Lucky Luciano Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Някой знае ли де е сградата на НБУ, ама в Пловдив?Знам горе-долу в кой район е, но малко по-точна информация ми трябва Като отиваш за ПУ и минаваш покрай ТУ, завиваш вместо наляво за ПУ, надясно по ул. Булаир. Пада се отдясно след около 50-60м. Другия вариант е да свиеш по Авксентий Велешки посока Иван Вазов и втората вляво. Пада се на 20-30 метра, този път отляво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Ами тъй като форума не е свързан с евроком вече този раздел беше излишен . Тогава къде се оплача, че с много зле? Защото от IP на евроком нямам достъп до друго IP на евроком? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 на 10ти ще заминавам за италия а не мога да си намеря паспорта ще ме глобят ли като отида да си вадя нов (старият ми е изтекъл 100%) и има ли още бърза поръчка да стане готов да кажем за 1 седмица максимум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 на 10ти ще заминавам за италия а не мога да си намеря паспорта ще ме глобят ли като отида да си вадя нов (старият ми е изтекъл 100%) и има ли още бърза поръчка да стане готов да кажем за 1 седмица максимум Да, глоба ще има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Тогава къде се оплача, че с много зле? Защото от IP на евроком нямам достъп до друго IP на евроком? Ако си зад модем няма как да имаш . Да не би да имаш предвид , че неможеш да влезнеш в другия компютър . За оплакването няма къде само едни въшливи офиси с касирки нищо друго няма + 2-3 техници за целия град . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Тогава къде се оплача, че с много зле? Защото от IP на евроком нямам достъп до друго IP на евроком? Можеш да се оплачеш на новия собственик. forums.ekk.bg на 10ти ще заминавам за италия а не мога да си намеря паспорта ще ме глобят ли като отида да си вадя нов (старият ми е изтекъл 100%) и има ли още бърза поръчка да стане готов да кажем за 1 седмица максимум Италия не е ли в ЕС? Какъв паспорт? Бърза поръчка има - да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Можеш да се оплачеш на новия собственик. forums.ekk.bgИталия не е ли в ЕС? Какъв паспорт? Бърза поръчка има - да. Да но да стигне до италия директно трябва да се мине през държави не членки на ЕС . АКо минава само през държави членки няма да е нужен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Може да лети със самолет. Тогава минава през Унгария. Тя е членка. А може да лети и директно до Италия. Тогава няма да има никакъв проблем и минава само с лична карта. Разбира се, че е по-добре да носи и паспорт за всеки случай, но при положение, че няма.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Ако си зад модем няма как да имаш . Да не би да имаш предвид , че неможеш да влезнеш в другия компютър . Що пък да няма?? IP адреса е нещо, без което няма как да се вържете към интернет. Причината най-вероятно са файъруоли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Да но да стигне до италия директно трябва да се мине през държави не членки на ЕС . АКо минава само през държави членки няма да е нужен . аз от тук виждам два алтернативни маршрута по които може да се стигне до италия без да се преминава през страни нечленки на ЕС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 няма да патувам със самолет а с един приятел с кола паспорта ми трябва защото ще минаваме през страни нечленки а и дори и да минавах през страни членки пак щях да си изкарам паспорт за да не ме върнат еи така за спорта някаква идея колко пари е глобата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Какво е това "МЯСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА" в раздел Buy/Sel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 няма да патувам със самолет а с един приятел с кола паспорта ми трябва защото ще минаваме през страни нечленки а и дори и да минавах през страни членки пак щях да си изкарам паспорт за да не ме върнат еи така за спорта някаква идея колко пари е глобата ? глобата е 20 лв до 3 месеца след като е изтекъл ако не се лъжа за повече май беше по-голяма ама колко точно незнам. трябва да ти напишат акт в полицията и след тва да си платиш глобата по акта. ама ако си го загубил тряа са занимаваш с още глупости и за една седмица няма да стане. без връзки поне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Какво е това "МЯСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА" в раздел Buy/Sel? Предполагам, че е каквото си пише - място за платена реклама. Не виждам нищо лошо форума да се издържа с помощта на реклама. Ако аз поддържах форума, нямаше да го правя за нечиите черни очи, нали така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 ..... има ли още бърза поръчка да стане готов да кажем за 1 седмица максимум За глобата ти казаха, но си приготви и повече парички за експресна поръчка, сумата за която доста се различава от тази на обикновената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Предполагам, че е каквото си пише - място за платена реклама. Не виждам нищо лошо форума да се издържа с помощта на реклама. Ако аз поддържах форума, нямаше да го правя за нечиите черни очи, нали така. И аз не виждам нищо лошо в това, просто питах защото не намерих инфо, колко се плаща за рекламата, колко време стои и така нататък. Предполагам, че е каквото си пише - място за платена реклама. Не виждам нищо лошо форума да се издържа с помощта на реклама. Ако аз поддържах форума, нямаше да го правя за нечиите черни очи, нали така. И аз не виждам нищо лошо в това, просто питах защото не намерих инфо, колко се плаща за рекламата, колко време стои и така нататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diviq amp The E.X.C.E.N.T.R.I.X Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 За глобата ти казаха, но си приготви и повече парички за експресна поръчка, сумата за която доста се различава от тази на обикновената. за паспортите има 3 вида поръчки- нормална- месец или нещо такова, бърза-една седмица и експресната е 2 или 3 работни дни, като цената й преди 2 години помня 4е бе6е около три пъти по-голяма от цената на нормалната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 (edited) 3 дни- 60 лв+ таксата на банката. Може и за часове, но с "въжета" , не вярвам толкова да си на зор. Edited January 26, 2007 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Как мога да си взема шофьорска книжка категория Ткт? Има ли теоретичен и практически изпит? Вече съм на вълна как мога да си купя шофьорска книжка категория Ткт? Има ли някой по-запознат с нещата?Може и на лично. Ситуацията е такава,че почти никой вече не организира курсове за Ткт,единствения вариант е да карам курсове за С(Ткт идва даром с С-то),но нямам време! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 може ли да се прехвърлят пари между 2 прими и ако да как става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Някой да знае каква е цената на билета до Белград с автобус/влак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Напоследък по реповете се появиха разни DVD-та с приказки, някой да има идея Снежанка от кой се разпространява и къде мога да го намеря, че изчезна нещо тъкмо като се наканих да го купя :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 от къде и за кви пари може да взема гумени самозалепващи се уплатнители ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts