MAPMOT Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Аве питам се кога ще излезне тая игрица?Тя всъщност вече е излязла ама що се питам,я няма качена? И ако още не е "рийлийсната" кога да я чакаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Има я качена в FTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 http://movies.co.jp:8080/FTP/GameZ/Moto.GP...nology-CLONECD/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Когато се опитвам да пусна играта ми излиза тоя прозорец със "Send" и "Don't send" и съответно не тръгва. Предполижих, че може да е от виде картата ми (GeForce4 MX), но не намерих да пише кои се поддържат. Направих всичко, което е описано: инсталирах Alcohol 120% v1.9.5.3105 и опитах да пусна с antiblaxx v1.16. Може да бъркам нещо с използването на втората програма. Някой има ли същия проблем. Ако няма идея от какво е да каже поне каква видео карта има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Айде някой да каже как е играта,хубава ли е??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Играта е много яко продължение на 2-ката.Но като цяло само това.Графиката я бива ,управлението е на ниво.Тръгва само с virtual-cd-hide!Даваш му да хайдне вс. СД-та и си маунтваш мини имиджа.При мен обаче тръгва ако е качен и пълния диск ,лудница.Първо разпознава минито като истинско а после ползва по време на игра истинския ,ЛУДНИЦА!!!!!Тва при фул инстал??!?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Айде някой да каже как е играта,хубава ли е??? http://www.rivalrybg.com/?action=view_article&piece=74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Когато се опитвам да пусна играта ми излиза тоя прозорец със "Send" и "Don't send" и съответно не тръгва. Предполижих, че може да е от виде картата ми (GeForce4 MX), но не намерих да пише кои се поддържат. Направих всичко, което е описано: инсталирах Alcohol 120% v1.9.5.3105 и опитах да пусна с antiblaxx v1.16. Може да бъркам нещо с използването на втората програма. Някой има ли същия проблем. Ако няма идея от какво е да каже поне каква видео карта има. ako vseo6te ne si ia podkaral opitai s tezi instruktzii Unpack it. Û Û 2 Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 Û Û 3 Install the game. Û Û 4 Because they added some nice new blacklists agaist antiblaxx Û you need todo the following: Û Û * Install antiblaxx v1.16 Û * extract ccd-anti.rar and use this patched antiblaxx v1.16 exe Û replacing the old one. Û Û 5 Play and Enjoy! samo deto ne e obiasneno 4e sled kato startira6 antiblaxx se nastroiva exe-to koeto 6te startira6 ako ne se spravi6 pi6i 6te ti obiasnia podrobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 ako vseo6te ne si ia podkaral opitai s tezi instruktzii Unpack it. Û Û 2 Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 Û Û 3 Install the game. Û Û 4 Because they added some nice new blacklists agaist antiblaxx Û you need todo the following: Û Û * Install antiblaxx v1.16 Û * extract ccd-anti.rar and use this patched antiblaxx v1.16 exe Û replacing the old one. Û Û 5 Play and Enjoy! samo deto ne e obiasneno 4e sled kato startira6 antiblaxx se nastroiva exe-to koeto 6te startira6 ako ne se spravi6 pi6i 6te ti obiasnia podrobno Горните неща съм ги направил, а за настойването на exe-то да нямаш предвид от antiblaxx->Settings->First Game->Отдолу избирам exe-то (опитах и с двете) и имиджа, а отгре exe-то на Alcohol 120%. Ако има още нещо кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Be ti четеш ли кво ти се казва?!Направи каквото ти казах и ще тръгне БЕЗ да инсталваш антиблакс!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Играта е много яко продължение на 2-ката.Но като цяло само това.Графиката я бива ,управлението е на ниво.Тръгва само с virtual-cd-hide!Даваш му да хайдне вс. СД-та и си маунтваш мини имиджа.При мен обаче тръгва ако е качен и пълния диск ,лудница.Първо разпознава минито като истинско а после ползва по време на игра истинския ,ЛУДНИЦА!!!!!Тва при фул инстал??!?!?!?!?!?!? Се същата работа. А задължително ли е да инстална с алкохола. Щото ме домързя да го слагам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 С Алкохол ,ама аз май не ти казах че фул диска го слагам в алкохола а минито в Диймън Туул-са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 С Алкохол ,ама аз май не ти казах че фул диска го слагам в алкохола а минито в Диймън Туул-са! Ами, опитах всякакви комбинации и нищо не става. Сигурно проблемацията е в мойта щайга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Може и това да е вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Ся свалих от games-a най-новият реализ ама слагам крака, стартирам я показва първите надписи и веднага ме изхвърля Моля кажете как да го оправя това, че много ми се играя тази игра Ето каква грешка ми дава при инсталацията : Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Имам проблем с игрицата-значи влизам си в старт менюто,правя си там настройките,и когато дам я на тренировка,я на страт без тренировка ми изписва loading и почва едно чакане,чакане,поглеждам кам кутията на компа-лампичката на HDD-то не свети,пускам си Windows task manager-a и ми пише на CPU Usage 100%,а в това време пак loading.Някой има ли идея защо така става?И така и не съм я подкарал Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Имам проблем с игрицата-значи влизам си в старт менюто,правя си там настройките,и когато дам я на тренировка,я на страт без тренировка ми изписва loading и почва едно чакане,чакане,поглеждам кам кутията на компа-лампичката на HDD-то не свети,пускам си Windows task manager-a и ми пише на CPU Usage 100%,а в това време пак loading.Някой има ли идея защо така става?И така и не съм я подкарал Aз не мога да почна да я инсталвам. Имам един проблем които ми се появи и на GP4 igrata. Показва ми името на текстов файл който има ахглийски букви и някъде из името има Й И ми пише "the fail does not exist" или нещо от сорта. Това е втората игра на която ми се появява този и проблем и не знам как да се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Аз си я свалих, инсталирах и си я пуснах без проблем. @The Big RuBBish същата грешка се получи и при мен, игнорирах я и си довърши инсталацията, след това си копнах крака пуснах го в папката и си играя като белите хора, без проблеми, без грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 I az imam problem. Instalvam e bez Problem i slagam krak vsi4ko prava nali i mi izliza suob6tenieto deto pi6e "send report" i "Don't send" i me izkarva ot igrata Ve4e kato mi se polu4i tova suob6tenie i davam alt+tab i vlizam v igrata oba4e kato po4na da igraq 4akam sfetofara stava zelen i me izkarva Pomognete molq vi mnogo mi se igrae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Аз си я свалих, инсталирах и си я пуснах без проблем. @The Big RuBBish същата грешка се получи и при мен, игнорирах я и си довърши инсталацията, след това си копнах крака пуснах го в папката и си играя като белите хора, без проблеми, без грижи. Еми и аз така правя и ме изхвърля А пък един приятел си я инстална и той по същият начин без проблем Явно проблема е отново в моето PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ами, опитах всякакви комбинации и нищо не става. Сигурно проблемацията е в мойта щайга. Само искам да питам,защото не съм свалял играта и незнам,на .mdf и .mds файлове ли е!? Ако е така пробвай да заредиш в Даемона .mds-то,а не .mdf По същия начин се оправяше и FIFA 2006,която също даваше Send и Dont Send ако е заредено .mdf-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Естествено, че не е mds и mdf, защото играта не е clone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 http://nforce.nl/nfos/shownfoblack.php?nfoid=101006 Излезна кракфикс . Надявам се скоро ще го има и из Бг пространството Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 преди да си писал е качен http://movies.co.jp:8080/FTP/GameZ/Moto.GP...ckfix-RELOADED/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 преди да си писал е качен http://movies.co.jp:8080/FTP/GameZ/Moto.GP...ckfix-RELOADED/ С този фикс си работи на 6. Но играта за жалост е 99% като 2ката Никаква разлика не виждам, даже 2ката беше малко по-реална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.