Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Някой има ли си на идея да има магазин за чертожни инструменти: пергели, линийки, малко по специализирани, интересува ме да има И метални. Благодаря

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да ми препоръчате добър кардиолог. Имам направление, не знам при кой да отида.

=> http://itrenov.hit.bg/

A Някой знае ли за Пловдив автомивка на самообслужване, която ДА ИМА И ПРАХОСМУКАЧКА ? :wacko:

Някой има ли с акаунт И работещ email в Myspace ? Питам щото вече от 1 месец не съм получавал писма в тая поща.Снощи пробвах да пратя от другия ми mail към тоя в myspace ,обаче ми дава : Недоставено.А пък обратното пращане си работи .

Абе само при мен ли всеки втори сайт ми пуска от random рекламите една, в която ме уверяват, че съм спечелил и за да допълни кефа - има и глас? Ако някой е открил източника на тази реклама - ще съм му безкрайно благодарен!

Абе само при мен ли всеки втори сайт ми пуска от random рекламите една, в която ме уверяват, че съм спечелил и за да допълни кефа - има и глас? Ако някой е открил източника на тази реклама - ще съм му безкрайно благодарен!

:laugh: :laugh:

Ако ми кажеш, че си на Уиндоус, ще ти се посмея, защото си се заразил като пич. Ако си на Линукс обаче, не знам какъв ти е проблема. Освен ако някой не е направил рууткит и за линукс.

edit: сега препрочетох. като го четях първия път, помислих, че имаш попъпи. Само на теб ти е тва. То ти гледа кукитата и ти подбира рекламите. Изчисти си кеша и кукитата и ще ти се нулират. Ще трябва обаче да си излезеш и от gmail акаунта, защото в него се пази история на посетените сайтове и знаят какви са ти интересите. На мен от 2 седмици само контролери и слушалки ми пускат по рекламите :D

Edited by w00x

Последно купих няква Tenda от Мулдтирама за 30-35 (не помня точно) кинта, държи се коректно с рестар на месец два, че блокира.

Искаше ми се да си взема пак linksys, ама не ми се даваха толкова пари.

Не са попъпи. Прегледах си вече с mbam, не намери нищо инфектирано. Просто в половината сайтове ми излиза това. Ще пробвам, благодаря!

Отделно ми излиза и вкъщи и на работата, където съм под линукс и сайтовете, в които влизам са далеч по-ограничени...

Edited by Antares

Не са попъпи. Прегледах си вече с mbam, не намери нищо инфектирано. Просто в половината сайтове ми излиза това. Ще пробвам, благодаря!

Отделно ми излиза и вкъщи и на работата, където съм под линукс и сайтовете, в които влизам са далеч по-ограничени...

Log off от гугъл акаунта на въпросния браузър и рекламите магически ще се сменят. :)

Той е супертиква, а ти си само тиква с тоя изчерпателен отговор. :P А иначе от този номер търсят още от 200х-та година...обикновено са тия от съпорта - я за промоции, я за награди, я за просрочени фактури...

Той е супертиква, а ти си само тиква с тоя изчерпателен отговор. :P А иначе от този номер търсят още от 200х-та година...обикновено са тия от съпорта - я за промоции, я за награди, я за просрочени фактури...

Благодаря за изчерпателния отговор :) ( и не съм "той", а "тя" :blushing: )

Midex: Да, извинявай...забравих, понеже сравнително рядко пишеш. :rolleyes:

Някой знае ли с какво е свързан този телефонен номер - 088133, който доста настоятелно се опитва да се свърже с мен???

Имах навремето един познат, който се занимаваше със секс телефони и използваха тоя код.

4512352H.jpg

Някой знае ли с какво е свързан този телефонен номер - 088133, който доста настоятелно се опитва да се свърже с мен???

Тия са големи кретени ... по 5 пъти ми звъняха на ден ,в продължение на 1 седмица.

Препоръчайте добри слушалки - тапи, до към 30-40лв.Насочил съм се към SkullCandy, въпреки че не съм ги "слушал" :) Нека някой с опит да ми препоръча нещо в този ценови диапазон.

ЕДИТ: Мнения за конкретни модели на Sennheisers и Bose?

Edited by exabyte

Препоръчайте добри слушалки - тапи, до към 30-40лв.Насочил съм се към SkullCandy, въпреки че не съм ги "слушал" :) Нека някой с опит да ми препоръча нещо в този ценови диапазон.

ЕДИТ: Мнения за конкретни модели на Sennheisers и Bose?

Аз ползвам AKG от 4-5 години и съм доволен. Модела не мога да си спомня.

Някой знае ли къде могат да оправят фотоапарат (сапунерка) в Пловдив и колко пари ще струва? Предполага се, че е лентов кабел.

В Пан сервиз на 6-ти септември. Но да знаеш, че извън гаранционните ремонти са скъпи. Дай им го с уговорката да ти кажат колко ще струва ремонта и ако сумата е към 50 и нагоре лева, недей да го правиш. Във форума за продажби излизат достатъчно обяви за сапунерки на тези цени. Успех.

Ауа, орица! Имам 100 снимки, които трябва да се направят в електронен формат и после да се монтират на една дигитална фотоалбумка. Та... Колко пари и от къде?