Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer Managment

simbata

Recommended Posts

simbata не се дразня ,всъщност се радвам че изпускаш игрите които съм ибзроил ,играй вече баналните цс,диабло ,nhl и nba( :D :D :D ) нямам намерение да си късам нервите с теб.тая картинка беше в форума на мист но той нещо не бачка,кат се опраи ще дам линк.докато се късахте да чакате 1 година за "гениалната" сан андреас вече ps2 притежателите я бяха превъртяли и забравили

w00x за конзола от ново поколение е рано да се мисли.първо много ще сгрешиш ако вземеш xbox-а защото ps3 не само го превъзхожда в традициите,игрите,но и ще е повече от два пъти по мощен хардуерно.докато направят чип за пиратските дискове за ps3 ще мине година и половина най малко.аз лично почвам да пестя от рано и чак към средата на 2007 мога да мисля за такава конзола

сега е момента всеки който наистина се интересува от конзолен гейминг да си вземе ps2 със чип.ще излезе около 500 лв.ще можеш да си изиграеш най добрия рейсинг симулатор излизал някога,включващ и рали състезания,и пистови,ретро автомобили и какво ли още не.а назад в времето gran turismo 2 беше първата игра с коли на 2 диска и съдържаще 630 коли...........

ще можеш да изиграеш pes/we в пълната и красота с приятели пред тв-то и да стане адската зарибявка с мулти тап....касапницата на mortal kombat deadly aliance,tekken 5,или да усетиш истинската "нужда за скорост" на burnout revenge....игри като mgs3 ,god of war не са за изпускане.макар вече на 5 години конзолата ИМА какво да предложи графично,освен това през цялата 2006-та ps2 ще е приоритет на издателите на игри и има адски яки заглавия за тази година.

Напълно подкрепям мнението от предния пост.Картинката за производителноста съм я виждал в Gamers' Workshop и си е впечатляваща а как само PS3-ката графично изобразяваше сателитни топографски данни на презентацията не е истина.Обаче все пак като гледам май топика е "Pro Evolution Soccer Managment"?!?!?

Някой има ли информация ?

Отново Konami VS EA :bgrin:

Screenshots

Ъъъ, не че нещо, ама SI Games не правят ли най - добрия футболен мениджър... или мениджърчето на ЕА е по - добро и от FM :) ?

w00x : А ти за Quadro чувал ли си ? :ph34r:

simbata не се дразня ,всъщност се радвам че изпускаш игрите които съм ибзроил ,играй вече баналните цс,диабло ,nhl и nba( :D :D :D ) нямам намерение да си късам нервите с теб.тая картинка беше в форума на мист но той нещо не бачка,кат се опраи ще дам линк.

Всъщност не ми се случва да играя която и да е от гореизброените игри, но въпреки това знам, че са доказани хитове.Единствената игра, която играя, когато по случайност ми се отвори поне малко свободно време е FIFA, а преди 2-3 месеца и PES4, а тях мога да си ги играя и на клавиатура...Искам да ти кажа, че на мен въобще не ми пука дали PES е на Konami, EA или Microsoft, щом я играя значи ми харесва - въпрос на личен избор.Ти неможеш да ми кажеш какво да ми хареса, нали ? Освен това, не си представям как човек може да играе 3D шутър или стратегия с джойстик :huh: Просто някак си не се връзва...

А btw - тази информация за playstation3 само във форума на myst ли я има и никъде другаде ?!

N00KiE : Ако изкарвах по 10 000 $ на месец, и се чудех какво да ги правя, и аз щеше да си купя конзола...

то има и клавиатури и мишки за ps2 ,тва е друг въпрос.прав си ,единствените жанрове които не са удобни за конзола са fps shooter-ите и стратегиите.

offtopic

не е нужно да си някав богаташ за да имаш конзола,след като мноо тийн-ове изнудват техните за дже ес ем-и по 600-700 лв което е абсолютна безполезна лиготия.за по малко пари можеш да си вземеш хакната конзола(ps2 естествено а не некви xbox или gamecube) която ще ти напраи живота доста по интересен.аз например почвам да пестя за ps3 много от рано,както и други хора...

офтопиците са доста но темата на практика е изчерпана след като има мноо време до излизане на играта,няма да има демо версия,и на всичко отгоре играта е пс2 ексклузив.така че не вярвам някой да има нещо повече да каже по въпроса..

пс.информацията за пс3 я има и на други места но ме мързи да търся линкове,пък и в онзи форум има цяла тема по въпроса с скрийншотове и подробно инфо.пък и кво толква ти дреме след като не си почитател на ps-а.

е момче как ше не са лоши ве.ако тези игри не са лоши то няма лоша игра,стегни се.мноо кич,човек мноо кич.все едно прост човек в скъпи дрехи ,тва е

Tva i na mene mi e mnenieto na velikite EA. :) Inache opredeleno bydeshtoto na gaminga e v konzolite makar da sym si PC user. Se pak firmi kato BioWare pochnaha da rabotiat samo za Xbox :(. Inache nai-dobria manager si ostava football manager za PC. Ne viarvam konami da predlojat po-dobro.

• 4 months later...

вече излезе PAL рилийс за ps2

в арената го има,дърпам го ,утре е готов и ше дам мнение за играта

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...