Jump to content
BulForum.com

Prodavam usilvatel za kola

Recommended Posts

zna4i prodavam usilvatel SPLX model SPLA300 dobre izvestna marka v anglia usilvatelq e ot tam kakto ste vidite na snimkite po dolu nee otvarqn zastoto mu sedi garancionnata lepenka nepokatnata ne 4e ima garanciq

4 kanalen e usilvatelq 300w

pada se po 75w na kanal no spored men kato sam go puskal e 4x50w realni

prilagam i snimki za da go vidite

cenata e 80lv

link1

link2

link3

link4

moje da vidite i info v google imago i tam

имам реален интерес но ме интересуват няколко неща

на 2 канала каква мощност вади

може ли да работи на 1 канал и на каква мощност

и някакви габарити да дадеш ВхШхД

zna4i razmeri ste pisha posle zastoto nqmam vreme sega mii nesam go probval na 1 kanal no trqbva da raboti

ve4e kakva mostnost na 1 kanal vadi nz moje da se probva i da vidim za bridj sasto nz dali moje da se varji koito jelae da zvanni neska sled 18 sam svoboden

0887-69-07-06 - stanislav

nesam go probval na 1 kanal no trqbva da raboti ve4e kakva mostnost na 1 kanal vadi nz moje da se probva i da vidim za bridj sasto nz dali moje da se varji koito jelae da zvanni neska sled 18 sam svoboden

0887-69-07-06 - stanislav

Ми то, "на един канал" означава да се върже в бридж, а не просто да не му вържеш останалите 3! И мощността на един канал (или 2) в бридж е "горе-долу" сбор от мощността на всички канали. Иначе, нищо не му пречи да си работи и на един канал, ама като се губи мощността на останалите, не е далавера...

Ми то, "на един канал" означава да се върже в бридж, а не просто да не му вържеш останалите 3! И мощността на един канал (или 2) в бридж е "горе-долу" сбор от мощността на всички канали. Иначе, нищо не му пречи да си работи и на един канал, ама като се губи мощността на останалите, не е далавера...

emi zna4i nesam go probval dali raboti v bridj kakto sam pisal moje da se probva i da vidim

EDIT

eto i link kadeto pishe si4kite mu specifikacii

LINK

edit 2

eto i razmerite mu 270 daljina 200 shirina 50 viso4ina si4ko e v mm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...