DELUXe Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Дам мисля да го послушам. А това за птичия грип даваха по новините, че най-обикновенна противогрипна ваксина вършила вабота. Ама като ги знам, че тея новини и синоптични програми са пунта мара хич не им вярвам. Дано тая пущина да не идва в БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Хора, спрете се малко за тоя птичи грип! Бахти пандемията, мама му стара, дето за три години е убила 62 души, които освен това не е сигурно дали толно от това са умрели. Пък и като ядат сурово месо разни индивиди, кой им е виновен? Ние тука месото си го печем и ворим и ни е мирна главата - самите глашатаи на грипа признават, че умирал при 65 градуса температура. Как пък всеки път наесен възникват тия трагични опасности, когато си е и без това грипаво време, и когато човек е склонен да купува ваксини и хапове с килограми. Само ни правят на ахмаци. Колкото имаше луда крава, толкова има и птичи грип. Номерът е да се пре***е износът на птиче месо за някои държави. Между другото, като стана дума за луди крави - ща се направя малко на Ванга - помнете ми думата, следващата "болест" по кравите ще е в Южна Америка, в Бразилия по-точно. Защо ли? Ами защото от две години вече Бразилия бие Щатите по производство и износ на говеждо. И ще требе да се прецака конкуренцията. Ей на - англичаните си изколиха кравите толкова мажабно, че още не могат да се оправят. Спокойно - и това ще се забрави като "проблемът 2 000" . Нали си го спомняте!? Айде, със здраве ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Цялото ми семейство все гледа да се ваксинира - всяка зима прекарват по 2 грипа I na mene mi se slu4i predi 2 godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.