DeVoLvEr Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Сега седа пред PC-to и слушам "Carcass - Heartwork" и тъй като няма какво да правя реших да постна тази тема посветена на тази велика, за мен, група. Тъй като съм сравнително "малак" ( 89 набор ), точно по времето на изгрева и залеза на бандата съм нямал възможност да я слушам, за съжаление, но сега пък чрез помощта на "силата" на интернета разбрах за съществуването й, и се зарибих мноо злобно . Та слушам Carcass от около 2-3 месеца и знам, че времето им е минало от отдавна ( 1988 - "Reek of Putrefaction" до 1996 - "Swansong" ), и тъй като не видях тема посветена на тях, ето една, в която можем да си кажем мнението за тях и да обменим информация и интересни неща Първото, което ми направи впечетление, когато изслушах цялата им дискография е невероятното им музикално проспериране. Не че съм някакъв специалист или критик, но поне аз така го чувствам. Може би за някои, тяхното проспериране е с цел комерсиализиране, но аз пък виждам един стремеж към по-добро. Супер голямо впечетление ми направиха текстовете на песните в последните им 2 албума ( Heartwork (1994) и Swansong (1996) ), кадето просто се вижда майсторлъка им, не че другите албуми са лоши в това отношение, де. Да не забравя и разбиващия интсрументал, който съчетан с вокала на Jeff Walker, леко ме разцепва . Чакам мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Има да чакаш.... ехееее Иначе неме кефят ..... може би защото неслушам такъв тип музика . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Carcass наистина са една много велика банда.Стила в който свирят наистина на места е някакси с цел комерсиализиране,но пък песните са толкова уникални... Много добри музиканти са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 То комерсиализиране, комерсиализиране ама текстове като "R--k the Vote", "Tomorrow Belongs to Nobody" и "Room 101" от последния им албум, супер хвалби печелат, чета тук там. Мноо са яки и смислени, idd. Carcass - Room 101 Look to the skies,Keep praying to your Gods, Your only salvation, Will come in the shape of the bomb ... Carcass - Tomorrow Belongs to Nobody Your kingdom is of emptinessInvisible empire of illusion There's no majesty in your empty words Your ideology - self delusion Revisionism is the future So let's hail the same old dawn Kneel before the same old order You're no kings - only pawns You're waiting for tomorrow, well tomorrow never comes Ha, you're waiting for your new dawn, so sad to say there isn't one Because, tomorrow belongs to nobody Tomorrow - belongs to nobody Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Carcass е любимата ми група, заедно с Napalm Death Ето ти да гледкаш: на Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.