Rafaello Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Някой може ли да ми препоръча някой наистина добър? Омръзна ми да качвам в телефона и да се оказват пълен боклук... друго ще си е да видиш преди да качиш. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 GameMagic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Blagodaria! Svarshi mi idealna rabota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 То има и други ма не мога да се сетя ква беше на М$. Иначе тези програми са идеални и за програмисти защото няма да тръгват да си закупуват всички GSM-и ами ще пробват на един емулатор и готово. Като се използва мултиплатформеният език Java приложенията могат да се интегрират навсякъде стига да има Java виртуална машина и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.