Jump to content
BulForum.com

Продавам:AMD Athlon64 3000+

Recommended Posts

Продава се процесор АМД64. Процесора е на около 10месеца, няма гаранция защото е купуван ОЕМ. Маркировката на процесора е:

ADA3000DIK4BI

CBBHD 0450WPAW

1166899L0113

Не гарантирам за никакъв клок с процесора, защото на различни дъна се представя различно, аз си го държа на 2600@1.52в. Но при новия му собственик може и да не може да ги стабилизра. А може и да направи и повече. Затова за клок няма да се говори. Процесора е позлва около 5 месеца, защото е закупен някаде януари месец, чаках 3 месеца за дънна платка и цяло лято компютъра не е пускан щото ми беше в Русе. Цената която му търся е 180лв. Тактовата му честота е 1800МХц (8х200) дефаулт напрежението е 1.4в. Л2 кеша му е 512Кб. НТТ множителя му по дефаулт е 5х. Ако имате още въпроси задавайте ги тук или на ПМ. За връзка ПМ, xeforce3@abv.bg и тук.

Ако никой не се обади на тази цена и с течение на времето и обстоятелствата решиш да смъкваш от търсената от теб цена до 150 лв, свиркай.

Ако никой не се обади на тази цена и с течение на времето и обстоятелствата решиш да смъкваш от търсената от теб цена до 150 лв, свиркай.

Ще те имам в предвид.

Твоя процесор със старото или новото ядро е?

Центата ти е сформирана от цената на новото, ако е от старото, цената с 35% намаление идва на 147 лв.

Твоя процесор със старото или новото ядро е?

Центата ти е сформирана от цената на новото, ако е от старото, цената с 35% намаление идва на 147 лв.

143$*1.63лв=233.9лв/175лв=33%. Не знам ти как ги сметна точно тези 147лв, нали се разбрахме на ПМ че те имам в предвид. Стига си ми спамил в темата.

какво спамя, питам те с кое ядро е, понже има athlon64 3000+ и за 121$ !

п.с.: понеже излезнах по-нетърпелив, реших да си купя ново CPU, затова ако намериш познат модератор, може да изтрие наречените от теб спам мои постове.

п.с.: понеже излезнах по-нетърпелив, реших да си купя ново CPU, затова ако намериш познат модератор, може да изтрие наречените от теб спам мои постове.

Прави каквото си искаш, стига си писал в темата.

Айде да кажеш откъде го купи на тази цена, че и аз искам да си купя на такава!

ОФФ:

Ами твърдението "нов - АМД64 3000+ (939) за 121$ " си е жив СПАМ според мен , пък било то и Уин4естер и мисля 4е няма нужда от познат модератор за да ти делнат поста , шото просто не е по правилата !!!

Ина4е нова Венеция и то с ядро Е6 може да се вземе в Пловдив на цена от 140$ до 145$ в разли4ните фирми (говоря за цени крайни клиенти)

Вин4естери не знам някой да продава , така 4е тва 35% намаление от цената също май не е от най коректните съпоставки , шото трябва да се поясни 4е намалението е от цената на нова Венеция , а не на нов Вини :) ( не казвам 4е цената 175 лв е висока , а 4е съпоставката с цената на нова Венеция е некоректна , щото са малко разли4ни процесори , а тва не е пояснено )

И на мен ми е много интересно кой е продал нов 3+(939) за 121$ :)

Foxy момчета малко се е пообъркало като тебе с твоите, цитирам :"AMD Дюрон 2100+ (1900)" за 42 $ и то цена за крайни клиенти, предполагам 30 -на цена за към теб :bgrin: .

XeForce аз си смених моето Уини с Винъс и нещо не виждам видима разлика.

XeForce аз си смених моето Уини с Винъс и нещо не виждам видима разлика.

Аз май ще минавам на интелска система. искам да пробвам нещо ново. Искам да вида каква е разликата от НТ :bgrin: Процесора е запазен за TNT на цена от 170лв.

ОФФ:

Ами твърдението "нов - АМД64 3000+ (939) за 121$ " си е жив СПАМ според мен , пък било то и Уин4естер и мисля 4е няма нужда от познат модератор за да ти делнат поста , шото просто не е по правилата !!!

Ина4е нова Венеция и то с ядро Е6 може да се вземе в Пловдив на цена от 140$ до 145$ в разли4ните фирми (говоря за цени крайни клиенти)

Вин4естери не знам някой да продава , така 4е тва 35% намаление от цената също май не е от най коректните съпоставки , шото трябва да се поясни 4е намалението е от цената на нова Венеция , а не на нов Вини :) ( не казвам 4е цената 175 лв е висока , а 4е съпоставката с цената на нова Венеция е некоректна , щото са малко разли4ни процесори , а тва не е пояснено )

И на мен ми е много интересно кой е продал нов 3+(939) за 121$ :)

nai-veroqtno ima predvid A64 3+ za socket 754.....sohm are da ne se zaqjda6 kato ne razbira6 6tot nqma firma koqto da ti napravi 12$ otstapka na komponent koito struva 42tva sa 35% otstapka !!!!!

http://www.adroitbg.com/pricebg.php

adroit.gif

хм, т'ва е кешираното ми инфо, вече е 128.2 $

п.с.: поствам само за да се защитя от горните мнения.

Относно препоръката на XeForce3 къде да пиша и къде не - отхвърля се. Ако съм в правото си, ще пиша където поискам.

Съжалявам,че се меся

poznai,

но нито цената от 121,8$ е актуална,нито тази от

хм, т'ва е кешираното ми инфо, вече е 128.2 $

На тези цени задължително ще сложиш ДДС и ще получиш крайна цена за Клиенти.

Защото Дилърската цена е:

Ценова листа на ф. "АДРОИТ" към 12-10-2005

CPU AMD ATHLON64 3000+ soc.939 133,9

т.е.:133,9$

А в листата им от днес:

Ценова листа на ф. "АДРОИТ" към 21-10-2005

CPU AMD ATHLON64 3000+ soc.939 * 133,9

вече го няма(в момента) и на тази цена(звездичката показва точно това).

Така,че остави XeForce3 да си продава,а цената му ще се определи от търсенето.

И съм сигурен,че той добре го знае и ти е писал за това!

Аре стига сте спамили де :) чакам пича да се прибере защото в момента не е в Пловдив и както той каза му го копувам така че няма значение какъв е бил процесорът :P

nonsan, оставил съм го :) Но какво да направя, че когато някой каже нещо за мен, аз трябва да отговоря. Иначе ако не друго, на 2 пъти му изкопах темата от 9-та глуха. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...