lil_stenly Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 zna4i vklu4vam sutrenta comp-a i zabelqzvam 4e ne mi zarejda nod32 nito nvidia i ad-awere. posle vlizam v papkata programs da si pusna winamp i click-vam na nego ama i toi netrugva .4ak togava zabelqzah 4e ne6te da otvarq exe-ta are help pls neznam ot kvo moje da e tva.sq dori ne6te da mi trugne setup-a na win-a kato pusna diska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 zna4i vklu4vam sutrenta comp-a i zabelqzvam 4e ne mi zarejda nod32 nito nvidia i ad-awere.posle vlizam v papkata programs da si pusna winamp i click-vam na nego ama i toi netrugva .4ak togava zabelqzah 4e ne6te da otvarq exe-ta are help pls neznam ot kvo moje da e tva.sq dori ne6te da mi trugne setup-a na win-a kato pusna diska. i na men mi se e slu4valo nz kak se opravq za da si pusne6 ne6to naprimer winamp.exe cyka6 si go 2 pyti , open with i C:\program....\winamp.exe i taka dava6 sqka programa da se otvori s sebe si i tragvat , uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Ако си с ХP рестарт F8 и избираш Last Good Config.. има шанс да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 kakto be6e kazal edin pi4 (zabravih koi e) "hem po-4isto hem po-lesno s pomo6ta mu e 4udesno - format c:" kakto i da e drugia put 6te znam. 10x za help-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 4ak togava zabelqzah 4e ne6te da otvarq exe-ta are help pls neznam ot kvo moje da e tva.sq dori ne6te da mi trugne setup-a na win-a kato pusna diska. станало е линукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 ami togava dai da mu rugnem 1 winex i nqmam problemi nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.