Ton4o Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Някой има ли си на идея да има магазин за чертожни инструменти: пергели, линийки, малко по специализирани, интересува ме да има И метални. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Да ми препоръчате добър кардиолог. Имам направление, не знам при кой да отида. => http://itrenov.hit.bg/ A Някой знае ли за Пловдив автомивка на самообслужване, която ДА ИМА И ПРАХОСМУКАЧКА ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 OMV-то на новия надлез има прахосмукачка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Някой има ли с акаунт И работещ email в Myspace ? Питам щото вече от 1 месец не съм получавал писма в тая поща.Снощи пробвах да пратя от другия ми mail към тоя в myspace ,обаче ми дава : Недоставено.А пък обратното пращане си работи . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Абе само при мен ли всеки втори сайт ми пуска от random рекламите една, в която ме уверяват, че съм спечелил и за да допълни кефа - има и глас? Ако някой е открил източника на тази реклама - ще съм му безкрайно благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 (edited) Абе само при мен ли всеки втори сайт ми пуска от random рекламите една, в която ме уверяват, че съм спечелил и за да допълни кефа - има и глас? Ако някой е открил източника на тази реклама - ще съм му безкрайно благодарен! :laugh: :laugh: Ако ми кажеш, че си на Уиндоус, ще ти се посмея, защото си се заразил като пич. Ако си на Линукс обаче, не знам какъв ти е проблема. Освен ако някой не е направил рууткит и за линукс. edit: сега препрочетох. като го четях първия път, помислих, че имаш попъпи. Само на теб ти е тва. То ти гледа кукитата и ти подбира рекламите. Изчисти си кеша и кукитата и ще ти се нулират. Ще трябва обаче да си излезеш и от gmail акаунта, защото в него се пази история на посетените сайтове и знаят какви са ти интересите. На мен от 2 седмици само контролери и слушалки ми пускат по рекламите Edited March 11, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Търся рутер за около 50лв Дайте някакви предложения и от къде мога да закупя такъв рутер в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Последно купих няква Tenda от Мулдтирама за 30-35 (не помня точно) кинта, държи се коректно с рестар на месец два, че блокира. Искаше ми се да си взема пак linksys, ама не ми се даваха толкова пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Сега се загледах по един LEVEL ONE WBR-6005.Има ревю в hardwarebg и се чудя дали направо да не го взимам в четвъртък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Не са попъпи. Прегледах си вече с mbam, не намери нищо инфектирано. Просто в половината сайтове ми излиза това. Ще пробвам, благодаря! Отделно ми излиза и вкъщи и на работата, където съм под линукс и сайтовете, в които влизам са далеч по-ограничени... Edited March 12, 2012 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Не са попъпи. Прегледах си вече с mbam, не намери нищо инфектирано. Просто в половината сайтове ми излиза това. Ще пробвам, благодаря! Отделно ми излиза и вкъщи и на работата, където съм под линукс и сайтовете, в които влизам са далеч по-ограничени... Log off от гугъл акаунта на въпросния браузър и рекламите магически ще се сменят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ммммдаааа, мерси! За сега съм чист от гадния досадник... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Някой знае ли с какво е свързан този телефонен номер - 088133, който доста настоятелно се опитва да се свърже с мен??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 M-tel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Той е супертиква, а ти си само тиква с тоя изчерпателен отговор. А иначе от този номер търсят още от 200х-та година...обикновено са тия от съпорта - я за промоции, я за награди, я за просрочени фактури... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Той е супертиква, а ти си само тиква с тоя изчерпателен отговор. А иначе от този номер търсят още от 200х-та година...обикновено са тия от съпорта - я за промоции, я за награди, я за просрочени фактури... Благодаря за изчерпателния отговор ( и не съм "той", а "тя" ) Midex: Да, извинявай...забравих, понеже сравнително рядко пишеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЧефоС Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Данъците може ли да се плащат по ЕГН. Че не мога да намеря старите бележки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Някой знае ли с какво е свързан този телефонен номер - 088133, който доста настоятелно се опитва да се свърже с мен??? Имах навремето един познат, който се занимаваше със секс телефони и използваха тоя код. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Данъците може ли да се плащат по ЕГН. Че не мога да намеря старите бележки. Могат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Някой знае ли с какво е свързан този телефонен номер - 088133, който доста настоятелно се опитва да се свърже с мен??? Тия са големи кретени ... по 5 пъти ми звъняха на ден ,в продължение на 1 седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Препоръчайте добри слушалки - тапи, до към 30-40лв.Насочил съм се към SkullCandy, въпреки че не съм ги "слушал" Нека някой с опит да ми препоръча нещо в този ценови диапазон. ЕДИТ: Мнения за конкретни модели на Sennheisers и Bose? Edited March 12, 2012 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Някой знае ли къде могат да оправят фотоапарат (сапунерка) в Пловдив и колко пари ще струва? Предполага се, че е лентов кабел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Препоръчайте добри слушалки - тапи, до към 30-40лв.Насочил съм се към SkullCandy, въпреки че не съм ги "слушал" Нека някой с опит да ми препоръча нещо в този ценови диапазон. ЕДИТ: Мнения за конкретни модели на Sennheisers и Bose? Аз ползвам AKG от 4-5 години и съм доволен. Модела не мога да си спомня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Някой знае ли къде могат да оправят фотоапарат (сапунерка) в Пловдив и колко пари ще струва? Предполага се, че е лентов кабел. В Пан сервиз на 6-ти септември. Но да знаеш, че извън гаранционните ремонти са скъпи. Дай им го с уговорката да ти кажат колко ще струва ремонта и ако сумата е към 50 и нагоре лева, недей да го правиш. Във форума за продажби излизат достатъчно обяви за сапунерки на тези цени. Успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Ауа, орица! Имам 100 снимки, които трябва да се направят в електронен формат и после да се монтират на една дигитална фотоалбумка. Та... Колко пари и от къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts