Jump to content
BulForum.com

Търся масажист/ка

second.life.syndrome

Recommended Posts

Търся масажист/ка. Моля, препоръчайте ми. :huh:

мога да ти препоръчам, но е 40лв на час и може би ще стане чак утре други ден за да разбера име и номер, понеже не знам кога ще видя човекът който ходи при нея :)

Ама за какво ти е...само масаж ли?Смисъл,ако имаш някакъв проблем и т.н. ти трябва някакъв по специален масажист...Ако нещо по обикновенно,аз мога да та тъпча с крака :D

Има и по евтини месажисти от този на Стенли.Зависи за какво става дума.Пиши по-подробно къде ти е проблема.

Иди в тотал спорт, мисля към 10-15лв беше на една част от тялото, например гърба. Всичко е професионално и ще се почувстваш супер :smile:

Интересува ме цялостен масаж - не е свързан с дадени здравословни проблеми, просто преумората напоследък ми идва в повече.

Както казаха по горе - иди в Тотал Спорт. Човека който им е писал софтуера ми е съсед и съм гледал програмата - има доста видове масажи - цялостен,тяло и какво ли още не.Разбира се, цените не са от най-евтините - но за момента подробна информация не мога да ти дам.

Тук до нас (до електротехникума) има един козметичен салон има масажи. Нещо от рода на 10-15 лева на 30 мин., но не съм много сигурен. Ако искаш може да отида да проверя със сигурност какви са цените.

Търся масажист/ка. Моля, препоръчайте ми. :huh:

Масажистка ли си търсиш или рехабилитаторка . Ако е 2то пиши ми Лс да ти дам координатите на центъра на майка ми, но имай впредвид, че с часовете е кът.

Не се интересувам толкова от цените, колкото от качеството на предлаганата услуга. :huh:

да разбирам ли,че парите нямат значение?защото,ако е така-то това променя нещата коренно.направо отивай в Тотала.

да разбирам ли,че парите нямат значение?защото,ако е така-то това променя нещата коренно.направо отивай в Тотала.

Мда, там няма да останеш разочарован със сигурност. Поискай си и етерични масла - не са скъпи +2,3лв.

На стадион "Хр. Ботев" имало някаква лелка - масажистка с ГОЛЕМИ бицепси, за която съм чувал добри думи и работела на поносими цени. Ще ида и аз е*ати, голямо густо е :wub:

На стадион "Хр. Ботев" имало някаква лелка - масажистка с ГОЛЕМИ бицепси, за която съм чувал добри думи и работела на поносими цени. Ще ида и аз е*ати, голямо густо е :wub:

Специално там има и един мъж масажист. Много е добър ;). Юри се казва. Може и през него да минеш ако не държиш да е жена :unsure:.

Специално там има и един мъж масажист. Много е добър ;). Юри се казва. Може и през него да минеш ако не държиш да е жена :unsure:.
С Юри сме големи дружки, ходих при него около година и нещо и съм много доволен, взима евтино, масажът е 1 час на цялото тяло има и мокса. На мен ми помогна много, върна ми чувствителноста на места, които несъм усещал от години.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...