Midex Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 А какъв е начинът да се оправи avi-файл, който като го отворя пише: Can't locate video streаm? Само сваляне наново ли го оправя? Ако е само да го разгледаш - пробвай с AviPreview - проиграва незавършени или повредени отчасти AVI файлове.....а да не би да ти липсва някой кодек, че ти пише това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ами мисля, че не ми липсва кодек. Аз си свалям примерно целия сезон на Изгубени и някои от файловете не тръгват и ги свалям наново. Ще пробвам с тази програмка да видя дали ще тръгнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Мога ли да инсталирам MS Offic 2003 при положение че windows-a ми е XP? w00x Благодаря Edited October 11, 2007 by redmadman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ами в общината са платени ама табелите нещо ги няма. Пък и никой не ги е споменавал. Говоря за табелите, които се слагат да пазят местата. Тези които са тип пирамида. Общината до колкото разбрах ще предотставят тази на която да пише, че местата са наети и ще бъдат вдигани колите. намерих ги тия дет си мислех за тях - имаше им рекламите на талоните за синя зона в софия, та от там съм ги позапомнил. неква общинска фирма ще да е може би. ЦЪК! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Мога ли да инсталирам MS Offic 2003 при положение че windows-a ми е XP? Да. намерих ги тия дет си мислех за тях - имаше им рекламите на талоните за синя зона в софия, та от там съм ги позапомнил. неква общинска фирма ще да е може би.ЦЪК! Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Защо лъвовете на Лъвов мост са зеленикави? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Защото са бронзови.А бронзът е сплав на медта и други метали.И като взаимодейства с водата, зеленясва или се получава меден дихидрооксид(алхимик, поправи ме, ако греша), които се нарича още и син камък.И е отровен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Син камък е медния сулфат, а сплавта бронз е мед и калай. Зеления цвят не се дължи на хидроксида, а на медния карбонат - патина. Аз към кой да се обърна да си сменя това под аватара от Депутат на Disaster? Edited October 11, 2007 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Каде да погледна кога и къде има студентски партита , че ми е любопитно ЕДИТ : Който търси намира . Намерих си инфо Edited October 11, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Защо лъвовете на Лъвов мост са зеленикави? Айде и алхимика да се обади: Патината е смес от алкални медни карбонати и сулфати. Получава се, когато изделия от мед и нейни сплави са изложени на открито и средата е влажна - Наличие на вода, въглероден диоксид и серен диоксид. Понеже сме бедна държава и се топлим зимата с евтини въглища (съдържащи много сяра), затова присъстват и сулфатите. При липса на замърсяване от SO2 патината е съставена изключително от основен меден карбонат, срещащ се и в природата като минерала малахит.Можем да си говорим още, но да не караме Червената шапчица да чака, както казват в една реклама . П.П. Всъщност синия камък е кристалохидрат CuSO4.5H2O и той има онзи чудесен син цвят, откъдето идва името му. Безводния меден сулфат е безцветен. Edited October 11, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 П.П. Всъщност синия камък е кристалохидрат CuSO4.5H2O и той има онзи чудесен син цвят, откъдето идва името му. Безводния меден сулфат е безцветен.Е да де - кристалохидрат е. В разтвор се използва и като буфер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Има ли начин да се опряват настройките та форумния часовник? Edited October 11, 2007 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Че има има ама ... желание се иска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Син камък е медния сулфат, а сплавта бронз е мед и калай. Зеления цвят не се дължи на хидроксида, а на медния карбонат - патина. Аз към кой да се обърна да си сменя това под аватара от Депутат на Disaster? Към някой от админите се обърни. А иначе за неорганичната химия - забравил съм я почти изцяло(напоследък само с органична се занимавам, покрай тая кравешка пикня и варенето на ракията).Така че - извинявам се за погрешната информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Ъм... къде мога да намеря Cd key за Win Service Pack 3 ? мерси...утре ще видя дали ще ми свърши работа (Z-z-Z...) Edited October 11, 2007 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) SP3 още офиациално не е излязъл така че не ти препоръчвам да го инсталираш иначе ЦД-Кея е същия като на обикновенното XP. Edit: Ето един който изрових от инфото на някъф торент CD87T-HFP4C-V7X7H-8VY68-W7D7M Edited October 11, 2007 by Lord_Gudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Трябва ми спешно силиконова смазка.Някой знае ли къде има в Пловдив, защото в Пз вече никъде не се намира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Трябва ми масичка, нещо подобно на това => Висока около 50-60 сантиметра. Желателно е да е с два плота (няма значение дали ще са кръгли или квадратни или правоъгълни (нещо от сорта на 30см на 30см или малко по-голяма). Също така няма значение дали ще е стъкло или дърво (за предпочитане е да е дърво). За крачетата може и да са с колелца. Някой да има идея къде има такива (да не са много скъпи) или по Бриколажа и Практикера може да си намеря подходящи части и да си я сглобя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 В "Норд" зад "Макалали" можеш да си поръчаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Идея как мога да сваля предавания от neterra.tv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Някой знае ли в колко часа е последния влак София-Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) Някой знае ли в колко часа е последния влак София-Пловдив? Ето тук си има разписание влез и си виж сам кой влак те устройва. Как аджеба да изкарам линк от мобиле.бг?Като се ровя из сайта ми дава само началния линк а гледам по форумите че може да се извади линк към конкретна обява как става това? Edited October 12, 2007 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Ето тук си има разписание влез и си виж сам кой влак те устройства. Как аджеба да изкарам линк от мобиле.бг?Като се ровя из сайта ми дава само началния линк а гледам по форумите че може да се извади линк към конкретна обява как става това? ако броузиш с файърфокса - просто отваряй обявите в нови табове. ако си с ИЕ => отваряй ги в нов прозорец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) каква е разликата между усилвател и ресивър ?! Edited October 12, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 каква е разликата между усилвател и ресивър ?! едното има и радио. усилвателя само усилва квото му пъхнеш на входа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts