kamen Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Някаква идея откъде мога да купя ликьор De Kuyper Дива ягода в Пловдив? ;] И какви пари е горе-долу. Ситекс на Брезовско шосе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 В кой пловдивски пощенски код попада ул. Акад. Петър Динеков? 4004 . То в bgmapsa ти го изписва в една жълта лента след като натиснеш да ти го намери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) Откъде мога да закупя голяма копринена кърпа (не зная как по друг начин да определя квадратно парче плат), по възможност с приемлив десен? Всъщност в краен случай може да бъде памучна, но предпочитам коприната, защото по-лесно се развързва. Edited August 8, 2008 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Къде мога онлайн да гледам откриването на игрите, че са в работно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Откъде мога да закупя голяма копринена кърпа (не зная как по друг начин да определя квадратно парче плат), по възможност с приемлив десен? Майка ми носи такива копринени шалове, ако става дума за кърпа за врат, и са с доста приятни пастелени десени и цветове. Ще я питам откъде ги взима, някъде в Тракия мисля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Някой може ли да ми каже кои са най-добрите тенис кортове, в смисъл съотношние цена/качество? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 интересува ме разрешително за ограда има ли давност,както е при разрешителното за къща?доколкото знам при второто ако до 5 години не почнеш строеж,валидността му изтича.имам документ за оградата,издаден още 1992,за ограда с височина 1,60 м и се чудя дали мога да го ползвам или да изкарвам ново? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Някой може ли да ми каже кои са най-добрите тенис кортове, в смисъл съотношние цена/качество? на стад са най-добрите и най-скъпите прилично добри са на бдж-то на тепето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 на стад са най-добрите и най-скъпитеприлично добри са на бдж-то на тепето А можеш ли да ми кажеш горе долу колко е на час ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 На БДЖ-то на Младежкия хълм е 2 или 3 лева на час(не си спомням точно кое от двете), а за 1 лев на час получаваш и сравнително добра ракета за игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 А можеш ли да ми кажеш горе долу колко е на час ? предполагам, че говорим за кортове "на червено" ...на бдж е 6лв събота и неделя, през седмицата до 16ч е 4лв, след това - 6лв на стад...там преди години беше нещо от сорта на 12лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Как да си инсталирам карта на Пловдив в GSM-а? Телефона е Nokia N73. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) Някой знае ли от къде мога да си купя нощна шапка? От онея черните дето си ги слагаш на очите да не ти пече слънцето сутрин и колко струват г/д? Как да си инсталирам карта на Пловдив в GSM-а? Телефона е Nokia N73. Сваляш картата на града от сайта на нокия (или където я намериш) и си я слагаш в телефона, но нали знаеш че за да я ползваш не ти трябва само телефона но и GPS-а който се продава отделно от него. Поне с N80 e така. Edited August 8, 2008 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 С коя програма мога да 'отрежа' определена сцена от видео файл, някой филм примерно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 С коя програма мога да 'отрежа' определена сцена от видео файл, някой филм примерно... sony vegas 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Какви са критериите при категоризиране на земеделска земя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 sony vegas 8 Да, другия път му препоръчай нещо още по-тежко... Eleu - Virtual Dub примерно. Или дори Free Video Dub С това няма нужда да енкодваш наново отрязаното парче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 sony vegas 8 Да, другия път му препоръчай нещо още по-тежко... Eleu - Virtual Dub примерно. Или дори Free Video Dub С това няма нужда да енкодваш наново отрязаното парче. Благодаря много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Откъде мога да закупя голяма копринена кърпа (не зная как по друг начин да определя квадратно парче плат), по възможност с приемлив десен? Всъщност в краен случай може да бъде памучна, но предпочитам коприната, защото по-лесно се развързва. в тракия има един магазин за индийски глупости там има най-различни копринени платове и т.н. пиши ми на лично да ти обясня къде точно се намира че в момента бързам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) Как беше името на новия голям магазин в Тракия за електроника? Някаква гръцка верига беше... Мултирама? Същият. Мерси Edited August 11, 2008 by the_alien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Как беше името на новия голям магазин в Тракия за електроника? Някаква гръцка верига беше...Мултирама? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Да, другия път му препоръчай нещо още по-тежко... Eleu - Virtual Dub примерно. Или дори Free Video Dub С това няма нужда да енкодваш наново отрязаното парче. А има ли начин да отделя картината от звука от отрязаното ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Не мога да гарантирам 100%, но така ми звучи по-добре: Обновляется каждый день. Есть также раздел Хакинтош. P.S. Надеюсь, чтобы (или само чтоб) администраторы не восприняли тему как рекламы, потому что эта тема могла бы понадобиться многим потребителям форума или:P.S. Надеюсь, что администраторы не 1. воспримут / 2. воспринимают тему как рекламу, потому что эта тема могла бы понадобиться многим потребителям форума. едното е "няма да сметнат" второто е "не смятат" Благодаря много и на двамата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) Какви са критериите при категоризиране на земеделска земя? климат, почва, релеф, качество...Наредба за категоризиране на земеделските земи при промяна на тяхното предназначение Edited August 11, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) ахой... Трябва ми информация относно Първа Инвестиционна банка и по-точно подробности относно това дали предлагат универсален пенсионен фонд във връзка с допълнителното пенсионно осигуряване за родените след 1960г... някакъв линк с подробно описание на този фонд и т.н. ще ми свърши добра работа... помагайте, цепи ме главата, а ме занимават с глупости... clueless съм Edited August 11, 2008 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts