HATE Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Купувам Трабант.Ако има оферти моля пишете тук.(ако може без "пич луд ли си" или всякакви от този сорт) Все пак да е в движение (т.е. да не е от вторични суровини).Ако имате познати които продават моля пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boo Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Купувам Трабант. Имам Трабант, последен модел, ако може така да се каже, произведен последната година, когато ги правеха Боядисан е Ферари червено с оригинална боя (може да си го мяркал по улиците допреди 1-2 години). Иска ремонт на двигателя. Понеже има голяма сантиментална стоиност, доста зависи каква оферта имаш п.с. при нужда мога да сканирам снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Имам Трабант, последен модел, ако може така да се каже, произведен последната година, когато ги правеха Боядисан е Ферари червено с оригинална боя (може да си го мяркал по улиците допреди 1-2 години). Иска ремонт на двигателя. Понеже има голяма сантиментална стоиност, доста зависи каква оферта имаш п.с. при нужда мога да сканирам снимки. ако е от четиритактовите давам 1500 лева веднага и по-късно още толкоз. аз ще си оправя двигателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 ако е от четиритактовите давам 1500 лева веднага и по-късно още толкоз. аз ще си оправя двигателя. Ами пред това предложение няма какво да добавя..но все пак прети снимки да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 ако е от четиритактовите давам 1500 лева веднага и по-късно още толкоз. аз ще си оправя двигателя. Ако ми кажеш сега,че има четиритактови трабанти и вервай ми гърмъ се Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Има ,слагат двигатели от WV и направо летят ,но ги има само в Германия за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
boo Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Има ,слагат двигатели от WV и направо летят ,но ги има само в Германия за съжаление И по-точно с двигател от Поло...имах такива мераци някога, да го правя така, ама не стана...ако беше 4-тактов, надали щях да го продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.