Jump to content
BulForum.com

Problem s igrite

Recommended Posts

Imam PC sys slednata harakteristika:

CPU Celeron D 2.4

Video Card : Ati Radeon 9550 256mb 8x

RAM : 512

Mislq harakteristikata na pc-to e dostatychna da se igraqt kvito i da bili gamez normalno osobeno po starite bi trqabvalo da vyrvqt po vyzmojno nai dobriq nachin koito pozvolqva samata igra.Primer s Counter Strike 1.5...FPS (kadri v sekunda) na cs1.5 treabva da e 101 dokato az igraq s 71.Pisah sichki vyzmojni komandi v igrata ot koito zavisi FPS no nqma promqna,smenih sumati driveri otnovo promqna nqma. :cry .Nqkoi ako ima predstava ot kakvo estestvo moje da e problema molq da pomogne.Mislq che e nqkakva nastroika na driverite za videoto no nesym 100% siguren.

Изключи vsync от видео драйверите.Също така,може да изключиш и ТВ-Аута(ако си го пуснал),на 1 приятел от това му се прецака фпс-то на cs,така че и ти пробвай :)

Imam PC sys slednata harakteristika:

CPU Celeron D 2.4

Video Card : Ati Radeon 9550 256mb 8x

RAM : 512

Mislq harakteristikata na pc-to e dostatychna da se igraqt kvito i da bili gamez normalno osobeno po starite bi trqabvalo da vyrvqt po vyzmojno nai dobriq nachin koito pozvolqva samata igra.Primer s Counter Strike 1.5...FPS (kadri v sekunda) na cs1.5 treabva da e 101 dokato az igraq s 71.Pisah sichki vyzmojni komandi v igrata ot koito zavisi FPS no nqma promqna,smenih sumati driveri otnovo promqna nqma. :cry .Nqkoi ako ima predstava ot kakvo estestvo moje da e problema molq da pomogne.Mislq che e nqkakva nastroika na driverite za videoto no nesym 100% siguren.

Какво значение има дали играеш на 70 или на 100, при положение, че след 30-40 за теб няма разлика.

ami seche mi igrata tva e razlikata dokato spodelih problema si s 2-ma admina na cs koito sa s dosta stari mashini i sys syshtata usluga na EK (dostypna) i si cykat s 101fps i neim seche daje flizat 1-vi v serverite. :unsure:...btw tva vsync sym go izkliuchil ot options na driverite no nikva promqna...

Ако съм разбрала правилно Counter-Strike 1.5 ти лагва,от видео настройките от "Software" трябва да го направиш да ти върви на "Open Gl" и ще се оправи ;)

Офтопик само да обясна за хората които не играят много CS тама фпс-то е важно не за това колко мазно ти върви а да ти влизат патроните както трябва и затова ти трябва макс фпс 101 пича може би затова се оплаква но с Ати видео карти незнам кво трябва да се прави за да се увеличи фпс-то :(

ami seche mi igrata tva e razlikata dokato spodelih problema si s 2-ma admina na cs koito sa s dosta stari mashini i sys syshtata usluga na EK (dostypna) i si cykat s 101fps i neim seche daje flizat 1-vi v serverite. :unsure:...btw tva vsync sym go izkliuchil ot options na driverite no nikva promqna...

Ами тогава незнам..последното нещо,което ми идва на ум е да форматираш :)

Офтопик само да обясна за хората които не играят много CS тама фпс-то е важно не за това колко мазно ти върви а да ти влизат патроните както трябва и затова ти трябва макс фпс 101 пича може би затова се оплаква но с Ати видео карти незнам кво трябва да се прави за да се увеличи фпс-то :(

Нещо не го разбирам тва... Би ли обяснил по подробно как 30 кадъра влияят на това, как влизали патроните.... :confused

Пич и аз немога си го обясна но просто CS е ултра бъгава игра и това е факт че фпс-то влия върху патроните 101фпс добри настройки = повече глави ако искаш чети и в c-strike.headoff.com и по чужди сайтове за ЦС просто това с фпс-то го няма само в CS-Source понеже ползва друг Engine

Cs-a mi vyrvi na Open-GL se pak neigraa cs ot fchera kolkoto do formata za tozi mesec sym formatiral okolo 6-7 pyti poradi drugi problemi.Ot kakto syshtestvuva cs igraq no nikoga nesam obryshta vnimanie na fps i drugi podrobnosti i sega kato razbrah kakvo e FPS se zachudih zashto na drugi po slabi mashini vyrvi sys 101 na men s 71 :blink:

Ми тогава не се претеснявай - CS-а няма високи изисквания, явно е от нета!!! Как да не зависи от нета, при онлайн игра бе.

Споко, иначе ще принудиш някой да ти даде култовия съвет - реинсталирай и ще се оправи :D

Оооо горкото то. На 512 рам сложило Нортън. Лага който ти се получава е точно от мрежата и от Нортъна, а не от видеокартата. Когато направиш игра локално на твоя компютър, имаш ли такова насичане. Ако нямаш лаг, вече сам разбираш, че проблема си е в връзката. Това, че ти показва 71фпс, не значи че трябва да ти лагва играта. Даже значи, че ти върви добре с приличен фрейм рейт. Моят съвет е да тазкараш Нортъна или да си сложиш още 512 ?!?!? рам :) Силно се съмнявам, скрипта дето отчита фреймрейта да отчита показанията на съвременните видеокарти коректно. Все последния ъпдейт беше преди 100 години :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...