Jump to content
BulForum.com

motorola v3 RAZR

Recommended Posts

Ами мога да ти кажа че телефона си го бива много. Сестра ми си го взе на скоро и е много доволна. И аз като съм го гледал имамного екстри и е добър. Камерата също му върши работа. Само че има много малко памет. Мисля че беше коло 5 мб само това му е лошото.

sony ericsson ne iskam i na kartinka da vida

Това е много интересно :)

И защо си решил така ? :huh:

СониЕриксон-ите са най-здравите телефони, а F(K)500 и K700i съм ги признал за най-добро съотношение цена/качество...просто нямат грешка!Това не го казвам, защото съм им някакъв фен, или защото имам такъв телефон (имам Мото MPx200).

predi imax t630 kupix go vednaga kato izlena i se okaza super bokluk si4ko mu se razvali a i zvanat prekaleno tixo zatva ne iskam pove4e SE

Купувай каквото решиш, но преди това все пак разгледай вякой от телефоните, които ти написах... ;)

Siemens S55 също е железен бизнес телефон с много добра батерия. Лошото е, че цената му е малко висока...

@simbata , не искам да те засягам , ама ериксона е пълен боклук в сравнение с моторолата.

За моторолата:

Дисплея е супер , много е удобен , батерията държи около 3-4 дни , камерата прави доста добри снимки.

Единствения минус е липсата на IrDa и малкото памет ( май беше 5.5мб или нещо такова )

@simbata , не искам да те засягам , ама ериксона е пълен боклук в сравнение с моторолата.

За моторолата:

Дисплея е супер , много е удобен , батерията държи около 3-4 дни , камерата прави доста добри снимки.

Единствения минус е липсата на IrDa и малкото памет ( май беше 5.5мб или нещо такова )

Не се засягам, все пак мерси за вниманието :)

По принцип моторолите са адски здрави телефони, а този плюс това е и супер-стилен :)

Ако искаш нещо различно, вземи си го ;)

От друга страна един K500i е с 250 лв по - евтин, а не отстъпва по нищо на Мотото (освен дизайна и дисплея)...

zlobil : ти решаваш...

оффтопик

zlobcho : не си заслужава ,честно.Този телефон е просто гъзария.Аз се бях замислил да го взема преди около 2 месеца,обаче като седнах да размисля : няма нищо което сегашният ми телефон да няма ,просто има по-добър дизайн.Само за единият дизайн да се кихна с толкова пари : не сметнах че е нужно.

ami az to4no zaradi dizaina se naso4ix kam toq telefon v momenta sam s smartphone (7610) i po4ti ne6to ne mu razbiram toest ne mi trqbvat xilqdi funcii kamerata na telefona sa6to ne q polzvam sa6tnost samo za govorene i za sms-i ni6to drugo zatova re6ix 4e ne sa mi nujni xilqda i dvesta funkcii :D

ami az to4no zaradi dizaina se naso4ix kam toq telefon v momenta sam s smartphone (7610) i po4ti ne6to ne mu razbiram toest ne mi trqbvat xilqdi funcii kamerata na telefona sa6to ne q polzvam sa6tnost samo za govorene i za sms-i ni6to drugo zatova re6ix 4e ne sa mi nujni xilqda i dvesta funkcii :D

Тогава просто нямаш нужда точно от този модел телефони ;) Той и на бизнесмен не върши работа,просто е гъзарщина,тъп начин човек да покаже че има пари .Има и по-готини начини да го покажеш ако искаш B)

Zlobil, днеска срещнах един приятел с такава моторола...

първо му се прецакала камерата, дал я на сервиз - станало по-лошо.

След това бутоните почнали да издраскват дисплея, а той станал на нищо :blink:

По - късно се появили и софтуерни проблеми...та вмомента е решил да я пусне за продажба за 200 лв. :huh:

...въобще не ти я препоръчвам ;)

Zlobil, днеска срещнах един приятел с такава моторола...

първо му се прецакала камерата, дал я на сервиз - станало по-лошо.

След това бутоните почнали да издраскват дисплея, а той станал на нищо :blink:

По - късно се появили и софтуерни проблеми...та вмомента е решил да я пусне за продажба за 200 лв. :huh:

...въобще не ти я препоръчвам ;)

Бутоните са touch и са прилепнали за долната страна на мидата. как по-точно е издраскан дисплея от нещо което не се подава нагоре?

честно по тъп и неудобен телефон от тоя не съм виждал.те моторолите са си такива по принцип ама тая води в всички класации.много е неудобен за държане,бутоните са супер неудобни също,липсват елементарни функции като например репорта за смс-ите.да не говорим за това че не може да записва видео :confused а може да плейва :blink: и разбирасе типично за моторолата безумно меню

Бутоните са touch и са прилепнали за долната страна на мидата. как по-точно е издраскан дисплея от нещо което не се подава нагоре?

Незнам, казвам какво ми е казал пича.

Иначе на мойта Моторола MpX200 се случи същото, и при нея бутоните не се подават нагоре, но има една малка част при джойстика, която се подава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...