Lil Scrappy Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Peter Jackson's King Kong Homepages: Link Publisher: UbiSoft Genre: Modern Action Adventure Release Date: November 20, 2005 Screenshot: GameSpot, 3DGamers, IGN, GameSpy Ето ви един добър Трейлар за да придобиете някаква представа от предложението: Download Trailer Моите впечатления са добри демото ми се видя много детайлно и интересно Download Demo Here Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 A какво представлява играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 лол,много мощно.Тва е игра по филма,който ще излиза скоро.Графиката от скрийновете изглежда много доволно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ами при мен изглеждаше доста по-грозна, отколкото на шотовете, въпреки че я пуснах на макс Иначе е яко усещането да си с мощния Кинг-Конг, а с контролер вероятно ще е още по-яко .. а с пича дори не съм играл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 A какво представлява играта? savetvam te da e probvash shto se otnasq do grafikata vmomenta sam s GF 4 Ti i grafikata mi se vidq mnogo dobra (sichko na max) ne ochakvah tolkova dobra grafika s picha bqgash ot TI REX dinozavara a s KING KONG pazish jenkata i se mlatish s po malkite hishnisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Някой може ли да даде някакви системни изисквания, машинката ми не е първа младост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Eto obeshtanoto DEMO teglete i sled kato go izigrate spodelete kak go namirate DOWNLOAD Demo Here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Преди малко играх палната версия на ХБОХ-а Играта е невероятна красота Хората от UBISOFT си знаят работа в това няма спор не случайно имат толкова хитови предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Donkey Kong > King Kong :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Donkey Kong > King Kong :|Или с други думи - троен римейк Просто не мога да им се вържа на днешните геймъри с мощни машини,за които единствено е важно колко време са се кьорили разработчиците,за да може графиката да е яка Това им е лошото на игрите днес - нямат свеж сюжет ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Тази игра я има clone от няколко дена в арената, но при нас все още я няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Тази игра я има clone от няколко дена в арената, но при нас все още я няма. Никой SF 3.5+ защитен Clone не се качва тук .. дано след излизането на Daemon Tools 4 това се промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 Само да кажа че играта е правена по филма от няколко дена поигравам на конзолната версия и ми се вижда много добра сас сигорност ще изглежда по добре ПС версията (поне на тези които имат добри видео карти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Никой SF 3.5+ защитен Clone не се качва тук .. ...което е пълна простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ...което е пълна простотия Не особено, защото незабавно ще последва 10 страници тема "Защо не ми тръгва играта и как да я подкарам" Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Не особено, защото незабавно ще последва 10 страници тема "Защо не ми тръгва играта и как да я подкарам" Точно И двамата сте прави .. но по-скоро w00x, защото всеки може да я дръпне от арената, а по тоя начин арената ще отнесе тия 10 страници Бтв да взема да напиша в темата за тутс, че вече всички SF-ки са играеми с изключени IDE CD/DVD-та и Daemon Tools 4 .. въпроса е доколко някой ще чете там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Аиде бе хора, кво стана с тая игра.В torrentspy я има.Защо не я сваляте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Аиде бе хора, кво стана с тая игра.В torrentspy я има.Защо не я сваляте. Прочети горните няколко поста. Явно не се качват игри, които изискват повече интелигентност от амеба, за да се подкарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Вече има Rar на играта. ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Хммм трейлара ми допадна.А филма някой знае ли кога ще излиза.Гледах една реклама по МТВ и направо ме побърка(в добрия смисъл )Ако някой знае да се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Хммм трейлара ми допадна.А филма някой знае ли кога ще излиза.Гледах една реклама по МТВ и направо ме побърка(в добрия смисъл )Ако някой знае да се обажда. То и филм ли ще излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 kato gledax treilara na igrata si vikax bat tupata igra...no sega sled kato igrax igrata me vpechatli... Sas gorilata nai mazaloi staa kachili vkarva mnogo seriiki ...A dokato s Choveka samo pucash s nmiakvo orujie.Dano da ima poiche misiiki s gorilata da se praviat...pak za grafikata neshto otnachalo ne mi se vidia xubava ama po natataka sviknax i gore dolu bia za grafika..Oak i shtom varvi na max na moita braxma na 30fps gore dolu bia Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Абе ся по геймъри шоу гледах епизод от играта.Тия от каде са е свалили В японеца я няма. Ако я намерите обаждайте се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Абе ся по геймъри шоу гледах епизод от играта.Тия от каде са е свалили В японеца я няма.Ако я намерите обаждайте се Например в арената или бубу.Сега почвам да я свалям За съжеление не се сиидва(само 1,2 човека и се сваля с 2,3 кб) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 То и филм ли ще излиза Даваха реклами по телевизията за този филм ,много ще е хубав.Надявам се де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.