така да се каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 (edited) Нормално за Еконт, като видят, че върви офиса им спират франчайза и го отварят наново тяхен. Същия филм го гледах до нас в офиса, собственика ми беше приятел. Edited March 17, 2018 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 А в пощата пък дето се взимат пакетите какво е от една седмица насам - не е истина, сменили са им нещо софтуера, трябва да въвеждат 100 неща и не могат да се оправят - чака се почти колкото и по соц-време. Аз такова нещо не съм видял. С новата система вече имаш клиентски номер и директно фактура. Не съм чакал грам през последните 6 месеца. Ако обаче се падне някой зад мен може бая да повиси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Нали се разбрахме, че няма да си пишем, а само ще си говорим - защо си ме цитирал? От седмица всеки ден има опашка от чакащи, за по-малко от 10 минути е абсурд да минеш, а понякога и повече - говорил съм лично с "колежките", понеже те са ми вече колежки и ги знам поименно. Фактура за какво - след като просто си получаваш препоръчан или непрепоръчан пакет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 През ден изпращам между 15 и 35 пратки за чужбина. Не съм чакал никога. Нямам намерение да споря. Аз изпращам фирмени пратки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Взимам през ден неща от там...в продължение на много години...и никога, ама никога не съм те виждал на онези гишета, Камен Мицев съм засичал поне 10 пъти, други съфорумци съм засичал също, но теб никога...как пък за стотиците ходения там не те засякох поне веднъж като си толкова активен - или послъгваш нещо, или говорим за съвсем различни места за взимане на пакети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Пламене, да твърдиш че лъжа е поредната ти много сериозна обида към мен. Без коментар.Аз работя в салона откъм Главната, в салона на изток получвам от време на веме дреболиите си от Йбей. Може да отидеш там откъм запад, при Роси, да питаш кой е Виден, жена му, децата му. Или изобщо може да се провикнеш в салона "КОЙ ПРАЩА ПРАТКИ ЗА ИЗРАЕЛ ЗА 2000 И ПОВЕЧЕ ЛЕВА МЕСЕЧНО" и всички ще ти отговорят вкупом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Пламене, да твърдиш че лъжа е поредната ти много сериозна обида към мен. Без коментар. Ей затова не искам да си пиша с тебе - щот' си много обидчив, а и изобщо не ми е приятно да стигам дотам, че да пиша това, дето сега го пиша и именно заради това бях спрял докато не реши да ме цитираш. Затова много те моля - не ползвай мои изказвания, не ги цитирай и изобщо спри писмено да се обръщаш за каквото и да е към мен. Аз не съм обидчив (а може би трябва) - просто не искам да си пиша с тебе...подминавай постовете ми, пък и така и ти ще си по-спокоен, че няма да бъдеш обиден за каквото и да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Ами кратко ще попитам - 15 години ме познаваш - как ти хрумнА да намекваш, че ще лъжа за нещо, и то толкова безсмислено? Между другото точно сега като гледам поста ти би трябвало да кажа - "Така хубаво ли е?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Мога ли да си сложа летните гуми на колата вече или има точна дата за това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Мога ли да си сложа летните гуми на колата вече или има точна дата за това.Можеш. Няма закон който даже да те задължава да караш със зимни гуми. Следващата седмица ще има малко разваляне на времето, но ако няма да пътуваш няма да е проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Мога ли да си сложа летните гуми на колата вече или има точна дата за това. Точната дата е Тон4о тази, която ти решиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Иначе народната мъдрост е, че гумите се сменят на Гергьов ден и на Димитров ден. Аз съм се уверил, че е вярна, с условността "ако пътуваш из цяла България". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Нормално за Еконт, като видят, че върви офиса им спират франчайза и го отварят наново тяхен. Същия филм го гледах до нас в офиса, собственика ми беше приятел. Точно това ми беше и идеята. Говори се, че масово започват да си ги прибират поради големите обеми спрямо конкуренцията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 И аз знам, че гумите си ги сменяме, когато си решим и няма закон за зимните гуми, но слушам приказките на колегите за някакви нововъведени закони и затова предпочитам да си сверявам часовника с Вас, по тук, понеже всичко знаете и от всичко разбирате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 ...понеже всичко знаете и от всичко разбирате. Това беше голям комплимент към съфорумците. А иначе почти всяка година като стане март и слънцето позатопли малко, все се намира някой да попита дали да си сменя зимните гуми, на което обикновено отговарям, че не е добра идея поне докато не дойде началото на април. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Да, щото падна сняг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 ...понеже всичко знаете и от всичко разбирате. Това беше голям комплимент към съфорумците. А мен ме подсети за този виц От два часа съм в поликлиниката, а все още никой не може да ми каже какъв е тоя обрив на топките ми. Май ще трябва да изчакам да дойде лекар, че тия бабички отвън нямат никаква представа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Как изглежда кола след градушка, ако веднъж вече е била поцепена и оправена по метода "кит и боя"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Как изглежда кола след градушка, ако веднъж вече е била поцепена и оправена по метода "кит и боя"? Ако работата е свършена качествено, по нищо не личи. ЍИнак ако е през пръсти, разликата е в нюанса и лъскавината на детайлите. Но пък винаги можеш да погледнеш как изглежда капакът на двигателя изотдолу (кората му се сваля лесно). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Ако работата е свършена качествено, по нищо не личи. ЍИнак ако е през пръсти, разликата е в нюанса и лъскавината на детайлите. Но пък винаги можеш да погледнеш как изглежда капакът на двигателя изотдолу (кората му се сваля лесно). Той май се интересува какво се случва като я удари градушка за втори път, след като веднъж е поправяна с кит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Той май се интересува какво се случва като я удари градушка за втори път, след като веднъж е поправяна с кит.Според теб какво ще стане... Абсолютно същото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Според теб какво ще стане... Абсолютно същото. Според мен ще стане още по-зле, защото кита може да се покаже. Бяха ми оправяли прага и като го ударих повторно се отвори като отчупена гипсова мазилка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts