Defekt Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Предлагам в тази тема да показвате ваши снимки на който сте снимали олигофрения или простащина ако мога да се изкажа по-добре НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СНИМКИТЕ ДА СА АВТОРСКИ!!! Снимка 1 Хари Потър Аз клошар Утре ще кача нови За днес тези Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 и се навря в кофата за смет защото мислиш че е много смешно? ... Ей това вече е смешно.Бабката рулира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 и се навря в кофата за смет защото мислиш че е много смешно? ... Ей това вече е смешно.Бабката рулира. Ем В контейнера се наврях за густо пък и беше празен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Ето нещо и от мен.Тва са едни пичове от ЕГ Пловдив. cLick EDIT:Линка Вече работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Ето нещо и от мен.Тва са едни пичове от ЕГ Пловдив. cLick Не ми го отваря аре оправи си линка , че може и да ги познавам Обаче бабката наистина рулира ХАхаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Ето още нови от мен Тук Тук и Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ето още нови от мен Тук Тук и Тук ахахахах чичката някаф луд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Дедито кърти, a btw мога ли качвам снимки на френове? (някои те сами са си ги правили, някои аз.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Дедито кърти, a btw мога ли качвам снимки на френове? (някои те сами са си ги правили, някои аз.. ) Давай всичко щом е идиотско Ама да са твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Давай всичко щом е идиотско Ама да са твой Да смисала е голям в тва изречение "Давай всичко" "ама да е твое" браво....къртиш....а по темата тея физиономии вобще не ме разсмиват....идиотски са ама не са смешни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Да смисала е голям в тва изречение "Давай всичко" "ама да е твое" браво....къртиш....а по темата тея физиономии вобще не ме разсмиват....идиотски са ама не са смешни... Еми теб като не те разсмива недей ги гледай бе Еми аз съм написал идиотски снимки не смешни Тук се показват олигофренски снимки не смешни Друг път първо си обмисли кво ще пишеш и тогава поствай Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Не ми го отваря аре оправи си линка , че може и да ги познавам Обаче бабката наистина рулира ХАхаха Предполагам че е имал това впредвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Предполагам че е имал това впредвид Хаха тея са изроди Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Предполагам че е имал това впредвид Хахахахаха,особенно последните,които са в дясно,са бахти изродите.Хахаха......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Да смисала е голям в тва изречение "Давай всичко" "ама да е твое" браво....къртиш....а по темата тея физиономии вобще не ме разсмиват....идиотски са ама не са смешни... Пич, ти можеш ли да четеш ? Defekt е писал всякакви снимки, стига да са авторски. А това, че не те разсмиват мен какво ме интересува ? :ph34r: P.S.Поздрави за този, който му е сложил Moderated mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Предполагам че е имал това впредвид ...тоя с буферската фланелка го познавам! Robi 89 с тоя подпис и тея мнения мод няма да ти се махне...казвам ти го от личен опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Кликни ме тук, тук, тук и тук... и тук П.П: Не таете простотията в себе си осавете я да вилнее на воля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Кликни ме тук, тук, тук и тук... и тук П.П: Не таете простотията в себе си осавете я да вилнее на воля... Gangsta,gangsta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 ...тоя с буферската фланелка го познавам! Robi 89 с тоя подпис и тея мнения мод няма да ти се махне...казвам ти го от личен опит. И аз го познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 Ето нови образи Кофата Пекмата Бат Нейо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Ето нещо и от мен.Тва са едни пичове от ЕГ Пловдив. cLick EDIT:Линка Вече работи Taq snimka e na 1 pichove ot nashiq klas!!!Ama tva e predi 2 godini taq snimka kato xodixa v ispaniq!!!v reisa mn e luda!!!I ne sa ot eg plovdiv nesh ot EG ivan vasov!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Кликни ме тук, тук, тук и тукП.П: Не таете простотията в себе си осавете я да вилнее на воля... Хахах тия пичове ги познавам те са скейтърчета и си караме заедно! А иначе тези очила с които са са снимали са на някво момиче от тяхния клас и им викат "КИБЕРЦАЙСА"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 цайсите ме кефят. не мислите ли, че призиви от сорта на " оставете простотията да вилнее" или нещо от сорта са доста тъпи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Не мислиш ли, че човек има нужда да изпусне насъбралото се напрежение. Както и да е... абсолютно сигурен съм, че ти никога си нямал нужда от такова нещо, винаги си бил изряден и никога не си се лигавил, пък камо ли да правиш такива просташки постъпки, като нас простосмъртните. Както казва един познат "Ти си по-голям, ти си знаеш" (за да може ваша милост разбере, нека поясня, че не става дума за възраст). П.С.: Пичовете са от моя клас и са sk8rz, обаче ся единия си чупи ръката и е в гипс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Рибар... Audi 80... Монахиня!!! Искам Алкохол... Чесну казано са Идиотски и сащевременно Смешни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.