Marto Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Търся Б-Фрий!!! Давам около 30лв. Ако някои предлага или знае от каде мога да си намеря, моля да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 ami pi4 az moqta si q vzeh predi okolo mesec ot glavnata prosto tragnah da obikalqm magazinite po glavnata i v edin ima6e ostanali nz sega dali vse o6te ima no moje da proveri6 ili pak v nqkoi po-zabutan magazin kadeto moje o6te da ne sa razprodadeni vsi4kite karti uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Ами аз главната я обиколих, целия Руски минах и в един магазин имаше, но цената беше убиствена - 60лв, при положение, че от Globul са я пуснали за 15лв!!!! За тва ако има някои нещо за около 30лв съм навит, ама 60 е супер много!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 eeeeeeeeeeee NE tova e egati balgar6tinata 60 leva.. nz kakvo da kaja ... Taka bih gi naredil tiq ako znam 4e modovete nqma da me lornat ,ama 6te si spestq komentara vseki sam moje da si napravi smetkata. Az moqta si q vzeh za 15lv a tiq......................... q davat za 60 I izvinqvai 4e ti spamvam temata ama prosto tova naistena me nervi samo v balgariq moje da se vidqt podobni ne6ta tova koeto iskam da kaja e : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 И аз съм на това мнение, ама още по-интересно е, че като говорих с оператора ми каза, че трябва да има още карти, а в офиса на глобул казват, че повече няма да има!! И на кой да вярва човек??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Карти няма никаде на М-тел картите с безплатни разговори след 9 часа също няма, така че ако не ви се дават 50-60лева се откажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Iskam samo da napravq edno yto4nenie zashoto ti mai si se obarkal malko ti iskash da zakypish B-300 a ne B-free zashtoto na vsi4ki B-free karti im slojiha ohrani4enie 300min na mesetz taka4e si pomisli dali da davash 30lv za takava karta...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akeyzerr Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Само да кажа, че в София цените на Прима Фрий достигнаха 100 лева на черно... по магазините - просто забрави... Еми да се спасяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Iskam samo da napravq edno yto4nenie zashoto ti mai si se obarkal malko ti iskash da zakypish B-300 a ne B-free zashtoto na vsi4ki B-free karti im slojiha ohrani4enie 300min na mesetz taka4e si pomisli dali da davash 30lv za takava karta...... Има ли го някъде официално обявено това за 300-те минути ограничение на месец? Какви са тия цигански работи. Да няма после някой да се надигне да съди Глобул че тогажа ще стане интересно . И мтел ли са направили някоя шемекерия с техните фрий прима парти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oblachko Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Аз си купих от офис едно. Преди това бях в глобул и ми казаха да проверявам често телефона в Пловдив до бингото офиса е 032655733 и 032655731. Звънкай им често това е моя съвет. Те казват кога чакат доставка и може да отидеш да я чакаш и ще си купиш. А това за 300мин. не ми се вярва, защото вече съм ги минал по мой изчисления дори много от горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Това за 300 мин. не отговаря на истината. Имам такава с много повече от 300 мин. и си бачка без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Малко офтопик: Някой ще ми обясни ли защо търсите толкоз много тея карти B-Free Каква е далаверата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Далаверата е, че си избираш едно номерче(Глобул) и с него говориш безплатно до 31.12.2006г., накратко може да си ползваш телефона като локитоки Но за съйаление картите са свърили и почти не може да се намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oblachko Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Далаверата е, че си избираш едно номерче(Глобул) и с него говориш безплатно до 31.12.2006г., накратко може да си ползваш телефона като локитоки Но за съйаление картите са свърили и почти не може да се намери. До 31.05.2006 може да се говори с този номер "безплатно". Не е безплатно, защото за всеки период от 31 дена ако искаш да говориш с този номер плащаш такса от 4,80лв. с ДДС. Пак си е далавера особенно ако гаджето и то е на глобул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Еми за 4.80лв на месец получаваш 24 часа в денонощието възможност за разговор с един номер безплатно, аз му викам чист подарак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Това за 300-та минути го пише в официалния им сайт: http://globul.bg/bg/promotion.html?id=1082 Като чукнете на 0,00, излиза popup със следното съдържание: Промоционалната тарифа е валидна при изходящи разговори до 300 мин. на месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Да бе, вярно. А когато я купувах ги питах има ли някакви ограничения и ония ми казаха, че само това, че разговорите са безплатни до 31.05.2005 год. и че няма месечен лимит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 I taka, i az parviq mesec nagovorih 15h razgovori, no ot vtoriq mesec se slaga ogranichenie za vsichki abonati na B-300(b-free). Taka, che ot vtoriq mesec, sled kato izgovorite 5h, proverqvaite si smetkite, zashtoto izvednyj da ne se okaje, che nqmate i 1 stotinka v kartata... Sled kato se dopitah do advokat, zashtoto reshih da zaveda delo sreshtu Globul, lubezno mi beshe obqsneno, che shtom nqmam dogovor, te mogat da pravqt kakvoto si iskat. I nie, normalnite abonati (potrebiteli), mojem da piem edna studena voda ili da idem da se oplachem na armenskiq pop.... Emi neka ni e chestita novata B-300(b-free)! http://setcom.bg/default.asp?site=comment&NID=5024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Затва Мтел ги бият пак Може да е след 9 вечерта, но е наистина безплатно. От 1 седмица имам Прима Парти Фрий и вече съм изговорил към 15-20 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Затва Мтел ги бият пак Може да е след 9 вечерта, но е наистина безплатно. От 1 седмица имам Прима Парти Фрий и вече съм изговорил към 15-20 часа Айде да не говорим кой кого ПАК биел..., щото аз когато бях на Mtel имах стотина лв сметки, а откакто минахме цялата фирма на глобул, понеже педалите от мтел не искаха да преподпишем договора със същите условия, ми паднаха месечните разговори на макс до 30-40 лв. заедно с месечната такса. Сега когато собственика на мтел е друг, може да се постегнат малко но.., за мен са бита карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 извинявам се за офтопика,ама искам да попитам дали мога да сключа договор с глобул като бизнес абонат без да имам фирма?най-вероятно не,но ако имате инфо по въпроса,кажете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 samo da kaja i az 4e v plovdiv kartite na 4erno mogat da se namerq po 55 lv ako nqkoi iska moje da uredim ne6to za M tel party A za B free i tv za 300 min ne e verno za6toto na B free az do sega sam napravil nqkade kam 60 4asa i o6te ne sa m iq sprqli Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 samo da kaja i az 4e v plovdiv kartite na 4erno mogat da se namerq po 55 lv ako nqkoi iska moje da uredim ne6to za M tel partyA za B free i tv za 300 min ne e verno za6toto na B free az do sega sam napravil nqkade kam 60 4asa i o6te ne sa m iq sprqli Да де ама те правят ограничението след 2-рия месец (уж), а ако я имаш отскоро и не си направил още 1 месец, вероятно следващия ще падне балтийката...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Никой ли в тоя форум не продава такава карта??? Трябва ми спешно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oblachko Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Не е след втория месец сега получих съобщение, че разговорите към б-фрее номера започва да ми се таксува по 0,11лв. и след изтичане на 31 дневния период за който съм се изръсил 4,80лв. ще имам 300мин. отново ако дам 4,80лв. Това ли е "безплатната услуга"? Е евала ГЛОБУЛ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.