asd Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Някой може ли да ми каже хубав магазин,в който да продават хубави кожени якета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Златото има отн. плътност 19.3 g/cm3 а платината - 21.45 g/cm3 , което ще рече, че платината е по-плътна. А защо платината не става за бижута? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 А защо платината не става за бижута? а кой ти каза че не става? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Аз само ще вмъкна малко за маратонките - моите GEOX са произведени в Индонезия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) от къде в скапаният ни град мога да си зема някъкво тънко яке като за сега днеска съм обиколил целия център , петера и където още се сетя и никъде няма нещо което да ми хване окото , навсякъде едно и също а на центъра пък да не говора във всеки магазин типичните бежави якета с които е всеки втори с надписи дизел , реплей и така нататак , никъде ли няма нещо светличко , да няма да хода на погребение със скапаните тъмни цветове искам нещо светло от лека материя и определено не дънково ако на някой му е направило впечатление къде има подобно нещо нека да сподели защото съм отчаян edit : и има ли някъде магазин който да предлага марката DICKIES понеже си харесах ето това в амазона http://www.amazon.com/Dickies-61-261-Diamo...=sporting-goods Във 4you има такива якета, цветове Жълто, Електриково Синьо. В Екселсиор по магазините там също има. Щом търсиш нещо по-различно от масовото, е нужно да се бръкнеш повече пари. Примерно към 130-140 лева. Тези във 4you бяха по 70. Като това което показваш, бях гледал миналата година, не помня на коя фирма. Във Fashion Victims, 222 лева. (Нали искаше светли цветове, този е възможно най-тъмния). Edited October 5, 2006 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 (edited) днес бях в 4 you и го видях точно това яке за което говориш електриково синио но не ми стана беше ми малко а другите размери бяха още по-малки , в екселсиора пообиколих но чесно казано такова яке не видях за цената по принцип ми е извесно че трябва да се бръкна повече пари бях готов да го взема това яке от 4you-то макар че цената беше 149лв (незнам ти кое си гледал но там яке под 100лв нямаше) но просто не ми стана в понеделник каза момичето че ще карат номера дано да докарат и от това а колкото до якето на дикиес просто ме грабна от пръв поглед макар че е тъмен цвят все пак е доста по различно от масовите модели с които всеки втори е облечен знам че в момента модерно е зелено и бежаво ама просто само като го видя тоя цвят и ми се повръща да не говорим колко са селски надписите от сорта на реплей , дизел и т.н. а същност нямат нищо общо с марките които понтират а и тоя цвят ми прилича на курката на дядо ми (това е вид горна дреха да поясня ) a къде е тоя магазин fashion victims да отида да погледна и там какво има а пък ако нищо не си харесам живот и здраве ще чакам до понеделник да видим дали ще дойде номерче от електриковото синио edit : има ли такава настройка в winampa която да ми слага най-новите песни от плей листа най-долу или най-горе понеже си ми ги подрежда както си му е кеф а преди ми ги слагаше най-долу? Edited October 5, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Някой да знае някакъв сайт със задачи по физика зааа....мисля, че ми трябват за 7ми клас? аз намирам само някви олимпиади или кандидат-студентски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Първия ми въпрос е.. То даже не е въпрос, ами ми трябва малко помощ. Та нека хората с модел Nokia да помогнат. Би трябвало да имат една игра с едно топче.. Та нестандартния ми въпрос е как мамка му да мина четвърто ниво? Къде е цаката? Минах през всички жълти кръгчета, но нещо има няква уловка.. Помогнете ми,че изкукуригвам с тая игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Сигурна ли си, че си ги минала всичките? където ти е металната вратичка, над нея има още един обръч... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Геринце, дам. То нали долу под животите ти показва колко кръгчета ти остават. Минавам и последното и стигам до едно положение,дето трябва да скоча пък.. е невъзможно.. едит: абе, ти да не би да ми говориш за трето ниво? Edited October 6, 2006 by Pechenata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Аз пък пето не моа да мина.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Геринце, дам.То нали долу под животите ти показва колко кръгчета ти остават. Минавам и последното и стигам до едно положение,дето трябва да скоча пък.. е невъзможно.. едит: абе, ти да не би да ми говориш за трето ниво? Аз пък пето не моа да мина.... Абе вие сте луди аз тая игра със затворени очи мога да я превъртя... Начи за четвърто....къде е невъзможно да скочиш бре? навсякъде е възможно да скочиш, я ми обясни? Ив, кое ти е трудното на 5то? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Чакай да поиграя и ще си едитна поста,че така на изуст не мога. Преди стигах до седмо. Обаче това беше с друга нокиа, която имах преди 2 години. А със сегашната съм от два дена и още си припомням играта. Ай момент за малко да поцъкам и ще ти кажа. едит: готово. Значи обяснявам подробно, чети внимателно. Пускам да играя от четвърто ниво направо. На ляво като тръгна имам живот. На дясно ставам "голямо топче". После се връщам в началото скачам, ставам малка за да мина нагоре. Минавам през сума ти кръгове. И накрая като стигна последния, взимам си го и край. до там. Не мога да намеря изход. И около мене се върти едно от ония "паяци" им викам аз. И тва е. до никъде не стигам ебаси. :S Edited October 6, 2006 by Pechenata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 как се казва игрицата, защото ми се стрва, че на моята 6230 нямам такава игрица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 slay, bounce се казва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 днес бях в 4 you и го видях точно това яке за което говориш електриково синио но не ми стана беше ми малко а другите размери бяха още по-малки , в екселсиора пообиколих но чесно казано такова яке не видях за цената по принцип ми е извесно че трябва да се бръкна повече пари бях готов да го взема това яке от 4you-то макар че цената беше 149лв (незнам ти кое си гледал но там яке под 100лв нямаше) но просто не ми стана в понеделник каза момичето че ще карат номера дано да докарат и от това а колкото до якето на дикиес просто ме грабна от пръв поглед макар че е тъмен цвят все пак е доста по различно от масовите модели с които всеки втори е облечен знам че в момента модерно е зелено и бежаво ама просто само като го видя тоя цвят и ми се повръща да не говорим колко са селски надписите от сорта на реплей , дизел и т.н. а същност нямат нищо общо с марките които понтират а и тоя цвят ми прилича на курката на дядо ми (това е вид горна дреха да поясня ) a къде е тоя магазин fashion victims да отида да погледна и там какво има а пък ако нищо не си харесам живот и здраве ще чакам до понеделник да видим дали ще дойде номерче от електриковото синио edit : има ли такава настройка в winampa която да ми слага най-новите песни от плей листа най-долу или най-горе понеже си ми ги подрежда както си му е кеф а преди ми ги слагаше най-долу? Ами аз гледах едно синьо и едно жълто. С бяла якичка, доста тънки. те са по-скоро за цвят отколкото да пазят . Може да не са същите, но аз като ги гледах бяха 70 лева (69). Fashion Victims се намира в безистена. От пощата посока към джумаята. След бившия магазин Тийнейджър, там отляво в тунелчето, където имаше Скейт Шоп. Стената е нашарена и пише Fashion Victims. Няма много дрехи, но има яки. Само пари да имаш.. Оригинални, но не са от масовите марки, а са някакви неизвестни. И са по 1 бройка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 (edited) Ще поясня: на различните модели нокия играта и нивата са различни Поне на моята 6600 и на нямамидеякаквата на един приятел нищо общо нямат. Така че изяснете версията. П.С. Стигнах 9то ниво и се изнервих и я изтрих Edited October 6, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 и аз съм я превъртал на 6610, проблеми не съм имал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Ние се усетихме, че са ни различни моделите Аз съм с 6260 и на мен нейното 4то ниво ми е 3то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Хммм ето един хубав въпрос: Кой е "измислил" неписаното правило часовниците да се носят на лявата ръка ? Не че няма хора които да ги носят на дясната ама аз пак да си попитам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 (edited) Моето лично обяснение е, че на десняците (които са повече от левичарите) дясната ръка е основна при силови действия и натоварвания. И за да не се подлага часовниковия механизъм на излишни натоварвания, се поставя на (условно) по-спокойната лява ръка. Например аз като десняк забивам гвоздеи, държейки чука в дясната ръка. Edited October 7, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Също така и копчетата за навиване и прочее се намират в дясната част на часовника,което ги прави трудноизползваеми при носене на дясната ръка-трябва да си извиеш лявата китка,за да ги натиснеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Моето обяснение е, че с дясната ръка ще го сложа по лесно, защото съм десняк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Трябват ми градовете,през които минават транспортните Коридори №8 и №4(основните градове) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Имам малко необичаен въпрос. Коя е наредбата (ако изобщо има такава де) за давност на инструментите давани на шлосери и ел. техници( говоря отверки, гаечни ключове и т.н.). Искам да видя през колко години се полага подмяна на инструментите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts