Mr.Tinkertrain Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 От няколко дена мъча да са регна в http://www.thepokerbay.org/ и секи път в статистиките Registered users е различен, а кат цъкна да са регвам ми викат, че лимита е достигнат. Възможно ли е да ма режат щото съм с динамично ип и тва ша ебава отчитането на трафика ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Чух, че в Пловдив ще отварят нов зоомагазин - клон на някаква румънска фирма. Някой знае ли къде ще (адрес) е и кога ще отваря (ако не е отворил вече.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Какво означава ограденото на тази картинка . И може ли заради това да ми се рестартва компа без да ме пита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Aquila беше споменал за този магазин- намира се точно срещу Кока-Кола, днес видях, че има табела, но май все още не работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Aquila беше споменал за този магазин- намира се точно срещу Кока-Кола, днес видях, че има табела, но май все още не работи. ъъъъ къде е кока кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 До Мото-Пфое. Май се води на бул. "6-ти септември". Караш от центъра по 6-ти септември в посока Бриколаж, подминаваш Бриколаж и след около 500 метра е Кока-Кола, пада се от лявата ти страна,а отсреща е магазинът, там има и хотел/Кендрос май/, магазин за детски нещица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Какво означава ограденото на тази картинка . И може ли заради това да ми се рестартва компа без да ме пита. RT - Risk temperature Сменяй охлаждането на професора че скоро ще изгърми или пък виж дали е правилно захванат радиатора или вентилатора дали има паста почисти ги от прах и тн. Но най вече помисли за смяна на охлаждането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 някой знае ли в "Кръстникът" 1 градинката в която умира дон Корлеоне каква е - домати или портокали ? ако дадете и скрийнче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 някой знае ли в "Кръстникът" 1 градинката в която умира дон Корлеоне каква е - домати или портокали ? ако дадете и скрийнче Домати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Имам 1 хардуерен въпрос: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/13/3184_464.JPG Така искам да попитам защо след като общо имам около 22гб файлове на D-то след като дам Proporties и ми показва че имам заети 37гб??Просто не мога да си го обесня къде ми се губят тези 12,13 или колкото са други гб.Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Имам 1 хардуерен въпрос:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/13/3184_464.JPG Така искам да попитам защо след като общо имам около 22гб файлове на D-то след като дам Proporties и ми показва че имам заети 37гб??Просто не мога да си го обесня къде ми се губят тези 12,13 или колкото са други гб.Мерси предварително. Napravi mu scan disk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 някой знае ли в "Кръстникът" 1 градинката в която умира дон Корлеоне каква е - домати или портокали ? ако дадете и скрийнче Домати са. Той купуваше портокали когато го простреляха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Ахам а на мен ми се стори че има портокали около него докато падаше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 тцъ. домати са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Някой знае ли телефони за връзка с Автотранс Чолаков ( дето държи автобусни линии 99, 18 и т.н), или някакъв сайт за тях? Че съм им набрал доста днеска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Някой знае ли телефони за връзка с Автотранс Чолаков ( дето държи автобусни линии 99, 18 и т.н), или някакъв сайт за тях? Че съм им набрал доста днеска. За телефон не мога да кажа в момента, но седалището им се намира на ул. 'Архитект Камен Петков', до хотел Империал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 На мен ми е интересно защо казват на Москвич - "Джуган", някой знае ли, и също така какво значи "АЗЛК" дето им го пише отпред на решетката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) На мен ми е интересно защо казват на Москвич - "Джуган", някой знае ли, и също така какво значи "АЗЛК" дето им го пише отпред на решетката? За "джоган" не съм сигурен, но АЗЛК идва от "Автозавод Ленинского Комсомола". "Автомобильный завод имени Ленинского комсомола " po pulnoto naimenovanie Да, прав си Edited September 1, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) "Автомобильный завод имени Ленинского комсомола " po pulnoto naimenovanie Edited September 1, 2007 by TeQuila^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Забелязал съм, че когато понякога спира тока, при повторното му идване някои от уредите (климатик, телевизор) се включват сами, ако не са били изключени от мрежата. Какъв е този недостатък на тези уреди? Защо се получава така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) Забелязал съм, че когато понякога спира тока, при повторното му идване някои от уредите (климатик, телевизор) се включват сами, ако не са били изключени от мрежата. Какъв е този недостатък на тези уреди? Защо се получава така? Що да е недостатък....същото като с лампите - идва тока и светват (wow) Edited September 1, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 какво значи "АЗЛК" дето им го пише отпред на решетката? АЗЛК - Аз Защо Ли те Купих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Точно го пишех.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 АЗЛК - Аз Защо Ли те Купих Васкооооу - не така АЗЛК - АХ, ЗАЩО ЛИ ГО КУПИХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Що да е недостатък....същото като с лампите - идва тока и светват (wow) Е да, ама телевизорът е бил спрян преди да спре тока, а лампата е била пусната! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts