RaptoR Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Мм,имам много "трупове "от всевъзможни компютри и периферия...та въпроса ми е ,ако някой знае пункт за изкупуване на подобни боклуци , да сподели... Благодаря! Мисля че КЦМ изкупуват такива неща. Мисля че в спойките и чиповете им ценни цветни метали, които после преработват. Не съм много сигурен обаче какво точно изкупуват. За стари командни табла съм сигурен, но не знам дали се занимават с дреболии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Един въпрос в стил PSYCHOSIS: Кой и/или къде в българското информационно пространство за първи път е използвал термина "кльомба" за обозначаване на знака @? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Един въпрос в стил PSYCHOSIS:Кой и/или къде в българското информационно пространство за първи път е използвал термина "кльомба" за обозначаване на знака @? За българското незнам но за първи път изобщо: Първите маймуни датират от 1972 Символът @ е незаменима част от Интернет още от 1972 година, когато е Рей Томлинсън го използва първи път за разграничител на електронни адреси. Но колкото и да сме свикнали с него, винаги изниква въпросът как точно да го изговаряме, за да бъдем максимално кратки и ясни. Източник: @@@@@@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Мисля че КЦМ изкупуват такива неща. Мисля че в спойките и чиповете им ценни цветни метали, които после преработват. Не съм много сигурен обаче какво точно изкупуват. За стари командни табла съм сигурен, но не знам дали се занимават с дреболии Демек изкупуват цялата платка така ли? Защото имам доста платки от стари телевизори и се чудех дали не трябва предварително да се разпоява калая от тях. Пък са бая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 (edited) Да Ви попитам. Ще ми дадете ли оферти от фирми който сте пробвали за екскурзия до Гърция. За двама човека, да е възможно най - близко до морето.. Цени с включени закуска и вечеря поне. Бих искал да дадете оферти от фирми за който сте чували само положителни отзиви... Благодаря. Edited June 13, 2008 by Ghetto_Freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 (edited) Каква е промоцията на лукойл какви карти раздават ? Edited June 13, 2008 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Да Ви попитам. Ще ми дадете ли оферти от фирми който сте пробвали за екскурзия до Гърция. За двама човека, да е възможно най - близко до морето.. Цени с включени закуска и вечеря поне.Бих искал да дадете оферти от фирми за който сте чували само положителни отзиви... Благодаря. Ами аз ходих с Бохемия и останах доволен.Ходихме цялото семейство по 140 лв на човек до Халкидики в 3* хотел със закуска.Иначе наоколо имаше ресторанти бол.Ама по-кеф е да ядеш гироси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 (edited) ...Първите маймуни датират от 1972Символът @ е незаменима част от Интернет още от 1972 година... Това е ясно. Въпросът ми е СПЕЦИАЛНО за термина "кльомба". Edited June 13, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Каква е промоцията на лукойл какви карти раздават ? Промоция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Демек изкупуват цялата платка така ли? Защото имам доста платки от стари телевизори и се чудех дали не трябва предварително да се разпоява калая от тях. Пък са бая. Мм,съмнявам се това "чудовище" КЦМ да оперира с мерни единици по-малки от 10 тона... ще се смеят много на един багажник скрап... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 (edited) Хич не се смеят - доколкото знам в чиповете и спойките има сребро.... Ако искате мога да проверя с точност схемата Edited June 14, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Има и доста злато. Ако ви интересува ще се поразровя тия дни да намеря от един тон платки колко неща могат да се изкарат. Наистина много сериозно количество беше. Има страни които дори внасят така наречения електронен боклук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Хич не се смеят - доколкото знам в чиповете и спойките има сребро.... Ако искате мога да проверя с точност схемата Мии..искам, бирата от мен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Е сега не можах да разбера за тази промоция на Лукойл...има 100 000 карти, като се изчерпат край, но как мога в крайна сметка да си взема такава карта?Отивам в една от бензиностанциите, които са в списъка и ми издават или трябва да направа определена сума?И тази отстъпка 5 ст/литър завинаги ли важи или до края на лятото(промоционалния сезон)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Ами аз ходих с Бохемия и останах доволен.Ходихме цялото семейство по 140 лв на човек до Халкидики в 3* хотел със закуска.Иначе наоколо имаше ресторанти бол.Ама по-кеф е да ядеш гироси. Я кажи фирмата с която ходихте и хотела в който отседнахте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 (edited) Къде в Пловдив се продават футболни екипи освен на подлеза на централна гара и по колко пари ги продават??? моля ви кажете че спешно ми трябва Edited June 14, 2008 by SpI7_FiRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 От къде мога да видя програмата на Петното за Юни месец...не я намирам в сайта ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 петното не го ли затвориха вече май само конюшните бачкат :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Къде в Пловдив се продават футболни екипи освен на подлеза на централна гара и по колко пари ги продават??? моля ви кажете че спешно ми трябва Срещу стадион БОТЕВ. Както и срещу Боенна болниц, между двете спирки. В магазин ЛЮЛЮ. Като в ЛЮЛЮ има наи голям избор. Но за цена немога да ти кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 петното не го ли затвориха вечемай само конюшните бачкат :? Ама те двете имат ли нещо общо? (giggle) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Някой да е видял цената на нафтата (дизела) днес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Защо при стартиране на кошницата си ми зарежда 100 часа и след това ми изписва: Windols can not run bec system32/hal.dll missing. А сега де? Пък са ми изчезнали и две пробрами.... а не съм ги трил. Сканирам с NOD32 и не ми намира вирус. Още нещо интересно... Защо моментната ми памет е толкова слаба? Как мога да си е повиша? Защо забравям за един ден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Хич не се смеят - доколкото знам в чиповете и спойките има сребро.... Ако искате мога да проверя с точност схемата Ако не те затруднява, виж как стоят нещата. Имам цяла изба и половина с такива боклуци. Имах преди и доста стари телевизори, които ги пазарих с циганите за по 4 лв. бройката. Щях да им дам и платките, ама последния път ми разиграха театър (нали са си цигани), та ги отрязах и сега няма какво да ги правя . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Много ми е чудно за кво се отнася тоя подфорум "Bulfleet" който е заключен и се намира в "Games" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Много ми е чудно за кво се отнася тоя подфорум "Bulfleet" който е заключен и се намира в "Games" Отнася се за това -> http://bulfleet.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts