Jump to content
BulForum.com

Programka mi trqbva :)

LuDaTa_BaBy

Recommended Posts

Soundforge (50mb)

Потърси я в датата. Сигурно има и по-малки, които могат да ти свършат работа, но аз лично не знам такива.

какво занимавате момичето със sound forge сумати глупави програми като тя иска само да си ги нареже, а моят избор в такива случай е mp3cuter ;) в дата.бг я има и е много удобна точно за тая цел :) е ако искаш да е много прецизно нарязването значи ще погледнеш горните мнения ;)

mnogo sa slojni tiq programi ni6tu ne im shva6tam az namerih dve COOL MP3 Splitter i MP3 Splitter & Joiner ama nikade ne namiram crack koito da savpada s versiqta svalih 12345678987654321 versii i crackove ama ne stava ni6tu trqbva mi nqkakva lesna programka :(

Еми ако е само за рязане, ползвай си Нерото бе BaBy. ;) В Start/Programs/Nero си намираш Nero Wave Editor-a и си го ползваш. Ако искаш пък по-добра програма пробвай с Cool Edit. Много готина програмка. :)

Оттук май само kamen спомена правилния избор - Mp3DirectCut!

Хиляди пъти е обяснявано защо използването на програми от рода на CoolEdit (Adobe Audition), SoundForge, и други саунд едитори, е неприемливо - именно поради спада на качеството след прекомпресията. А след като има програмата като mp3directcut, няма особен смисъл да губиш време и качество за рекомпресия, след като така режете мп3-ките бързо и без загуба.

Оттук май само kamen спомена правилния избор - Mp3DirectCut!

Хиляди пъти е обяснявано защо използването на програми от рода на CoolEdit (Adobe Audition), SoundForge, и други саунд едитори, е неприемливо - именно поради спада на качеството след прекомпресията. А след като има програмата като mp3directcut, няма особен смисъл да губиш време и качество за рекомпресия, след като така режете мп3-ките бързо и без загуба.

Абсолютно :)

Много ми е интересно(въобще не ме вълнува де) какво ще изрязваш или въобще какво ще правиш все пак всичко това ми напомня на познатото и дразнещо нещо "rafter data bg".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...