Angel_Jordanow Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Продавам 1930 в добро здраве, много запазен без драскотини, които видимо да дразнят по екрана. със захранване и 64 MB SD карта. General Product Type Handheld Built-in Devices Microphone, speaker, display, touch screen Width 7 cm Depth 1.3 cm Height 11.3 cm Weight 124 g Processor Samsung S3C2410 203 MHz Memory RAM 64 MB - SDRAM Supported Flash Memory Cards SD Memory Card Display Display Type 3.5" TFT active matrix - transflective Colour support 16-bit (64k colours) Display Resolution 240 x 320 Audio Voice Recording Capability Yes Audio Output Speaker(s) Supported Digital Audio Formats MP3 Audio Input Microphone Expansion Expansion Slots Total (Free) 1 ( 1 ) x SD Memory Card Interfaces 1 x headphones - sub-mini phone stereo plug 2.5 mm 1 x USB - 4 PIN USB Type A Input Device Type Touch-screen, stylus Miscellaneous Compliant Standards FCC Class B certified, CSA, UL, cUL, NOM Power Power Device Power adapter Voltage Required AC 110/230 V ( 50/60 Hz ) Battery Installed Qty (Max Supported) 1 Technology / Form Factor Lithium Ion Run Time (Up To) 8 hours Operating System / Software OS Provided Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 Professional Software Clock, Calculator, Notes, Voice Recorder, Asset Viewer, Calendar, Contacts, File Explorer, Inbox, Pocket Excel, Pocket Internet Explorer, Pocket Word, Solitaire, Tasks, Memory, Infrared Beaming, Microsoft Outlook 2002, Align Screen, Windows Media Player v9.0, Microsoft ActiveSync 3.7 Environmental Parameters Min Operating Temperature 0 °C Max Operating Temperature 40 °C Humidity Range Operating 0 - 90% Min Storage Temperature -20 °C Max Storage Temperature 60 °C Цената е 400 лв. от Пазарджик съм, до няколко дни ще кача негови снимки. Доставката е за моя сметка - за големите градове на Страната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Ето тук съм качил малко снимки на Компютърчето в сегашното му състояние. Имам някакъв проблем със Ъплоад-а, затова съм ги оставил на моето FTP Ако някой има проблем с разглеждането, да си даде майл-а да му ги пратя.... ftp://slavianka-bg.com/angel/HP/ П.п: Между другото за 300 лв. ще го дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Нова цена: 280 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Каква е причината за продажбата ме интересува ?! Колко време е ползван ?! По колко време изкарва батерията ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 не се вижда предпазния капак? има ли го? цената за пълен комплект със зарядно софтуер и кабели за връзка ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Каква е причината за продажбата ме интересува ?! Колко време е ползван ?! По колко време изкарва батерията ?! Причината за продажбата е - Вече имам три такива... На мен ми трябва само един. Ползван е около месец, преди да попадне в моите ръце е ползван може би още три(по непроверени данни). Батерията му е в изрядно състояние. Издържа много дълго на Stand By (не знам колко, но е много). Иначе при максимално натоварване( музика и работа с Excel - около 40-50% натоварване на процесора) изкарва 2.5 до 3-и часа. не се вижда предпазния капак? има ли го? цената за пълен комплект със зарядно софтуер и кабели за връзка ли е? Няма предпазен капак, никога не е имал. Иначе е пазен, не е ужулен или изпускан( е може и да има някоя и друга черта на задният капак, все пак е ползван...) И цената е за това което съм описал. Не е пълен комплект. половината "багаж" му остана в Америка (забравиха го)..... За софтуера, кажи конкретно какъв искаш и ще ти направя един диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted October 29, 2005 Author Share Posted October 29, 2005 Добавям и един Compaq H3800 със Bluetooth Двата заедно ще ги дам за 500 лв. а по оделно за 280 лв бройката. Ето малко данни за Компаг-а : http://www.pocketpcmag.com/_archives/Mar02...02_p13_Scr5.jpg Processor 203 MHz Memory RAM 64 MB - SDRAM 8 MB FileStore Supported Flash Memory Cards SD Memory Card Display Display Type 3.5" TFT active matrix - transflective Colour support 16-bit (64k colours) Display Resolution 240 x 320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 ako do drugata sedmica ne si prodal compaq-a 6te go kupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Нямаш проблем, само се обади тук или на e-mail-a Имаш ЛС... Хайде де Форумци. Машинките са Убиец. Просто са ми в повече! Нека си намерят грижлив стопанин Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 na 200 lv moje da govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 na 200 lv moje da govorim На 200 лв за кой ? Ако говорим за 1930 за 200 ще ти го дам без зарядното и картата, ако те устройва?! за H3800 и дума да не става, неговата цена си е твърда. П.П. - За всички които се интересуват дали стават за GSM, отговорът ми е НЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 На 200 лв за кой ?Ако говорим за 1930 за 200 ще ти го дам без зарядното и картата, ако те устройва?! за H3800 и дума да не става, неговата цена си е твърда. П.П. - За всички които се интересуват дали стават за GSM, отговорът ми е НЕ! не виждам каква работа може да върши без зарядно и карта, така че..... а има ли USB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 1930 Модела си има нов собственик, да си го ползва със здраве. Остана само COMPAQ-а, няма да пиша нова тема мисля че тази ще свърши работа, ще и редактирам заглавието, за да няма подведени... Относно цената на COMPAQ-а тя остава твърда 280 лв. П.П. Брей как да редактирам заглавието ...... Темата може да бъде затворена. Продадох и COMPAQ-а. Така че тя става излишна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.