mIRCata Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Коста НЕ РАБОТИ в събота нито тая, нито някоя друга ________________________ Цял стационар за чистене ти е 15лв... ако си донесеш само видеото ти е 10лв .... сам прецени кой е верния отговор Дъното, захранването, процесора и паметта са на 2 месеца. Няма да ги чистя А през седмицата работно време? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 (edited) 10 до 18ч _________________Преди да ми я донесеш ми пиши у форума ще имаш бонус (доста сериозна термопаста ще ти сложа) Edited January 23, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 (edited) Ми по-добре като дойда да ти кажа, че съм аз Ще си сложа лепкащо листче - сложи от яката паста То ти тая карта си я виждал .Когато дойдох да тестваме дали ще работи с друго захранване. Edited January 23, 2015 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Оффф верно... тоя печащ дъбник още ли работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Като самолет Буквално - така свири вече, ама се държи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 (edited) Някой има ли опит с правене на VPN-и и гнусния Avast? Понеже по някаква изкривена логика той реши да блокира интранет приложението, което правихме и почти набедих БТК че техния DSL прави парчета, когато ми дойде на акъла, че колеги се оплакваха от avast и реших да го спра и всичко взе че тръгна. Та идеи какво да направя, че "чичо Гошо" има прекалено много варианти и това, което пробвах не работи. (т.е. влезнах в настройките и се опитах да обясня по url и по IP да не ни блокира, но резултат нямаше - включен ли е avast-a и не се отваря, защо прецянява, че ще отреже достъпа на браузъра точно до нашия url не мога да се сетя) Edited January 23, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 (edited) Сигурно го блоква щото не го знае що е. Параноик. // като протокол Edited January 23, 2015 by бат Ицо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Някой има ли опит с правене на VPN-и и гнусния Avast? Понеже по някаква изкривена логика той реши да блокира интранет приложението, което правихме и почти набедих БТК че техния DSL прави парчета, когато ми дойде на акъла, че колеги се оплакваха от avast и реших да го спра и всичко взе че тръгна. Та идеи какво да направя, че "чичо Гошо" има прекалено много варианти и това, което пробвах не работи. (т.е. влезнах в настройките и се опитах да обясня по url и по IP да не ни блокира, но резултат нямаше - включен ли е avast-a и не се отваря, защо прецянява, че ще отреже достъпа на браузъра точно до нашия url не мога да се сетя)Пробвай с друг браузър... кой ВПН ползваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 (edited) Не е до браузър, което е учудващо. И с chrome и с IE не работи. Дори след свързването на pptp-то ми изтри gateway-a та слагах на ръка route и пак не можех да стигна до сървъра освен ако не спра avast. Учудващо е, че дори отворих порта да бъде достъпно на публичното IP и въпреки това пак не можеше да се отвори. Не знам какво толкова против има, но е учудващо упорит. А "приложението" не е нищо особено - старндартен html си е... Пробвай с друг браузър... кой ВПН ползваш? pptp че най-лесно Edited January 23, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Имам съмнение, че го прави, за да те накара да си сложиш Avast VPN(да, има и такава гадост). Ако можеш - махай аваста. Много скоро балконът ми ще се превърне в нещо като това на снимката. Искам съвет за вентилатор за абсорбация, който да може да се постави в правоъгълна рамка - не искам да режа стъклата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Някой има ли идея къде изкупуват игри за плейстейшън 3. Щото искам да продам стотина диска, а не ми се занимава да ги продавам на дребно в нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Къде мога да намеря капачка за резервоар на Форд Фиеста MK IV 1.25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ще купувам дъска за гладене за подарък до към 60лв.Някви идеи от къде мога да купя ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ще купувам дъска за гладене за подарък до към 60лв.Някви идеи от къде мога да купя ? JYSK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Явно не, ама търси дъска с по-дебела подплата... Та като ти я ударят в главата, да не боли много Иначе - все тая от къде... Има във всеки хипермаркет поне по 2 модела. Гледай само да е с метално захващане отдолу, че тея пластмасовите са от ден до пладне. Провери тука - https://www.google.bg/maps/@43.614876,25.352047,3a,75y,60.05h,77.01t/data=!3m4!1e1!3m2!1sWIyXB-4LPzI7JbX2bl4xIw!2e0?hl=bg Edited January 24, 2015 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ще купувам дъска за гладене за подарък до към 60лв.Някви идеи от къде мога да купя ? Преди 2-3 месеца взех една Тарингтън хаус от Метро, бая солидна и широка, малко на сърф прилича. Оказа се, че колкото е по-голяма и тежка, толкова се цени повече. 70 и някой лев беше, после я бяха намалили на 60-ина. Има контакт, едно дето държи жицата, едно за ръкави (много полезно било) и отдолу едно дето да редиш дрехи ли чорапи ли, де да знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Къде мога да намеря капачка за резервоар на Форд Фиеста MK IV 1.25 В почти всяка бензиностанция "универсална" Edited January 24, 2015 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 pptp че най-лесно Бягай от тоя боклук! Сериозно ти казвам! Във фирмата, един колега се мъчи да подкара такова чудо у тях, за да цъкаме broodwar в локалка и половината въобще не ни пускаше. Под Linux - с триста зора, под Windows - к§р. Без който и да е да може да открие обективна причина. Помъчи се повече с openvpn, мен ако питаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) Grimjaur, on 24 Jan 2015 - 07:13, said:Grimjaur, on 24 Jan 2015 - 07:13, said:... Искам съвет за вентилатор за абсорбация, който да може да се постави в правоъгълна рамка - не искам да режа стъклата. Ще споделя своя опит само като идея. В банята имах правоъгълен отдушник с много здрава винкелова рамка и яки метални жалузи. Беше доста груб и затова при ремонта на банята оставих само рамката. Купих от Бриколажа един вентилатор с жалузи, квадратен корпус и заустване към кръгъл отвор. От сандвичов панел за интериорни врати изрязах правоъгълник по винкеловата рамка и в него направих кръгъл отвор за вентилатора. Във винкеловата рамка легна доста плътно и отделно уплътних със силикон. Стана перфектно, още повече, че жалузите командват и захранването на вентилатора и мога да го затварям, когато не се ползва. За жалост такива вентилатори повече не съм виждал. В тоя ред на мисли, ако е малко прозорче - вместо стъклопакет може да се сложи сандвичов панел и да се изреже кръгъл отвор, тъй като повечето вентилатори са кръгли. Edited January 25, 2015 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Бягай от тоя боклук! Сериозно ти казвам! Във фирмата, един колега се мъчи да подкара такова чудо у тях, за да цъкаме broodwar в локалка и половината въобще не ни пускаше. Под Linux - с триста зора, под Windows - к§р. Без който и да е да може да открие обективна причина. Помъчи се повече с openvpn, мен ако питаш. То си работи... след като спра Avast-a. Пробвах дори да пусна 80ти порт публичен и да се отваря отвсякъде - avast-a и него блокира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Как работят машините за белене на слънчоглед ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) То си работи... след като спра Avast-a. Пробвах дори да пусна 80ти порт публичен и да се отваря отвсякъде - avast-a и него блокира. А ако създадеш празно фолдърче в уеба и пробваш да го отвориш с работещ аваст? И него ли ще блокира? Може просто да не му харесва да се отварят url-и съдържащи IP вместо Host Edited January 25, 2015 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 от къде в Пловдив мога да купя фуния за преливане на гориво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 По бензиностанциите би трябвало да има. Всъщност хубавите туби за гориво, които се продават, си вървят с фуния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 в момента имам нужда само от фуния.а вериги дали има по бензиностанциите и има ли марки, които бихте препоръчали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts