XC^^The_Devil^^ Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 zna4i prodavam usilvatel SPLX model SPLA300 dobre izvestna marka v anglia usilvatelq e ot tam kakto ste vidite na snimkite po dolu nee otvarqn zastoto mu sedi garancionnata lepenka nepokatnata ne 4e ima garanciq 4 kanalen e usilvatelq 300w pada se po 75w na kanal no spored men kato sam go puskal e 4x50w realni prilagam i snimki za da go vidite cenata e 80lv link1 link2 link3 link4 moje da vidite i info v google imago i tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Ne stava qsno v bridge rejim dali raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 имам реален интерес но ме интересуват няколко неща на 2 канала каква мощност вади може ли да работи на 1 канал и на каква мощност и някакви габарити да дадеш ВхШхД Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 zna4i razmeri ste pisha posle zastoto nqmam vreme sega mii nesam go probval na 1 kanal no trqbva da raboti ve4e kakva mostnost na 1 kanal vadi nz moje da se probva i da vidim za bridj sasto nz dali moje da se varji koito jelae da zvanni neska sled 18 sam svoboden 0887-69-07-06 - stanislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 nesam go probval na 1 kanal no trqbva da raboti ve4e kakva mostnost na 1 kanal vadi nz moje da se probva i da vidim za bridj sasto nz dali moje da se varji koito jelae da zvanni neska sled 18 sam svoboden 0887-69-07-06 - stanislav Ми то, "на един канал" означава да се върже в бридж, а не просто да не му вържеш останалите 3! И мощността на един канал (или 2) в бридж е "горе-долу" сбор от мощността на всички канали. Иначе, нищо не му пречи да си работи и на един канал, ама като се губи мощността на останалите, не е далавера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Ми то, "на един канал" означава да се върже в бридж, а не просто да не му вържеш останалите 3! И мощността на един канал (или 2) в бридж е "горе-долу" сбор от мощността на всички канали. Иначе, нищо не му пречи да си работи и на един канал, ама като се губи мощността на останалите, не е далавера... emi zna4i nesam go probval dali raboti v bridj kakto sam pisal moje da se probva i da vidim EDIT eto i link kadeto pishe si4kite mu specifikacii LINK edit 2 eto i razmerite mu 270 daljina 200 shirina 50 viso4ina si4ko e v mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 uj nesto glqm interes a pak izvednaj nikoi moje da ima savsem lek komentar po cenata v normalni granici Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 koito iska da vidfi usilvatelq moje da doide do zala NEO na centara do podleza na apteka marica na malkata glavna otgore e kafe zalata e dolu az sam tuk do 15:30 ako ne neska utre ot 7 do 15 4asa sam pak tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.