Jump to content
BulForum.com

Midnight club 2

George_131

Recommended Posts

Nqkoi zaribqva li se po taia igra? Stot mi kazaha 4e e mnoo qka?!?!?!?!?! Ama az imam problem s neq i ako nqkoi moje da mi pomogne 6te mu bada mnogo blagodaren!?!?!?! Sled kato ia startiram i pusna carera mod i sled kato zaredi kolata stoi i ne6te da varvi, se edno 4e PC-to e zabilo ama ne i se 4uva muzikata. A kogato pusna da karam svobodno si varvi bez problem. 10 predvaritelno

Много странно. Аз в момента съм на 27% от Carer-а. Много зарибителна, бати играта, а пък не си падам по рейсъри. Иначе по твоя проблем не знам какво да направиш. Пробвай с реинстал.

I az se bjah zaribil po neja ,ama kato vidjah "Street Legal" ja zaebah vednaga

Street Legal e 12435246470502605 pati po dobra ...

DANZKA VODKA :love

Много сВранно. Аз в момента съм на 27% от Carer-а. Много зарибителна, бати играта, а пък не си падам по рейсъри. Иначе по твоя проблем не знам какво да направиш. Пробвай с реинстал.

az q prevartqh 2 paty i se 4udq kak sam si izgubil vremeto s takava tapotia grafikata e super ama super tapa kakto i opravlenieto :angry1 :angry1 :angry1

• 4 weeks later...

Kato si instalni6 Windows XP Direct X i nai novite driveri trqbva da ti vyrvi.

6toto i na men kato bqh s Windows ME prave6e ne6to podobno kato instalnah XP vmeto da bolkira izliza6e a s novite driveri vyrvi. :blink:

• 3 weeks later...
Kato si instalni6 Windows XP Direct X i nai novite driveri trqbva da ti vyrvi.

6toto i na men kato bqh s Windows ME prave6e ne6to podobno kato instalnah XP vmeto da bolkira izliza6e a s novite driveri vyrvi.  :blink:

:) Midano mi tragne i na men. :woot Otivam da instalvam i novi Driveri.

• 1 year later...

Начи като си пусна играта ми върви...а като дам да си избера кола или като пусна състезание ме изхвърля на десктопа. :confused Кракнал съм играта и съм направил всичко друго, което трябва!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...