DELUXe Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Имам един въпрос възможно ли е да се пусне да се гледа филм през TV-Out-a и през това време да се играе някаква игра примерно на Монитора? Ако е възможно обяснете как с програма ли? Малко ме съмнява да стане, но съм дъжен да попитам защото ми се налага... Видеото е Radeon 9550, ако е от значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Може може, всичко може. Трябват ти само едни читави драйвери за видеото, гледай да не са няква бета, щото понякога са недописани...Трябва да цъкнеш да клонира сигнала на монитора и на тв-то, а после мисля че се избира по отделно на кое устройство да се пуска даденото приложение.( "send to monitor 1/2") Правил съм го с гефорс, а с радеон съм го пускал у един приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Може може, всичко може. Трябват ти само едни читави драйвери за видеото, гледай да не са няква бета, щото понякога са недописани...Трябва да цъкнеш да клонира сигнала на монитора и на тв-то, а после мисля че се избира по отделно на кое устройство да се пуска даденото приложение.( "send to monitor 1/2") Правил съм го с гефорс, а с радеон съм го пускал у един приятел. Я обясни по обстойно, че нещо не разбрах къде е това "send to monitor 1/2" ? С Omega 2653 драйвери съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ами аз в момента съм така. На телевизора са гледа филм онлаин, а аз си рова в интернет и слушам музика. Значи аз съм си сложил оригиналната NVidia която ми е дадоха с монитора. Трябва ти и KLite codec full 2.54 и това е. Даваш пропъртис на декстопа - setting - и на display слагаш втория подред. И като си пусна филм онлаин и го минимизирам той се гледа на ТВ, а компа си остава изцяло мой. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Ами аз в момента съм така. На телевизора са гледа филм онлаин, а аз си рова в интернет и слушам музика. да това и аз го правя, но когато се пусне игра и на Монитора и на ТВ-то е едно и също (играта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Аз съм с RADEON 9200 OMEGA дривери и единственото нещо , което трябва да направиш е да отидеш на Proparties> Setings > там на второто мониторче (десен бутон на мишката отгоре и > Atacched ) , след което трябва да се появи картина на ТВ-то ти и тя треа да е WALLPAPERA , който си сложил на монитора , обаче разликата е , че намя да виждаш иконите ..... пускаш филма , фашташ WMP и го дурпаш надясно , докато не се появи на ТВ-то ... след тва си пускаш играта и тя трябва да ти се пусне на монитора , а ако не е възможно да има точно 2 проблема .... или в SETINGS не си направил точно нещата .... ( не трябва НИЩУ ТРУГО ДА ЦЪКАШ махай сички кръстчета отсякъде) и другия проблем може да е от самата игра .... демек отиваш на options и си избираш (се някъде в ВИДЕО настройките требва да го има) да го пуснеш на Primary , а не на SECOND и тва е цялата философия .... ако не си разбрал нещо питай .... PEACE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 V driverite na mota GF2 ima opcia kato se playva video , vinagi da go playva fullscreen. Kato q izbere6 samo za TV-to moje6 da si pravi6 kvoto iska6 na pc-to i filma da se playva minimiziran i da se vijda na TV-to (6toto e video i go puska na fullscreen). Nadqvam se 4e i ati imat podobna opcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Аз съм с RADEON 9200 OMEGA дривери и единственото нещо , което трябва да направиш е да отидеш на Proparties> Setings > там на второто мониторче (десен бутон на мишката отгоре и > Atacched ) , след което трябва да се появи картина на ТВ-то ти и тя треа да е WALLPAPERA , който си сложил на монитора , обаче разликата е , че намя да виждаш иконите ..... пускаш филма , фашташ WMP и го дурпаш надясно , докато не се появи на ТВ-то ... след тва си пускаш играта и тя трябва да ти се пусне на монитора , а ако не е възможно да има точно 2 проблема .... или в SETINGS не си направил точно нещата .... ( не трябва НИЩУ ТРУГО ДА ЦЪКАШ махай сички кръстчета отсякъде) и другия проблем може да е от самата игра .... демек отиваш на options и си избираш (се някъде в ВИДЕО настройките требва да го има) да го пуснеш на Primary , а не на SECOND и тва е цялата философия .... ако не си разбрал нещо питай .... PEACE ! 10х много почти се оправих, като се почовъркам още малко и е готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 V driverite na mota GF2 ima opcia kato se playva video , vinagi da go playva fullscreen. Kato q izbere6 samo za TV-to moje6 da si pravi6 kvoto iska6 na pc-to i filma da se playva minimiziran i da se vijda na TV-to (6toto e video i go puska na fullscreen). Nadqvam se 4e i ati imat podobna opcia. Коя версия драйвери използваш на Нвидиа, мойте са 56.63 и при мене на десен бутон Properties на десктопа и Settings след това не ми излизат два монитора, драйвера ли е кофти мойта ГеФорсе2 МХ200 ли е зле незнам. Отзад вади 1 ТВ аут и толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.