Game_Master Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Бронзова или Икономична+ коя е по хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Бронзова или Икономична+ коя е по хубава Зависи за какво ти трябва,ако е за повече локал И+,ако е повече за външен Бронза Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 На + тарифите външния никак не е зле(по принцип).Редовно си свалям от външни сайтове с ~ 120К(достъпна +).Но скоростта не е сигурна и в повечето време е някъде между 40 и 100К.При всички положения плащам за по-млако от колкото получавам.Аз съм доволен.При И+ не знам как седят нещата но предполагам по същия начин.но умножено по 2 Гласувах за Икономична +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 ахахахаах, темата кърти все едно да ни питаш гадже с руса или черна коса да си хванеш много ясно, че всичко е според твойте предпочитания. аз примерно имам приятели, които са на ггбит и свалят с мб-ти от локалния, е мен не ме кефи и затва съм на ек. решението си е само твое и невиждам защо пускаш такива теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 ахахахаах, темата кърти все едно да ни питаш гадже с руса или черна коса да си хванеш много ясно, че всичко е според твойте предпочитания. аз примерно имам приятели, които са на ггбит и свалят с мб-ти от локалния, е мен не ме кефи и затва съм на ек. решението си е само твое и невиждам защо пускаш такива теми Руса!!! И аз гласувах за И+, доколкото знам разликата във външния не е кой знае колко голяма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Аз пък доколкото знам имам 125к външен на бронзова Няма какво повече да кажа Лично на мен не ми пука дали ще сваля нещо от уарезите за 5 мин или 4 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Докато бях на I+ си хващах почти винаги 200к външен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Ако търсиш по-голяма стабилност - Бронзова. Мене лично + тарифите не ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game_Master Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 а добре сега някои които е с Икономична + да ми каже с колко дарпа да знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Аз мисля че Икономична + е идеална защото е почти сигурно че външен ще държи мъм 200К.Аз дето съм на Д+ днес от сайта на Самсунг свалях едни програми като скороста не ми падна по 120К. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Със сигурност икономична+. До преди няколко месеца бях на нея и заковаваше макс на външния и БГ. Сега незнам какво е положението, но със сигурност е по-добра от бронзова Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Зависи за какво ти трябва,ако е за повече локал И+,ако е повече за външен Бронза Ако не ти трябва гарантирана връзка към света I+ Ако търсиш по-голяма стабилност - Бронзова. Мене лично + тарифите не ми харесват. Мисля че това описва идеално ситуацията. А тия приказки за 200к външен ми звучат като фантазии. Как я засякохте тази скорост по-точно? С какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 w интерес на истината външния на + тарифите никак не е лош, но трябва да уцелиш момента. сега свалям с 80к по нататък през деня очаквам да падне с още 10-20к понеже повечко се натоварва. вечер май е най-зле, но като цяло не пада под 30-40. максимумът се достига по рано сутрин и късно вече, но се достига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.