Jump to content
BulForum.com

Panasonic VS3

Recommended Posts

еми някой ако е имал преки впечатления и има желание,нека ги сподели.Мерси

Невероятен дисплей,автоматично отваряне на капака с бутон отстрани,сменяеми панели,сносна полифония, и доста слабичка за тоя дисплей батерия...Като цяло е малко големичък в отворено състояние не много удобен(субективно мнение)Ето и подробно РЕВЮ

• 2 months later...

Някой има ли идея къде го продават този пуст телефон, щото обиколих 10 магазина и не успях да го намеря - навсякъде ми казаха, че е свършил. И на каква цена горе-долу. Мерси

Според мен не си струва парите. Само промоцията на МТел за него беше на добра цена. Обаче за парите, които искат за него в обикновените магазини, бих си купил нещо по-сносно.

Аз да споделя впечетленията за телефонето. Телефончето на снимки изглежда гадно, това е първото нещо което мога да кажа, не е така атрактивно както когато ти е в ръччките, аз имам такъв телефон от 3 месеца, от промоцията на мтел. Нещата който не ми харесват в него са - нямаш много памет 32, няма "синзъб", и може да приемаш файлове до 1мб, по големи не. Не може да се пращаш игри по ирда-то. Може да се прави видео запис само 1мин, и звукозапис само 3 мин. Това е някакво ограничение което предполагам с намеса на някой който разбира от телефончтеа ще може да се премахне. Другото което не е много добре е че звукът е мако тих, но за сметка на това е качествен. Камерата е бива, прави добри снимки и дори и на тъмно, диспея няма какво да се каже - перфектен е т'ва е телефона дисплей :bgrin: Ми това е което се сещам, като цяло телефончето си е яко.

Мен звукът ме притеснява най-много, щото и без туй съм малко глух :bgrin:

А утре ще мина през фон бокс!

Също съм си харесал и Sagem MyX-8. Него някъде да сте го виждали?

Сагемите са в капсула и не могат да се оправят ако се развалят....

А как се слагат мп3-ки на панасоника като не може да приема повече от 1 мб

Ами слагаш си части от песничките, припеви или нещо което те кефи. Другото решение да намалиш качеството, но тогава звукът е толкова тих че едва се чува. Ако си някаде навънка е нвъзможно да се чуе как звъни. Най-доброто качество е на 192бита тогава се чува прекрасно ;)

ООо значи тфа е много тъп телефон.Къв е смисала от мп3 плейер и слот като не можеш да приемаш повече от 1 мб.Просто без мислено.

телефона няма слот :bgrin: Телефона има уникално як дисплей, много добро решение е за не толкова зарибен човек по гсм ;) Примерно аз исках нещо с много цветове и да не се харесва от други хора :) Затова си и закупих такъв ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...