LuDaTa_BaBy Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Trqbva mi programka za narqzvane na mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Soundforge (50mb) Потърси я в датата. Сигурно има и по-малки, които могат да ти свършат работа, но аз лично не знам такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 С нерото ? Аз ги смалявам с Нерото и стават добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 За нарязване май и трябва ... CoolEdit.. и не е нужно да се сваля от датата след като има и японски сайт за soft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 какво занимавате момичето със sound forge сумати глупави програми като тя иска само да си ги нареже, а моят избор в такива случай е mp3cuter в дата.бг я има и е много удобна точно за тая цел е ако искаш да е много прецизно нарязването значи ще погледнеш горните мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 mp3DirectCut Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 mnogo sa slojni tiq programi ni6tu ne im shva6tam az namerih dve COOL MP3 Splitter i MP3 Splitter & Joiner ama nikade ne namiram crack koito da savpada s versiqta svalih 12345678987654321 versii i crackove ama ne stava ni6tu trqbva mi nqkakva lesna programka Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Еми ако е само за рязане, ползвай си Нерото бе BaBy. В Start/Programs/Nero си намираш Nero Wave Editor-a и си го ползваш. Ако искаш пък по-добра програма пробвай с Cool Edit. Много готина програмка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Оттук май само kamen спомена правилния избор - Mp3DirectCut! Хиляди пъти е обяснявано защо използването на програми от рода на CoolEdit (Adobe Audition), SoundForge, и други саунд едитори, е неприемливо - именно поради спада на качеството след прекомпресията. А след като има програмата като mp3directcut, няма особен смисъл да губиш време и качество за рекомпресия, след като така режете мп3-ките бързо и без загуба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Оттук май само kamen спомена правилния избор - Mp3DirectCut!Хиляди пъти е обяснявано защо използването на програми от рода на CoolEdit (Adobe Audition), SoundForge, и други саунд едитори, е неприемливо - именно поради спада на качеството след прекомпресията. А след като има програмата като mp3directcut, няма особен смисъл да губиш време и качество за рекомпресия, след като така режете мп3-ките бързо и без загуба. Абсолютно Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Вече има такава тема, иначе Nero wave editor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Много ми е интересно(въобще не ме вълнува де) какво ще изрязваш или въобще какво ще правиш все пак всичко това ми напомня на познатото и дразнещо нещо "rafter data bg". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.