Jump to content
BulForum.com

Civilization IV

Heller12a

Recommended Posts

О не !!!

Да разбирам ли че се преебах като я записах на ДВД?????

Що за простотия е това?????

Ами нещо такова се получава... Излиза, че трябва да имаш виртуален диск драйв, който да скриеш, за да ти тръгне играта... :wacko:

Сега за тези, които нямат такива проблеми - като влеза в прозореца на града как да изкарам тоя готиния view дето се виждат сградите? Кликах, кликах къде ли не... нищо

Ми няма. Просто завърташ напред скролчето на мишката и красотите сами се показват :D

Ми няма. Просто завърташ напред скролчето на мишката и красотите сами се показват :D

Оооооо, то било още по-хитрооо :) 10х иначе

abe hora nemoga da e pusna igrata postoqnno mi iska dvd-to ima li nqkakav drug na4in za puskane na igrata osven tozi s deamon toola , iconata compability win2000 i s cd hide zastotot po tozi na4in na men ne mi tragva!

Спокойно, и на мене не ми тръгва всичко си правя като хората и уина оправям и сд-хайд ехе и скрих всичко. При стартирането на играта ми изкача познатото прозорче Сенд репорт и Донт сенд репорт :bgrin: Като се има предвид, че на Pnevmotorex Age-а му тръгна след третото триене и качване и аз смятам да пробвам този вариант :lol:

EDIT 09.11.2005: На 07,11,2005 след 3-тата преинсталация на играта тя най-накрая ми тръгна :) :bgrin: :punk

Някой да ме светне как се купуват тия сгради, които се строят, в смисъл да им завърша строежа по-бързо, както на старите версии?

Някой да ме светне как се купуват тия сгради, които се строят, в смисъл да им завърша строежа по-бързо, както на старите версии?

трябва да си оправиш обществения строй, като в зависимост от него може да ги купуваш със население или $

трябва да си оправиш обществения строй, като в зависимост от него може да ги купуваш със население или $

Пробвах да си купя един военен юнит, ама как става това :angry: с някой клавиш ли става, защото бутон не виждам :sick

ако има някъде инструкции как се играе дайте линк

П.С. в *.nfo-то е записано как се скриват устройствата, а програмата е http://files.cdmediaworld.com/sd4hide-skl.zip]тук[/url]

Незнам дали е тука мястото ама поне така ми се струва, значи конфигурацията ми е следната Celeron 1,2Ghz, GForce FX 5500, 512 ram и имам следният проблем инсталирам играта след което ми казва че нямам D3D, инсталирах последните драйвери на Nvidia и directx 9.0c и отново се появява същият проблем нека ако някой си има идея да каже за какво става въпрос и дали това може да се преодолее по някакъв начин. Предварително ви благодаря

pravo.gif

Давай, ние сме с теб! ЦИВ е няй-великата игра в света! (тя ми беше първата... а човек винаги помни първата... :woot )

А на мен ЦИВ 2 ми беше първата стартегия,още я тегля тая,ама надеждите ми са за нещо много епично.

Някой да знае от къде може да си дръпна интро песничката на играта. Онази леко африканска мелодийка която пуска по врем на лоадинга.

Civilization IV\Assets\Sounds\Soundtrack и като цяло \Sounds има доста музичка, прегледай дали не е някоя от тях :)

Може ли да кажете какви са изискванията на играта към компа за да тръгне, и дали версията ,която е качена в вареза тръгва (четох по-горе, че имало някакъв проблем с крака и нещо такова)???

Може ли да кажете какви са изискванията на играта към компа за да тръгне, и дали версията ,която е качена в вареза тръгва (четох по-горе, че имало някакъв проблем с крака и нещо такова)???

Minimum System Requirements

Operating System:Windows® 2000/XP

Processor:1.2 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor or equivalent

Memory:256 MB RAM (Windows 2000) / 512 MB RAM (Windows XP)

Hard Disk Space:1.7 GB Free

CD-ROM Drive :4X Speed

Video:DirectX 9.0c-compatible 64 MB video card with Hardware T&L support ( GeForce 2/Radeon 7500 or better)

Sound:DirectX 9.0c-compatible sound card

DirectX®:DirectX® version 9.0c (included) or higher

Recommended System Requirements

Operating System:Windows® 2000/XP

Processor:1.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor or equivalent

Memory:512 MB RAM

Hard Disk Space:1.7 GB Free

CD-ROM Drive :4X Speed

Video:128 MB Video Card w/ DirectX 8 support (pixel & vertex shaders)

Sound:DirectX 9.0c-compatible sound card

DirectX®:DirectX® version 9.0c (included) or higher

Кажете ми кое ви допада като идея в новата Цивилизация и кое напълно ви разочарова, имайки впредвид миналите издания..? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...