w00x Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Каква е принципната разлика между стиловете електронна музика? Започнах да се зарибявам по gabba&hardcore и kopche-то ме обвинява, че слушам techno. И аз се чувствам обиден В елементите, които я изграждат и в ритъма, който определя баса. Gabber-а си е изгъзица. Много гадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Къде мога да намеря пухкав , черен , дамски пуловер на сносна цена ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 (edited) След бишвия магазин Jumper на главната по посока централни хали се движиш, от страната на тоя магазин има дамска мода виж там Еми нали знаеш къде е пицария "Годзила"?!От нея надолу, посока халите тръгваш и магазините от лявата ти страна са дамска мода.Виж, скоро бях харесал нещо там ама друго взех. Успех. Edited December 8, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Тва джъмпър нищо не ми говори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Каква е принципната разлика между стиловете електронна музика? Започнах да се зарибявам по gabba&hardcore и kopche-то ме обвинява, че слушам techno. И аз се чувствам обиден Това отговаря на всичките ти въпроси ---------------- Now playing: My Psy RmX 4 via FoxyTunes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Боре бе, ти да не си се чалнал? Аре техното мога да го приема, ама габата е ебати отврата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Не знам, харесва ми. За разлика от техното габата излъчва някаква неописуема жестокост, която ме изпълва и ме кара да искам да си размахвам ръцете и да блъскам, блъскам, блъскам! Освежаващо е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Е...въпрос на вкус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Никъде не мога да намеря брезички, помощ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Сайт за дърпане на песни, че Дата.БГ не бачка още? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Някой да знае къде мога да ида с приятел да поиграем тенис на маса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Сайт за дърпане на песни, че Дата.БГ не бачка още? www.dada2.com например.А зала за тенис на маса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 www.dada2.com например.А зала за тенис на маса? залите в пловдив от тематичен форум за резервации в Рефлекс. и това само след 4 секунди работа с гугъл. ама днес съм добричък и няма да питам що не си попитал него, а форума в Тоталспорт също предлагат, но на съответните по-високи цени и ако има записани за скуош ви гонят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 залите в пловдив от тематичен форум за резервации в Рефлекс. и това само след 4 секунди работа с гугъл. ама днес съм добричък и няма да питам що не си попитал него, а форума в Тоталспорт също предлагат, но на съответните по-високи цени и ако има записани за скуош ви гонят. Е,аз знам,че си добричък по принцип.Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Имам странен проблем с кирилизаторите на компютъра. В продължение на години си ползвах Флекс Тайп и наскоро най-неочаквано той се бъгна по необяснима причина. По принцип си държа само US и БГ Фонетика, а стана така, че като превключвам на фонетика ми се включва БДС. Всичко пробвах - преинсталирах, барах настройки... никакъв ефект. Най-странното е, че от време на време работи нормално, после пак се сговнясва. Зарязах Флекс Тайп и си настроих стандартния кирилизатор на ХР. Той си работеше нормално, но ето, че днес и той се бъгна. Само че този път като превключвам между езиците, клавиатурата си остава на английски. Без значение какво е активно... Някакви идеи как да го оправя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Изтри ли всички следи от SuxType? Ако да - сваляш на инженера фонетиката... Тоя проблем е обяснен ПОНЕ 20 пъти във форума. ПОНЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 А защо не работи data.bg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ти опита ли изобщо да влезеш, то си пише "профилактика" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Да опитъл съм опитвам от 3 ди насам и все една и същ тъпотия пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Както обикновено ДАТА БГ се осраха ТОТАЛНО! Пълна излагация! Първо вървя един брояч 2-3 дена, след това извинителна бележка за до края на деня, сега дори извинителната бележка я няма, като стои един просташки надпис "Профилактика". То бива боклуци и некадърници, но тия подминаха всички граници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) Как се въвежда при B-Connect номер към който да ти важат промоцииките? Колко струваше бутилка водка в Банско? И каква е била водката? За 8ми декември. Edited December 10, 2008 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Как се въвежда при B-Connect номер към който да ти важат промоцииките? Ами набираш 123 и слушаш инструкцийте на оператора. Мисля че е опция 5 ако не се лъжа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 В това студено време, като излезна да се разхождам и от студа много ми сълзят очите. Направо все едно рева нон стоп. Има ли някакъв лек срещу това, освен да си седя в къщи на топло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Има ли начин да се блокират SMS-ите от определен номер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 В това студено време, като излезна да се разхождам и от студа много ми сълзят очите. Направо все едно рева нон стоп. Има ли някакъв лек срещу това, освен да си седя в къщи на топло? Пробвай с VISINE капките са нещо от сорта на изкуствени сълзи. На мен лично ми помагат доста а и не са никак скъпи. само 11лв са. Но срокът им на годност е 30 дни след отварянето им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts