Jump to content
BulForum.com

Бронзова или Икономична+

Game_Master

Бронзова или Икономична+  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Бронзова или Икономична+ коя е по хубава

Зависи за какво ти трябва,ако е за повече локал И+,ако е повече за външен Бронза :)

На + тарифите външния никак не е зле(по принцип).Редовно си свалям от външни сайтове с ~ 120К(достъпна +).Но скоростта не е сигурна и в повечето време е някъде между 40 и 100К.При всички положения плащам за по-млако от колкото получавам.Аз съм доволен.При И+ не знам как седят нещата но предполагам по същия начин.но умножено по 2 :) Гласувах за Икономична +.

ахахахаах, темата кърти :lol: все едно да ни питаш гадже с руса или черна коса да си хванеш :blink: много ясно, че всичко е според твойте предпочитания. аз примерно имам приятели, които са на ггбит и свалят с мб-ти от локалния, е мен не ме кефи и затва съм на ек. решението си е само твое и невиждам защо пускаш такива теми :confused

ахахахаах, темата кърти :lol: все едно да ни питаш гадже с руса или черна коса да си хванеш :blink: много ясно, че всичко е според твойте предпочитания. аз примерно имам приятели, които са на ггбит и свалят с мб-ти от локалния, е мен не ме кефи и затва съм на ек. решението си е само твое и невиждам защо пускаш такива теми :confused

Руса!!! :D :P

И аз гласувах за И+, доколкото знам разликата във външния не е кой знае колко голяма...

Аз пък доколкото знам имам 125к външен на бронзова

Няма какво повече да кажа

Лично на мен не ми пука дали ще сваля нещо от уарезите за 5 мин или 4 часа

Аз мисля че Икономична + е идеална защото е почти сигурно че външен ще държи мъм 200К.Аз дето съм на Д+ днес от сайта на Самсунг свалях едни програми като скороста не ми падна по 120К. :D

Със сигурност икономична+. До преди няколко месеца бях на нея и заковаваше макс на външния и БГ. Сега незнам какво е положението, но със сигурност е по-добра от бронзова

Зависи за какво ти трябва,ако е за повече локал И+,ако е повече за външен Бронза :)

Ако не ти трябва гарантирана връзка към света I+

Ако търсиш по-голяма стабилност - Бронзова. Мене лично + тарифите не ми харесват.

Мисля че това описва идеално ситуацията.

А тия приказки за 200к външен ми звучат като фантазии. Как я засякохте тази скорост по-точно? С какво?

w интерес на истината външния на + тарифите никак не е лош, но трябва да уцелиш момента. сега свалям с 80к по нататък през деня очаквам да падне с още 10-20к понеже повечко се натоварва. вечер май е най-зле, но като цяло не пада под 30-40. максимумът се достига по рано сутрин и късно вече, но се достига :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...