Jump to content
BulForum.com

Street Legal Redline

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Az sam s "Milenium" i varvi bez problem ...

Znam samo che edinstvenija bag na igrata e che s kakavto i da si kompjutar shte lagva pone malko ...

DANZKA VODKA :love

I na men mi lagva? I nqkolko pati mi se iztriha  seifove. I ponqkoga savsem nenadeino me izhvarlq.

Nali tva ti kazvam

Na edin prijatel s 1.6 Ghz 512 RAM DDR i 128 mg Ge Force ka - super zdravo pc i tapata igra mu lagva maina ???????

Teja sazdatelite na taja igra kakvi PC iskat da imame za da ne ni lagva igrata ??????

DANZKA VODKA :love

:angry1 Za teb e glupost ama za men ne. Tva Sie edna MNOGO QKA IGRA. :punk

Mnooooogoooo e jaka ama lagva mnoooooooooooooooooooogoooooooooooooooooo mnogooooooooooooooooooooooo

Mnooooogoooo e jaka ama lagva mnoooooooooooooooooooogoooooooooooooooooo mnogooooooooooooooooooooooo
:lol: Lagva ama triaa da se primerim :cry

trjabva............

Ili teja idioti sazdatelite da izdadat expansion ili neshto takova kadeto toja bag da go njama

trjabva............

Ili teja idioti sazdatelite da izdadat expansion ili neshto takova kadeto toja bag da go njama

:rolleyes: Da se nadqvame da ima expansion!?!?!?!? :tongue

Trjabva da ima i poveche evropeiski koli - ne samo edna "troika" i njakakav opit za "bavarez" krasten pod imeto "bayern" - tva e tapo maina .........

Az si napravih zapis ot edna internet zala i beshe vatre s crack ,bez daemon tools beshe-neznam ot kade mozesh da si go namerish ....

• 3 weeks later...

I az ne moga da otrikja Patch-a

neznam no Need for Speed Underground shtee nai bqsnia racing igra izlizala do sega

DEMOTO pokazva samo kakva luda igra shte bade

drugite gomna da qdat

vie kakvo mislite ???

mislq 4e si mnooo zle ako ne bqha 'drugite deto qdat gomna' toq need for speed nqmashe da predstavlqva tova koeto e shoto ako ne bqha igri kato street legal skoro svqstna igra na taq tema nqmashe da vidim ea sport ne sa vkarali nishto novo v igrata si za razlika naprimer ot street legal da ne govorim 4e tova ne e parvata igra koqto predlaga tolkova podroben izbor na 4asti i djudjoriii za kola mislq 4e parvata beshs gearbox garage ama ti sigurno ne si i 4uval za neq shoto igrata izleze predi oklo 10 godini kato kazvash nesjto parvo pomisli i go argumentirai

p.s.ne me razbirai pogreshno i az smqtam 4e noviq nfs she e super qk no bez drugite igri nqmashe da e tova koeto shte e

bobo 3

da we man saglasen sam s teb no poprinsip ti kazvam che sled izlizaneto na igrata NFS drugite racing igri nqma dase tarsqt mnogo

skoro shte se poqvi i igrata The Fast And The Furious [nachaloto na 2004] kato po nova dase nadqva me da e podobra ot NFS Underground

@G-Unit ok np prosto se qdosah ot izkazvaneto ti za drugite igri.peace

edit: nedd for speed underground e mnooo qka osobeno v multiplayer ako nqkoi iska moje da spretnem edno sastezaniiice(na demoto) shoto na men malko mi lagva kato igraq s nqkoi 4ujdenec

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...