XC^^The_Devil^^ Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 zna4i tarsa dvupolqren traf s izhodno naprejenie 2x35v ili 2x30v znam samo 4e starite televizori sofia sa s takiva i ste mi svarshi rabota traf ot takakova tv ina4e moje da e i ot tdrugo no da bade tezi voltaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Трафове - в магазините за електронни компоненти: Квазер, Комет електроникс (в Капана), Конрад, Кузмов електроникс, Викиват... Трябва да си наясно относно тока, който ще консумира устройството (предполагам крайно стъпало ), за да няма изненади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 da kraino stapalo e ama ako si mislish 4e ne sam gi obikolil si4kite izbroeni lajesh sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Виж тук Може да ти свърши някаква работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 zna4i tarsa dvupolqren traf s izhodno naprejenie 2x35v ili 2x30v znam samo 4e starite televizori sofia sa s takiva i ste mi svarshi rabota traf ot takakova tv ina4e moje da e i ot tdrugo no da bade tezi voltaji Az imam edin 2x24v ako ti svar6i rabota 6te ti predloja nqkakva cena 6tom e za kraino stapalo moga da ti predloja i kondenzatori za filtar na zahranvaneto imam 2x4700uF i 2x47000uF to tva 24v kato se filtrira s kondenzator 6te stane kam 36V taka 4e ako si saglasen pusni edin pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 da kraino stapalo e ama ako si mislish 4e ne sam gi obikolil si4kite izbroeni lajesh sa Ami neznam kakvo tochno si obikalql, no vuv Vikivat specialno e frash sus trafove vsqkakvi naprejeniq i moshtnosti i to ima mnogo toriodalni, taka che samo trqbva da se razkarash do tam. Drug e vuprosa ako cenata ne te ustroiva!!! A i ako naistina iskash nqkoi da ti izleze s cena pone moje da kajesh naistina moshtnosta, imam razni nesht amoje i da se dogovorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 proveri pak v WIKIWAT tam ima to4no takav za 48lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Изработвам тороидални тансформатори по поръчка.Мощности от 100w до 2000w. Коефициент на претоварване до 80% за 5мин. Подходящи за НЧУ Консумация на празен ход 10w КПД-096 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.