Shyne Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Imam PC sys slednata harakteristika: CPU Celeron D 2.4 Video Card : Ati Radeon 9550 256mb 8x RAM : 512 Mislq harakteristikata na pc-to e dostatychna da se igraqt kvito i da bili gamez normalno osobeno po starite bi trqabvalo da vyrvqt po vyzmojno nai dobriq nachin koito pozvolqva samata igra.Primer s Counter Strike 1.5...FPS (kadri v sekunda) na cs1.5 treabva da e 101 dokato az igraq s 71.Pisah sichki vyzmojni komandi v igrata ot koito zavisi FPS no nqma promqna,smenih sumati driveri otnovo promqna nqma. .Nqkoi ako ima predstava ot kakvo estestvo moje da e problema molq da pomogne.Mislq che e nqkakva nastroika na driverite za videoto no nesym 100% siguren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Изключи vsync от видео драйверите.Също така,може да изключиш и ТВ-Аута(ако си го пуснал),на 1 приятел от това му се прецака фпс-то на cs,така че и ти пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Imam PC sys slednata harakteristika:CPU Celeron D 2.4 Video Card : Ati Radeon 9550 256mb 8x RAM : 512 Mislq harakteristikata na pc-to e dostatychna da se igraqt kvito i da bili gamez normalno osobeno po starite bi trqabvalo da vyrvqt po vyzmojno nai dobriq nachin koito pozvolqva samata igra.Primer s Counter Strike 1.5...FPS (kadri v sekunda) na cs1.5 treabva da e 101 dokato az igraq s 71.Pisah sichki vyzmojni komandi v igrata ot koito zavisi FPS no nqma promqna,smenih sumati driveri otnovo promqna nqma. .Nqkoi ako ima predstava ot kakvo estestvo moje da e problema molq da pomogne.Mislq che e nqkakva nastroika na driverite za videoto no nesym 100% siguren. Какво значение има дали играеш на 70 или на 100, при положение, че след 30-40 за теб няма разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 ami seche mi igrata tva e razlikata dokato spodelih problema si s 2-ma admina na cs koito sa s dosta stari mashini i sys syshtata usluga na EK (dostypna) i si cykat s 101fps i neim seche daje flizat 1-vi v serverite. ...btw tva vsync sym go izkliuchil ot options na driverite no nikva promqna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Сече ти с 70 фпс ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AJIEKC Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ако съм разбрала правилно Counter-Strike 1.5 ти лагва,от видео настройките от "Software" трябва да го направиш да ти върви на "Open Gl" и ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Офтопик само да обясна за хората които не играят много CS тама фпс-то е важно не за това колко мазно ти върви а да ти влизат патроните както трябва и затова ти трябва макс фпс 101 пича може би затова се оплаква но с Ати видео карти незнам кво трябва да се прави за да се увеличи фпс-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 ami seche mi igrata tva e razlikata dokato spodelih problema si s 2-ma admina na cs koito sa s dosta stari mashini i sys syshtata usluga na EK (dostypna) i si cykat s 101fps i neim seche daje flizat 1-vi v serverite. ...btw tva vsync sym go izkliuchil ot options na driverite no nikva promqna... Ами тогава незнам..последното нещо,което ми идва на ум е да форматираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Офтопик само да обясна за хората които не играят много CS тама фпс-то е важно не за това колко мазно ти върви а да ти влизат патроните както трябва и затова ти трябва макс фпс 101 пича може би затова се оплаква но с Ати видео карти незнам кво трябва да се прави за да се увеличи фпс-то Нещо не го разбирам тва... Би ли обяснил по подробно как 30 кадъра влияят на това, как влизали патроните.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Пич и аз немога си го обясна но просто CS е ултра бъгава игра и това е факт че фпс-то влия върху патроните 101фпс добри настройки = повече глави ако искаш чети и в c-strike.headoff.com и по чужди сайтове за ЦС просто това с фпс-то го няма само в CS-Source понеже ползва друг Engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Cs-a mi vyrvi na Open-GL se pak neigraa cs ot fchera kolkoto do formata za tozi mesec sym formatiral okolo 6-7 pyti poradi drugi problemi.Ot kakto syshtestvuva cs igraq no nikoga nesam obryshta vnimanie na fps i drugi podrobnosti i sega kato razbrah kakvo e FPS se zachudih zashto na drugi po slabi mashini vyrvi sys 101 na men s 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Тея показания при online игра ли ги гледаш? Щото може просто да те е бавен нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 da online e no kato create-na game pak e syshtoto fps...fps-to nezavisi ot neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ми тогава не се претеснявай - CS-а няма високи изисквания, явно е от нета!!! Как да не зависи от нета, при онлайн игра бе. Споко, иначе ще принудиш някой да ти даде култовия съвет - реинсталирай и ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 moje bi e ot shibanite update det prai nortona i mi cherpi trafik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Оооо горкото то. На 512 рам сложило Нортън. Лага който ти се получава е точно от мрежата и от Нортъна, а не от видеокартата. Когато направиш игра локално на твоя компютър, имаш ли такова насичане. Ако нямаш лаг, вече сам разбираш, че проблема си е в връзката. Това, че ти показва 71фпс, не значи че трябва да ти лагва играта. Даже значи, че ти върви добре с приличен фрейм рейт. Моят съвет е да тазкараш Нортъна или да си сложиш още 512 ?!?!? рам Силно се съмнявам, скрипта дето отчита фреймрейта да отчита показанията на съвременните видеокарти коректно. Все последния ъпдейт беше преди 100 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.