Defekt Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Филм: За родината (Родина ждет) Режисьор: Олег Пагодин В ролите: Валери Николаев, Юри Саломин, Мария Кива, Дмитри Дюжев и др. Държава:Русия Жанр: Екшън сериал Официален сайт: Родина Ждет "В името на родината", най-мащабният руски телевизионен сериал, заснет веднага сред разпадането на Съветския съюз, е един от най-популярните руски сериали на ОРТ. Филма има няколко епизода. Да ви кажа гледах първите серии и ме зарибиха супер много Такаче филма е супер . Всеки понеделник и четвъртък по BTV от 20:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 porednata promivka na mozaci toq pat ot strana na rusiq a ne na usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 То на промитите мозъци на хейтърите няма какво повече да им се промива. Сега по темата- първи епизод го качиха навсякъде, какво стана с втори? Ако някой го е открил, да казва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Серияла е добър . Гледах една серия и ми хареса ... утре ще гледам да видя и следващата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 То на промитите мозъци на хейтърите няма какво повече да им се промива. Сега по темата- първи епизод го качиха навсякъде, какво стана с втори? Ако някой го е открил, да казва! Teddy-King еми гледай го по БТВ ако си изпуснал 2ри епизод незнам каде го има Но за първи има в арена.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 super qk serial,mn e zareben.na teq deto ne sa go gledali moga da im kaja samo GLEDAITE I SE RAZCEPVAITE NA NAI LUDIA RUSKI SERIAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 И аз го гледах и много ме радва . Супер зарибен е направен и интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Сериала за сега ми направи доста добро впечатление .... за пореден път руснаците показват, че има какво да представят по отношение на филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Сериала нема грешка, ма най-добрия за мене си остава "Бригада" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Поредния руския сериял, които ме очарова Наистина много добра продукция. Дано братята руснаци продължават да ни радват с хубавите си филми и водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Defekt, искам да го имам, не да го гледам! ...а трети от тази вечер дори не успях да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Просто днескашния епизод направо кърти мивки особено накрая битката с Виктор и оня калъф беше супер. Евала казвам на руснаците Просто този филм е къде къде повече от някой холивудски @Teddy-King Виж изчакай още малко и сигурно в арената ще излезе DVD пък провери и някъде другаде ако намериш ми кажи Щото и аз искам да го имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Преди да го гледам това си мислех, че Alias е скучно. Ама боевете са си наистина супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Сериала е уникален майна изпуснах само първа серия..много е луд..голям екшън.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Колко серии има ? Да не вземе да свърши От коя година е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Първи сезон- 6 серии, 2003г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ако някой го намери качен някъде да казва... Добър е , ама все го хващам през серия и се дразна Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ето тук ги качват всички епизоди Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Ето тук ги качват всички епизоди 10x , ima vsichko tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Да ама на руски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Еее тоя епизод ме разсипа Още по-як от миналия много зарибено е направена надпреварата с колите Много ме изкефи когато му пръсна главата. А пък оная част с кучетата ме разби Тристан и Изолда Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Тук са качени 1,2 и 3 епизод от БТВ http://wizz.hit.bg/tvrip/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 а soudtrack-a на филма някой знае ли от къде може да се свали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 а soudtrack-a на филма някой знае ли от къде може да се свали Аз не случайно съм дал линк за сайта на филма Там е песента която започва филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Аз не случайно съм дал линк за сайта на филма Там е песента която започва филма Аз не случайно питам за soundtrack-a на филма целия, а не за main title-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.