EazY-E Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 simbata не се дразня ,всъщност се радвам че изпускаш игрите които съм ибзроил ,играй вече баналните цс,диабло ,nhl и nba( ) нямам намерение да си късам нервите с теб.тая картинка беше в форума на мист но той нещо не бачка,кат се опраи ще дам линк.докато се късахте да чакате 1 година за "гениалната" сан андреас вече ps2 притежателите я бяха превъртяли и забравили w00x за конзола от ново поколение е рано да се мисли.първо много ще сгрешиш ако вземеш xbox-а защото ps3 не само го превъзхожда в традициите,игрите,но и ще е повече от два пъти по мощен хардуерно.докато направят чип за пиратските дискове за ps3 ще мине година и половина най малко.аз лично почвам да пестя от рано и чак към средата на 2007 мога да мисля за такава конзола сега е момента всеки който наистина се интересува от конзолен гейминг да си вземе ps2 със чип.ще излезе около 500 лв.ще можеш да си изиграеш най добрия рейсинг симулатор излизал някога,включващ и рали състезания,и пистови,ретро автомобили и какво ли още не.а назад в времето gran turismo 2 беше първата игра с коли на 2 диска и съдържаще 630 коли........... ще можеш да изиграеш pes/we в пълната и красота с приятели пред тв-то и да стане адската зарибявка с мулти тап....касапницата на mortal kombat deadly aliance,tekken 5,или да усетиш истинската "нужда за скорост" на burnout revenge....игри като mgs3 ,god of war не са за изпускане.макар вече на 5 години конзолата ИМА какво да предложи графично,освен това през цялата 2006-та ps2 ще е приоритет на издателите на игри и има адски яки заглавия за тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Напълно подкрепям мнението от предния пост.Картинката за производителноста съм я виждал в Gamers' Workshop и си е впечатляваща а как само PS3-ката графично изобразяваше сателитни топографски данни на презентацията не е истина.Обаче все пак като гледам май топика е "Pro Evolution Soccer Managment"?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Pak i ne znam dali ste gledali oniq mi ti bogati raparcheto v Crib-ovete za tqh - vsichkite sa sas konzoli, ne mi se e sluchvalo da vidq PC, pyk vsichki znaqt kakvi pari pechelqt tama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Някой има ли информация ?Отново Konami VS EA Screenshots Ъъъ, не че нещо, ама SI Games не правят ли най - добрия футболен мениджър... или мениджърчето на ЕА е по - добро и от FM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 w00x : А ти за Quadro чувал ли си ? :ph34r: simbata не се дразня ,всъщност се радвам че изпускаш игрите които съм ибзроил ,играй вече баналните цс,диабло ,nhl и nba( ) нямам намерение да си късам нервите с теб.тая картинка беше в форума на мист но той нещо не бачка,кат се опраи ще дам линк. Всъщност не ми се случва да играя която и да е от гореизброените игри, но въпреки това знам, че са доказани хитове.Единствената игра, която играя, когато по случайност ми се отвори поне малко свободно време е FIFA, а преди 2-3 месеца и PES4, а тях мога да си ги играя и на клавиатура...Искам да ти кажа, че на мен въобще не ми пука дали PES е на Konami, EA или Microsoft, щом я играя значи ми харесва - въпрос на личен избор.Ти неможеш да ми кажеш какво да ми хареса, нали ? Освен това, не си представям как човек може да играе 3D шутър или стратегия с джойстик Просто някак си не се връзва... А btw - тази информация за playstation3 само във форума на myst ли я има и никъде другаде ?! N00KiE : Ако изкарвах по 10 000 $ на месец, и се чудех какво да ги правя, и аз щеше да си купя конзола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 то има и клавиатури и мишки за ps2 ,тва е друг въпрос.прав си ,единствените жанрове които не са удобни за конзола са fps shooter-ите и стратегиите. offtopic не е нужно да си някав богаташ за да имаш конзола,след като мноо тийн-ове изнудват техните за дже ес ем-и по 600-700 лв което е абсолютна безполезна лиготия.за по малко пари можеш да си вземеш хакната конзола(ps2 естествено а не некви xbox или gamecube) която ще ти напраи живота доста по интересен.аз например почвам да пестя за ps3 много от рано,както и други хора... офтопиците са доста но темата на практика е изчерпана след като има мноо време до излизане на играта,няма да има демо версия,и на всичко отгоре играта е пс2 ексклузив.така че не вярвам някой да има нещо повече да каже по въпроса.. пс.информацията за пс3 я има и на други места но ме мързи да търся линкове,пък и в онзи форум има цяла тема по въпроса с скрийншотове и подробно инфо.пък и кво толква ти дреме след като не си почитател на ps-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 е момче как ше не са лоши ве.ако тези игри не са лоши то няма лоша игра,стегни се.мноо кич,човек мноо кич.все едно прост човек в скъпи дрехи ,тва е Tva i na mene mi e mnenieto na velikite EA. Inache opredeleno bydeshtoto na gaminga e v konzolite makar da sym si PC user. Se pak firmi kato BioWare pochnaha da rabotiat samo za Xbox . Inache nai-dobria manager si ostava football manager za PC. Ne viarvam konami da predlojat po-dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 вече излезе PAL рилийс за ps2 в арената го има,дърпам го ,утре е готов и ше дам мнение за играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.