Jump to content
BulForum.com

Инфлувак 2005/2006

nafnaf

Recommended Posts

Дам мисля да го послушам. А това за птичия грип даваха по новините, че най-обикновенна противогрипна ваксина вършила вабота. Ама като ги знам, че тея новини и синоптични програми са пунта мара хич не им вярвам. Дано тая пущина да не идва в БГ :sick

Хора, спрете се малко за тоя птичи грип! Бахти пандемията, мама му стара, дето за три години е убила 62 души, които освен това не е сигурно дали толно от това са умрели. Пък и като ядат сурово месо разни индивиди, кой им е виновен? Ние тука месото си го печем и ворим и ни е мирна главата - самите глашатаи на грипа признават, че умирал при 65 градуса температура.

Как пък всеки път наесен възникват тия трагични опасности, когато си е и без това грипаво време, и когато човек е склонен да купува ваксини и хапове с килограми.

Само ни правят на ахмаци. Колкото имаше луда крава, толкова има и птичи грип. Номерът е да се пре***е износът на птиче месо за някои държави.

Между другото, като стана дума за луди крави - ща се направя малко на Ванга - помнете ми думата, следващата "болест" по кравите ще е в Южна Америка, в Бразилия по-точно. Защо ли? Ами защото от две години вече Бразилия бие Щатите по производство и износ на говеждо. И ще требе да се прецака конкуренцията. Ей на - англичаните си изколиха кравите толкова мажабно, че още не могат да се оправят.

Спокойно - и това ще се забрави като "проблемът 2 000" . Нали си го спомняте!?

Айде, със здраве !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...