Jump to content
BulForum.com

fenove na motorite ima li tuka ?

zlobil

Recommended Posts

Аз съм запален по моторите от миналата година когато си взех кросов Yamaha. Направих му супер готин тунинг и изглежда много добре.Като го снимам ще го постна. Вдига 140 ,но като за мен е идеален.

Аз определено клоня в личните си предпочитания към Suzuki Hayabusa GSX1300R, защото това "зверче" е добило достатъчна популярност с постиженията си и просто няма нужда да добавям каквото и да било за него ;)

О да това е машината. ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ :D

Не, че нещо, ама познах Y2K, ама кво да направя, че имам мод моде? :cry

Ха верно бе,познал си браво :P Много ме кефят и италиянците,освен коли правят и феноменални мотори...sb8%20sr.jpg35005%20Ducati%20screen%20DB%20(4).jpg

А знаете ли кой е най-бързия СЕРИЕН байк за момента?Задачкаааааа :lol:
Добре де...Казва се Y2K

Съжалявам за offtopic-a.

Не мога да се сългася, че това е най - бързия мотор. Порови се малко и може и да откриеш кой е ;).

Съжалявам за offtopic-a.

Не мога да се сългася, че това е най - бързия мотор. Порови се малко и може и да откриеш кой е ;).

Най-бързия СЕРИЕН байк който е официално разрешен за движение по пътищата....Можеш да го караш по магистралата :P Не твърдя че е най-бърз изобщо ;)

"...иначе на фасон го докарва :wacko:

А на мен ми изглежда изключително грозен.

По принцип си падам по пистаците и най ме кефи R1, иначе и някой чопъри ми харесват ама не като тия на OCC, както каза ij_master и аз обичам мотора да е масивен а не като тия по горе...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...