w00x Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Кое "това"? На мен ми отваря тази тема като кликна линка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Международния ми паспорт е изтекъл 08.2013. Има ли още глоба ако искам да си изкарам преди да минат 5г от изтичането му?В районното може ли да се издаде международен паспорт ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Международния ми паспорт е изтекъл 08.2013. Има ли още глоба ако искам да си изкарам преди да минат 5г от изтичането му? В районното може ли да се издаде международен паспорт ? И на двата въпроса:Да Изчакай още няколко месеца. Глобата е 20 лева от друга страна. Може да платиш и издаване и глобата с карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Къде ще дават Григор Димитров днес? Уж по МТел Спорт, но дават някакви мачове на запис? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Да, точно го видях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Къде ще дават Григор Димитров днес? Уж по МТел Спорт, но дават някакви мачове на запис? Баш ТИ да задаваш такива въпроси... По Dorcel HD ще го дават... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Хахахах, ти там ли ще го гледаш? Офлайн си ми нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Отскоро съм с RAM диск на единия от лаптопите и съм очарован от бързината (~10 пъти е по-бърз от SSD-то ми), но реално освен да сложа кеша на браузера там, за друго не се сещам за какво е най-добре да го ползвам. Бихте ли ми дали някакви идеи, защото смятам на всички лаптопи да го направя по същия начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Ми няма идеи, общо взето е безполезно, защото не можеш да пазиш инфо там. А кеша на браузъра му е все едно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Защо да не мога да пазя...батерията играе роля на UPS, така че и да спре тока няма проблем, а при рестарт или шътдаун програмата си прави имидж върху SSD-то на всичко дето е в RAM диска и при следващото стартиране си го зарежда, така че не се губи нищо...и всичкия тоя бекъп става без никакво видимо забавяне.. А иначе питах за някакво приложение, за което дори и SSD-то идва бавно...примерно огромен масив от малки файлове, към които трябва да се обръщаш постоянно и в рандъм, понеже в RAM диска и 4К-трансферът пак е 10 пъти по-бърз от този на SSD-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Знаете ли къде в Пловдивско правят пазари, като този пред КАТ в неделя сутрин? Чувал съм, че и в Раковски неделя сутрин има. Някъде другаде? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Във всеки град/село има ден за пазар. Знам, че в Асеновград е в петък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Във всеки град/село има ден за пазар. Знам, че в Асеновград е в петък. Тц. В четвъртък е асеновградския пазар. В Първомай има в събота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Тц. В четвъртък е асеновградския пазар. В Първомай има в събота. Този в Първомай само животни и зарзават ли е? По кое време сутрин започва, знаеш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Първомайският пазар, демек нашия, е от ранна заран до 12 на обед. Не е само за животни и зарзават. Ако искаш голям и сериозен пазар - Димитровград. Там има от гумени цървули до моторни лодки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Първомайският пазар, демек нашия, е от ранна заран до 12 на обед. Не е само за животни и зарзават. Ако искаш голям и сериозен пазар - Димитровград. Там има от гумени цървули до моторни лодки. Те там са ми предлагали да си купя Калашник...явно изглеждах достатъчно надежден купувач в техните очи. Човека ми обясни, че приличам на благонадежден терорист и за това ми е предложил, без да се притеснява, че ще го изпея на полицията. Edited January 26, 2018 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Те там са ми предлагали да си купя Калашник... Това в Първомай ли ? Аз искам нещо нещо тип битак, като този в Малашевци, ако го знаете Edited January 26, 2018 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Не, в Димитровград беше таз случка. В Първомай съм ходил преди много години...там само крави са ми предлагали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Това в Първомай ли ? Аз искам нещо нещо тип битак, като този в Малашевци, ако го знаете Димитровград е "световна институция", вЕрвай ми. Асене, като нищо можеше да си купиш калашник, не е кой знае какво събитие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Нещо ново и интересно на китайския фронт в Пловдив? От години не съм поръчвал и нямам понятие какво се случва. Или да си поръчвам от Азия директно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Някой ползвал ли е пароструйка да си чисти банята и в частност Kaercher SC2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Някой знае ли, кой може да ми смени уплътнението на шибедаха на колата, че нещо не мога да открия... Бях на сумати места и все не се занимавали?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Люк и стъкло. Виждам няколко коли да обикалят из града. Ама не знам дали само електро не правиха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Някой знае ли как работят тия неща tv box .Случайно попаднах на това нещо https://tvbox.bg/tv-box.html и гледам , че ако си взема едно такова нещо за 100 лв ( примерно ) мога да гледам безкрайно сумати програми без месечна такса . Нещо ми се струва , че има уловка , но каква е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts