second.life.syndrome Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Търся масажист/ка. Моля, препоръчайте ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Търся масажист/ка. Моля, препоръчайте ми. мога да ти препоръчам, но е 40лв на час и може би ще стане чак утре други ден за да разбера име и номер, понеже не знам кога ще видя човекът който ходи при нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ама за какво ти е...само масаж ли?Смисъл,ако имаш някакъв проблем и т.н. ти трябва някакъв по специален масажист...Ако нещо по обикновенно,аз мога да та тъпча с крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 другия вариант е да се метнеш в гребната база и после някои да те шиба по гърба с върбови пръчки после 250 водка на екс и си шестак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Има и по евтини месажисти от този на Стенли.Зависи за какво става дума.Пиши по-подробно къде ти е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Иди в тотал спорт, мисля към 10-15лв беше на една част от тялото, например гърба. Всичко е професионално и ще се почувстваш супер :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Интересува ме цялостен масаж - не е свързан с дадени здравословни проблеми, просто преумората напоследък ми идва в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Интересува ме цялостен масаж - не е свързан с дадени здравословни проблеми, просто преумората напоследък ми идва в повече. Както казаха по горе - иди в Тотал Спорт. Човека който им е писал софтуера ми е съсед и съм гледал програмата - има доста видове масажи - цялостен,тяло и какво ли още не.Разбира се, цените не са от най-евтините - но за момента подробна информация не мога да ти дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Масажи има и в бизнес центъра на ОББ срещу Тримонциум Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Тук до нас (до електротехникума) има един козметичен салон има масажи. Нещо от рода на 10-15 лева на 30 мин., но не съм много сигурен. Ако искаш може да отида да проверя със сигурност какви са цените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Не се интересувам толкова от цените, колкото от качеството на предлаганата услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Търся масажист/ка. Моля, препоръчайте ми. Масажистка ли си търсиш или рехабилитаторка . Ако е 2то пиши ми Лс да ти дам координатите на центъра на майка ми, но имай впредвид, че с часовете е кът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Не се интересувам толкова от цените, колкото от качеството на предлаганата услуга. да разбирам ли,че парите нямат значение?защото,ако е така-то това променя нещата коренно.направо отивай в Тотала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 да разбирам ли,че парите нямат значение?защото,ако е така-то това променя нещата коренно.направо отивай в Тотала. Мда, там няма да останеш разочарован със сигурност. Поискай си и етерични масла - не са скъпи +2,3лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Правя еротични масажи на млади девойки... Взимам тънко - цена по договаряне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 На стадион "Хр. Ботев" имало някаква лелка - масажистка с ГОЛЕМИ бицепси, за която съм чувал добри думи и работела на поносими цени. Ще ида и аз е*ати, голямо густо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 има и в новис хотел, на руски 55 мисля беше. не си спомням цените, ама бяха ниски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 На стадион "Хр. Ботев" имало някаква лелка - масажистка с ГОЛЕМИ бицепси, за която съм чувал добри думи и работела на поносими цени. Ще ида и аз е*ати, голямо густо е Специално там има и един мъж масажист. Много е добър . Юри се казва. Може и през него да минеш ако не държиш да е жена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Специално там има и един мъж масажист. Много е добър . Юри се казва. Може и през него да минеш ако не държиш да е жена .С Юри сме големи дружки, ходих при него около година и нещо и съм много доволен, взима евтино, масажът е 1 час на цялото тяло има и мокса. На мен ми помогна много, върна ми чувствителноста на места, които несъм усещал от години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.