w00x Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Защо не се направи една тема за химия като има толкова запалени да си дискутират? П.П. geeks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Защо не се направи една тема за химия като има толкова запалени да си дискутират? П.П. geeks. домашната направа на атомни бомби е предмет на изучаване в дисциплината ФИЗИКА. химията прави ония обикновените - малките, дето бутат максимум махала или две...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Съжалявам. Не съм се зачитал в постовете, но ми се стори че мернах някъде химични елементи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Защо бяха сменени водещите на БТВ Новините ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Отпуска... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Всъщност бяха сменени, за да можем да се радваме на Викито Петрова всяка вечер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Знае ли някой някъде в Пловдив да се извършва аерография на автомобили? Трябва ми спешно контакт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Някой може ли да ми каже някакъв склад...за чанти,куфари най-вече? ако знаете нещо споделете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Знае ли някой някъде в Пловдив да се извършва аерография на автомобили? Трябва ми спешно контакт. 0889 566 385 / Стефан Човекът работи на място. Виждал съм негови работи, добър е ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Някой знае ли дали Microsoft имам сервиз в София, че си прецаках мишката и предпочитам да я дам на хората които са я произвели да я оправят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 0889 566 385 / Стефан Човекът работи на място. Виждал съм негови работи, добър е ! Мерси много - вече говорихме, изглежда точен човекът, ще продължим коментарите на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Мерси много - вече говорихме, изглежда точен човекът, ще продължим коментарите на място. А какво значи аерография на автомобил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Някой знае ли дали Microsoft имам сервиз в София, че си прецаках мишката и предпочитам да я дам на хората които са я произвели да я оправят... Колко хиляди евро ти е мишката, та ша правиш подобна каскада? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) А какво значи аерография на автомобил? Ами като го пипне правилният човек и да го превърне в произведение на изкуството ! В общи линий рисуване с аерограф*, може да бъде изрисуван определен детайл или целият автомобил, мотоциклет, байк ..... * вид миниатюрен бояджийски тистолет (химикалка) с набор от много финни дюзи. QUOTE(NEO_DDT @ Jun 12 2008, 19:55) * Някой знае ли дали Microsoft имам сервиз в София, че си прецаках мишката и предпочитам да я дам на хората които са я произвели да я оправят... Колко хиляди евро ти е мишката, та ша правиш подобна каскада? Човекът може да е сантиментално превързан към нея..... , чувствата са загадъчна работа и велика сила ! Edited June 12, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 КРИОПОП Ето едни софийски момчета Ванчо да видиш какво е аерографията. Ако искаш ще ти спретнем и на тебе една Аз ударих колата и понеже купих чисто нов капак днес ми хрумна - защо да не я направя уникална за някой лев отгоре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Стана ми ясно. Като графит, но изрисуван върху кола. Няма да отива на цвета на моята . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 КРИОПОП Ето едни софийски момчета Ванчо да видиш какво е аерографията. Ако искаш ще ти спретнем и на тебе една Аз ударих колата и понеже купих чисто нов капак днес ми хрумна - защо да не я направя уникална за някой лев отгоре? Добро хрумване ! Когато човек си държи на търколката независимо дали е мотор, кола, байк или тротинетка трябва да вложи нещо свое в нея, да си бъде неговата и да няма друга като нея. Ееехх.... спомени ! К'ъв кеф беше на времето като ръчках разни моторетки ей така за удоволствие..... ! Половин година правиш, нагласяш, бърникаш и променяш заради великият момент когато ще му чуя ревът и на света ще се пръкне още нещо, което да бъде единствено по родът си.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) Стана ми ясно. Като графит, но изрисуван върху кола. Няма да отива на цвета на моята . Иване може да се нарисува КАКВОТО пожелаеш - има страхотни ефирни неща. Не се заблуждавай. А е и достъпно ЕДИТ: Днес съм небутваем топ спамер хахаха Edited June 12, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sky_Dreamer Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Искам да питам следното...така ситуацията е следната:Номерът ми е част от група от около 30 човека във една фирма...тъй като вече нямам нищо общо с тази фирма те си искат сим картата...та как мога да запазя този номер на някакъв друг план на глобъл...като съответно ми дадат нова сим карта с нов номер но на плана на който съм бил преди,който е в група с фирмата...благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Как така искаш да запазиш номера на друг план на Глобул, а искаш нова сим карта с нов номер на плана на който си бил преди в групата? Не се разбира много. Тарифен план за бизнес клиенти на частно лице не можеш да ползваш. Номера може и да може да го запазиш, макар че аз не можах да разбера номера ли искаш да запазиш или тарифата. От първата половина на изречението ти се разбира, че искаш да запазиш номера и да минеш на друг тарифен план, а от втората половина се разбира, че искаш да запазиш тарифния план, било то и с нов номер. Интересно си ги завъртял нещата при формулирането. Супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) Някой знае ли кви пари ще ми излезе да си изкарам нова лична карта, шофьорска книжка и талон на колата? Edited June 12, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sky_Dreamer Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Ами понеже от фирмата си искат сим картата заради това че е включена в тази група и е на този план....за тях няма значение какъв е номера просто искат сим карта която да е на този план и пак да е в тази група..било то с друг номер та аз искам този да остане за мен но с друг план... надявам се този път сум ясен,че е сложно малко да се обясни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Ами понеже от фирмата си искат сим картата заради това че е включена в тази група и е на този план....за тях няма значение какъв е номера просто искат сим карта която да е на този план и пак да е в тази група..било то с друг номер та аз искам този да остане за мен но с друг план... надявам се този път сум ясен,че е сложно малко да се обясни ами номера се води собственост на фирмата, а не твой. трябва да говориш с фирмата, та техен човек да отиде в глобул (упълномощено лице, със нотариално заверено пълномощно за съответната дейност) и да даде писмено съгласие да прехвърлят точно този номер на частно лице, т.е. на теб. Ти също трябва да си там като втора страна по договора за прехвърляне и да го приемеш. Но пак повтарям - фирмата е собственик на номера, както и на СИМ-картата. след прехвърлянето вече като частно лице не можеш да ползваш корпоративните отстъпки за бизнес клиентите и съответните планове, освен ако не си купиш и плащаш, твои нови 30 карти..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 (edited) Мм,имам много "трупове "от всевъзможни компютри и периферия...та въпроса ми е ,ако някой знае пункт за изкупуване на подобни боклуци , да сподели... Благодаря! Edited June 13, 2008 by asasas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Колко хиляди евро ти е мишката, та ша правиш подобна каскада? Ами 150 кинта съм дал за нея, и не ми се дават пак, та значи няма сервиз на Microsoft така ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts