morty Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 MOLQ VI NE TRIITE POSTA PLSS mnogo e vajno ne mi se izgarq s 6o$ pri polojenie 4e ne sum vinoven!!!!! neka pove4e hora da vidqt toq post i ako nqkoi znae kak da mi pomogne da pi6e. utre moje i nqkoi ot vas da IZGORI po su6tiq na4in mnogo e nepriqtno povqrvaite mi.Mersi predvaritelno "Zna4i imam sledniq problem (ne sum siguren dali rqbva da postna tuk temata no kakto i da e ) zna4i dnes si kupih 4istonov nov komp na 4asti i v nas si go sglobih. no kakto vinagi stava kogato si vzeme6 ne6to,vse ne6to ne raboi.Ta pri men ne raboti harda okaza se 4e e bil izpuskan a ot firmata koqto go vzeh mi kazaha 4e az sum go izpusnal a tova ne e vqrno.kakvo moga da napravq v slu4aq daite mi nqkva ideq??? taka proslovutata firma e GIGAHERTZ computers na ul opul4enska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Ми с харда да им чупиш някой прозорец Ами такива неща много се случват в тая страна...Но така и така няма да ти върнат парите...не ти трябва харда или им чупиш някой прозорец,или им го тряскаш пред входа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 При настоящата ситуация, колкото и да е тъжно, няма какво да направиш. Трябваше да ги накараш да ти го сглобят там на място. В момента няма начин да ги убедиш, че не ти си потрошил харда. Най-много да те размотават и да ти късат нервите, но ни хард ни пари ще видиш обратно, освен ако не извадиш невероятен късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Прочети това и бъди упорит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 ОООООО не пак тея простаци...дейба Gigahertza...аз живях 14 години на Улица Свети Климент която е успоредна на Опълченска...тва не е важна а че първия ми компютър беше от там и след тва кат исках да го замена в друга фирма нали аз давам тоя доплащам и ми дават друг и знаете ли какво ми казаха?Че това дето е на гаранционната карта не отговаря на истинските параметри на пц-то и като припалих мамата си трака така виках кат отидах в офиса на тея ш***ни измамници че хора спираха и гледаха отстрани....за жалост така и не ми върнаха парите тея и им се размина....а да не говорим че си бях платил и да ми прекарат телевизия на пц-то и тва не успяха да направят абе от тея НИКОЙ ама НИКОЙ да не си купува абсолютно нищо...такива са за съд и бой!!! Съжелявам за офтопика ама трябваше да ви предупредя...ся по темата: Значи отиваш и викаш колкото ти е глас...за жалост неможеш да докажеш че не си го изпускал защото не е бил тестван преди това нали?Ако е бил тестван и е работил може и да си го чукнал някъде без да искаш....ако не е бил тестван е тяхната дума срещу твоята....затова бъди упорит недей да се предаваш всеки ден тряя да си там ако не стане вечерта малко преди да затворят(защото тогава ония гологлав собственик е там) минаваш с кола мяташ по джама(сложи нещо на регистрацията на колата) и дим да те няма после да видим колко ще им е весело.... ....скапани мушенници!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 MOLQ VI NE TRIITE POSTA PLSS mnogo e vajno ne mi se izgarq s 6o$ pri polojenie 4e ne sum vinoven!!!!!neka pove4e hora da vidqt toq post i ako nqkoi znae kak da mi pomogne da pi6e. utre moje i nqkoi ot vas da IZGORI po su6tiq na4in mnogo e nepriqtno povqrvaite mi.Mersi predvaritelno "Zna4i imam sledniq problem (ne sum siguren dali rqbva da postna tuk temata no kakto i da e ) zna4i dnes si kupih 4istonov nov komp na 4asti i v nas si go sglobih. no kakto vinagi stava kogato si vzeme6 ne6to,vse ne6to ne raboi.Ta pri men ne raboti harda okaza se 4e e bil izpuskan a ot firmata koqto go vzeh mi kazaha 4e az sum go izpusnal a tova ne e vqrno.kakvo moga da napravq v slu4aq daite mi nqkva ideq??? taka proslovutata firma e GIGAHERTZ computers na ul opul4enska. Добре бе пич, като не искаш да ти се трие поста що не направиш смислено заглавие на темата, както по правилата? Значи ти не си правиш елементарния труд, а ние после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.