Jump to content
BulForum.com

Moto GP 3

MAPMOT

Recommended Posts

Аве питам се кога ще излезне тая игрица?Тя всъщност вече е излязла ама що се питам,я няма качена?

И ако още не е "рийлийсната" кога да я чакаме? :huh:

Когато се опитвам да пусна играта ми излиза тоя прозорец със "Send" и "Don't send" и съответно не тръгва. Предполижих, че може да е от виде картата ми (GeForce4 MX), но не намерих да пише кои се поддържат. Направих всичко, което е описано: инсталирах Alcohol 120% v1.9.5.3105 и опитах да пусна с antiblaxx v1.16. Може да бъркам нещо с използването на втората програма. Някой има ли същия проблем. Ако няма идея от какво е да каже поне каква видео карта има.

Играта е много яко продължение на 2-ката.Но като цяло само това.Графиката я бива ,управлението е на ниво.Тръгва само с virtual-cd-hide!Даваш му да хайдне вс. СД-та и си маунтваш мини имиджа.При мен обаче тръгва ако е качен и пълния диск ,лудница.Първо разпознава минито като истинско а после ползва по време на игра истинския ,ЛУДНИЦА!!!!!Тва при фул инстал??!?!?!?!?!?!? :punk

Когато се опитвам да пусна играта ми излиза тоя прозорец със "Send" и "Don't send" и съответно не тръгва. Предполижих, че може да е от виде картата ми (GeForce4 MX), но не намерих да пише кои се поддържат. Направих всичко, което е описано: инсталирах Alcohol 120% v1.9.5.3105 и опитах да пусна с antiblaxx v1.16. Може да бъркам нещо с използването на втората програма. Някой има ли същия проблем. Ако няма идея от какво е да каже поне каква видео карта има.

ako vseo6te ne si ia podkaral opitai s tezi instruktzii

Unpack it.

Û

Û 2 Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105

Û

Û 3 Install the game.

Û

Û 4 Because they added some nice new blacklists agaist antiblaxx

Û you need todo the following:

Û

Û * Install antiblaxx v1.16

Û * extract ccd-anti.rar and use this patched antiblaxx v1.16 exe

Û replacing the old one.

Û

Û 5 Play and Enjoy!

samo deto ne e obiasneno 4e sled kato startira6 antiblaxx se nastroiva exe-to koeto 6te startira6 ako ne se spravi6 pi6i 6te ti obiasnia podrobno

ako vseo6te ne si ia podkaral opitai s tezi instruktzii

Unpack it.

Û

Û 2 Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105

Û

Û 3 Install the game.

Û

Û 4 Because they added some nice new blacklists agaist antiblaxx

Û you need todo the following:

Û

Û * Install antiblaxx v1.16

Û * extract ccd-anti.rar and use this patched antiblaxx v1.16 exe

Û replacing the old one.

Û

Û 5 Play and Enjoy!

samo deto ne e obiasneno 4e sled kato startira6 antiblaxx se nastroiva exe-to koeto 6te startira6 ako ne se spravi6 pi6i 6te ti obiasnia podrobno

Горните неща съм ги направил, а за настойването на exe-то да нямаш предвид от antiblaxx->Settings->First Game->Отдолу избирам exe-то (опитах и с двете) и имиджа, а отгре exe-то на Alcohol 120%. Ако има още нещо кажи.

Играта е много яко продължение на 2-ката.Но като цяло само това.Графиката я бива ,управлението е на ниво.Тръгва само с virtual-cd-hide!Даваш му да хайдне вс. СД-та и си маунтваш мини имиджа.При мен обаче тръгва ако е качен и пълния диск ,лудница.Първо разпознава минито като истинско а после ползва по време на игра истинския ,ЛУДНИЦА!!!!!Тва при фул инстал??!?!?!?!?!?!? :punk

Се същата работа. А задължително ли е да инстална с алкохола. Щото ме домързя да го слагам пак.

С Алкохол ,ама аз май не ти казах че фул диска го слагам в алкохола а минито в Диймън Туул-са! ;)

Ами, опитах всякакви комбинации и нищо не става. Сигурно проблемацията е в мойта щайга.

• 2 months later...

Ся свалих от games-a най-новият реализ ама слагам крака, стартирам я показва първите надписи и веднага ме изхвърля :wacko:

Моля кажете как да го оправя това, че много ми се играя тази игра :rolleyes:

Ето каква грешка ми дава при инсталацията :

error9ef.gif

Имам проблем с игрицата-значи влизам си в старт менюто,правя си там настройките,и когато дам я на тренировка,я на страт без тренировка ми изписва loading и почва едно чакане,чакане,поглеждам кам кутията на компа-лампичката на HDD-то не свети,пускам си Windows task manager-a и ми пише на CPU Usage 100%,а в това време пак loading.Някой има ли идея защо така става?И така и не съм я подкарал :(

Имам проблем с игрицата-значи влизам си в старт менюто,правя си там настройките,и когато дам я на тренировка,я на страт без тренировка ми изписва loading и почва едно чакане,чакане,поглеждам кам кутията на компа-лампичката на HDD-то не свети,пускам си Windows task manager-a и ми пише на CPU Usage 100%,а в това време пак loading.Някой има ли идея защо така става?И така и не съм я подкарал :(

Aз не мога да почна да я инсталвам. Имам един проблем които ми се появи и на GP4 igrata.

Показва ми името на текстов файл който има ахглийски букви и някъде из името има Й И ми пише "the fail does not exist" или нещо от сорта. Това е втората игра на която ми се появява този и проблем и не знам как да се оправя :(

Аз си я свалих, инсталирах и си я пуснах без проблем.

@The Big RuBBish същата грешка се получи и при мен, игнорирах я и си довърши инсталацията, след това си копнах крака пуснах го в папката и си играя като белите хора, без проблеми, без грижи.

I az imam problem.

Instalvam e bez Problem i slagam krak vsi4ko prava nali i mi izliza suob6tenieto deto pi6e "send report" i "Don't send" i me izkarva ot igrata :confused

Ve4e kato mi se polu4i tova suob6tenie i davam alt+tab i vlizam v igrata oba4e kato po4na da igraq 4akam sfetofara stava zelen i me izkarva :confused Pomognete molq vi mnogo mi se igrae

Аз си я свалих, инсталирах и си я пуснах без проблем.

@The Big RuBBish същата грешка се получи и при мен, игнорирах я и си довърши инсталацията, след това си копнах крака пуснах го в папката и си играя като белите хора, без проблеми, без грижи.

Еми и аз така правя и ме изхвърля :wacko: А пък един приятел си я инстална и той по същият начин без проблем :wacko: Явно проблема е отново в моето PC :angry1

Ами, опитах всякакви комбинации и нищо не става. Сигурно проблемацията е в мойта щайга.

Само искам да питам,защото не съм свалял играта и незнам,на .mdf и .mds файлове ли е!?

Ако е така пробвай да заредиш в Даемона .mds-то,а не .mdf

По същия начин се оправяше и FIFA 2006,която също даваше Send и Dont Send ако е заредено .mdf-то. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...