George_131 Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 Nqkoi zaribqva li se po taia igra? Stot mi kazaha 4e e mnoo qka?!?!?!?!?! Ama az imam problem s neq i ako nqkoi moje da mi pomogne 6te mu bada mnogo blagodaren!?!?!?! Sled kato ia startiram i pusna carera mod i sled kato zaredi kolata stoi i ne6te da varvi, se edno 4e PC-to e zabilo ama ne i se 4uva muzikata. A kogato pusna da karam svobodno si varvi bez problem. 10 predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 Много странно. Аз в момента съм на 27% от Carer-а. Много зарибителна, бати играта, а пък не си падам по рейсъри. Иначе по твоя проблем не знам какво да направиш. Пробвай с реинстал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 i az sum gore dolu na talkova prozenti no dosega ne sum imal takuv problem nesto pri teb se bugqsalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 2, 2003 Author Share Posted October 2, 2003 A vie s kakav Windows ste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 2, 2003 Share Posted October 2, 2003 XP Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted October 3, 2003 Share Posted October 3, 2003 I az se bjah zaribil po neja ,ama kato vidjah "Street Legal" ja zaebah vednaga Street Legal e 12435246470502605 pati po dobra ... DANZKA VODKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 3, 2003 Author Share Posted October 3, 2003 I men me kefi Street Legal ama mi omrazna malko i skam da probvam i Midnight Club 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 Много сВранно. Аз в момента съм на 27% от Carer-а. Много зарибителна, бати играта, а пък не си падам по рейсъри. Иначе по твоя проблем не знам какво да направиш. Пробвай с реинстал. az q prevartqh 2 paty i se 4udq kak sam si izgubil vremeto s takava tapotia grafikata e super ama super tapa kakto i opravlenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 28, 2003 Share Posted October 28, 2003 Kato si instalni6 Windows XP Direct X i nai novite driveri trqbva da ti vyrvi. 6toto i na men kato bqh s Windows ME prave6e ne6to podobno kato instalnah XP vmeto da bolkira izliza6e a s novite driveri vyrvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 A Az kato ia pusna da igraa davami 4e mi zarejda i spira a sum s directX 9.0 GF4 Ti 128 i RAM si imam i ne trugva (Na Xp sum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 A Az kato ia pusna da igraa davami 4e mi zarejda i spira a sum s directX 9.0 GF4 Ti 128 i RAM si imam i ne trugva (Na Xp sum) crack-na li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 dam i az mislia 4e e v cracka + tfa v CD-to na igrata si ima directX za install Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 29, 2003 Author Share Posted November 29, 2003 Kato si instalni6 Windows XP Direct X i nai novite driveri trqbva da ti vyrvi.6toto i na men kato bqh s Windows ME prave6e ne6to podobno kato instalnah XP vmeto da bolkira izliza6e a s novite driveri vyrvi. Midano mi tragne i na men. Otivam da instalvam i novi Driveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Начи като си пусна играта ми върви...а като дам да си избера кола или като пусна състезание ме изхвърля на десктопа. Кракнал съм играта и съм направил всичко друго, което трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.