Antares Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Е... всеки си търси хора от неговото училище/университет.... е, аз искам да питам сам ли съм в този форум, живеещ в София? Ако има и други в София - пишете, да запазим Пловдивското, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Аз съм тука бе Пешо Колио е тука Има доста народ от мегето тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Кольо е толкова несерьозна, че просто я отпиши. Любопитно ми е дали има други форумисти в тъпата Шопия. Не знам, само на мен ли ми се струва, или наистина тука е АДСКА селяния?! Ужас, не вярвах, че чалгата е проникнала в дълбините на студентски град. Тя е станала част от него. Хората ми казват, че ще свикна - напротив - става ми все по-противна. Хората като ги гледам, като виждам какви са им ценностите - дай да се напием и да се нае*ем... странно, изглежда съм изчезващ вид, вярвайки, че има и още нещо в живота... Един приятел ми го каза - не тръгвай за никъде с високи очаквания - ще пропаднат. Тогава си мислех, че знам за какво става въпрос. Сега разбирам, че нищо не съм знаел... Иначе не се оплаквам като цяло - интересно е. Предизвикателството е огромно, което ме мотивира повече и повече. Колкото по-трудно - толкова по-интересно. Въпреки мизантропските ми разсъждения по-горе съм щастлив, защото имам малко, но знам, че то е мое и съм го постигнал сам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 http://www.studentskigrad.com/ Наистина Студ.град е отврат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Още от самото начало темата е объркана. Мисля, че трябва да се прави разликата между София и Студентски град. На едното място хората работят усилено за да спечелят пари, а в другото невръсни "студенти" пилеят парите на родителите си. Не казвам, че всички са такива, но голяма част просто деградират всичко красиво в думата студент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 ooo скорпи хайде идвай си към Майнатаун,че взе да ни липсваш, а иначе за София - и мен много ме дразни като град, хора ... особено зимата, е една гадна и сива Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Хаха, ентусиасти! Едно не мога да разбера - какво общо имат София и софиянци със студентски град! Според вас софиянци ли живеят в общежитията? Студентски град е в такова състояние защото сума ти мърлячи от цяла България са се събрали на едно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Е първо, в студенстки е пълно със софианци вечерно време Ам а иначе нямат много общо. А на мене си ми е яко тука Другото е верно има много ламета дето си мислят, че студентски е само купони, секс на поразия и тн, определено не е така Точно тия хора като доидат тука са онези въпросните, дето @shadowhand говори за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Скорпион, все пак не забравай, че в Студентски град живеят предимно селяни, иначе и аз когато преди 10 години заживях там, след 3 месеца се изнесох в Дървеница на квартира, нищо че струваше доста повече. Само че тогава още чалга нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Само не мога да разбера какво му е лошото на алкохол и след това секс... Колкото по-често и повече - толкова по-добре... Опа, извинете.... вие сте там да учите... пък и да работите... Ами значи за вас "студентски живот" е термин, изпразнен от съдържание. Аз лично, никога няма да си простя, че записах в Пловдив, вместо в София... Ако там има чалга, тогава не знам какво е тука... И ако там поне имаш избор, то тук такъв НЯМА!!! Селянията е повсеместна... Мое скромно мнение... Разни шовинистични майни въобще да не се занимават да ми опонират - няма да им отговарям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Само не мога да разбера какво му е лошото на алкохол и след това секс... Колкото по-често и повече - толкова по-добре...Опа, извинете.... вие сте там да учите... пък и да работите... Ами значи за вас "студентски живот" е термин, изпразнен от съдържание. Аз лично, никога няма да си простя, че записах в Пловдив, вместо в София... Ако там има чалга, тогава не знам какво е тука... И ако там поне имаш избор, то тук такъв НЯМА!!! Селянията е повсеместна... Мое скромно мнение... Разни шовинистични майни въобще да не се занимават да ми опонират - няма да им отговарям... То няма за какво да се опонира, то си е самата истина. Иначе аз си харесвам Пловдив, но студентският живот там определено е за предпочитане @3dfx - и за мизерийката си е вярно де Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Е няма съмнение, че животът в студентски град е много по-як от този който можеш да имаш записвайки се да учиш в Пловдив... Само че там мизерията наистина е уникална и за нея не са виновни софиянци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Има ли рок-заведения в Студентски град? Някой знае ли? Имам предвид място, където мога да чуя любимата си музика, а не просто някакъв компромис, радвайки се, че не е чалга? За Хелоуина разбрах, че е затворен. Някой знае ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Маската...и Сърцата, но там просто пускат хубава музика, а в Маската се свири и на живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 ...за тия дето каза Гопето съм съгласен Ама как е забравил Строежа , въпреки че там напоследък не може да се влезе.....особенно в четвъртък(тогава е ретро) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Маската...и Сърцата, но там просто пускат хубава музика, а в Маската се свири и на живо. Маската е много приятно местенце.Строежа също не е лошо,ама не е кой знай кво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Аз изначално съм против Строежа...не ме питайте защо...така си тръгна изначално още като беше строеж там... А Маската и Seattle Night...ех и спомени и всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Абе строежа е просто ретро клуб. Аз питах за рок. Тоест място, където мога да чуя Deep Purple, Rainbow, Black Sabbath (dream on) и може би Slayer или Sepultura и т.н. Прекалено много ли искам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 За Slayer си закъснял с няколко годинки, но пък винаги можеш да идеш в Сърцата, там пускат хубава музика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 За Slayer си закъснял с няколко годинки, но пък винаги можеш да идеш в Сърцата, там пускат хубава музика... ....но не яжте нищо повече от пържени картофки там Иначе може да се поспори за Строежа, защото там е ретро само в четвъртък. През останалите дни пускат всякаква музика, включително и Сепултура Това което не ме кефи мен, е блъсканицата. Напоследък стана ужасно. В 4-так 5-ак и събота там буквално не се диша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 Бях там веднъж. Беше фраш, наистина ужас. Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Има ли рок-заведения в Студентски град? Някой знае ли? Имам предвид място, където мога да чуя любимата си музика, а не просто някакъв компромис, радвайки се, че не е чалга? За Хелоуина разбрах, че е затворен. Някой знае ли? Гледам никой не е споменал "Делфинчето"....много по-готино и по-ефтино от споменатите до тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Гледам никой не е споменал "Делфинчето"....много по-готино и по-ефтино от споменатите до тук. Това пък къде е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 Да бе, баси! Казвайте къде са горе-долу тия заведения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.