Honey Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Пишете и мен И аз си падам по пистацитехехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Не, че нещо, ама познах Y2K, ама кво да направя, че имам мод моде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Аз съм запален по моторите от миналата година когато си взех кросов Yamaha. Направих му супер готин тунинг и изглежда много добре.Като го снимам ще го постна. Вдига 140 ,но като за мен е идеален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Аз определено клоня в личните си предпочитания към Suzuki Hayabusa GSX1300R, защото това "зверче" е добило достатъчна популярност с постиженията си и просто няма нужда да добавям каквото и да било за него О да това е машината. ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Аз пък имам Симсон Уникална машина, 65 ги хваща за добър ден Ама миналата неделя малко паднах, още ми е ожулен лакътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Не, че нещо, ама познах Y2K, ама кво да направя, че имам мод моде? Ха верно бе,познал си браво Много ме кефят и италиянците,освен коли правят и феноменални мотори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 aweee retro mu e maikata do skoro karah ij-planeta 3 a omiram da si zema ural k-750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 А знаете ли кой е най-бързия СЕРИЕН байк за момента?Задачкаааааа Добре де...Казва се Y2K Съжалявам за offtopic-a. Не мога да се сългася, че това е най - бързия мотор. Порови се малко и може и да откриеш кой е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 OCC rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Съжалявам за offtopic-a.Не мога да се сългася, че това е най - бързия мотор. Порови се малко и може и да откриеш кой е . Най-бързия СЕРИЕН байк който е официално разрешен за движение по пътищата....Можеш да го караш по магистралата Не твърдя че е най-бърз изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Dodge Tomahawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Dodge Tomahawk Само дето е реплика на стар мотоциклет,произведени са няколко броя и "The motorcycles cannot be legally driven on public roads"...иначе на фасон го докарва Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 "...иначе на фасон го докарва А на мен ми изглежда изключително грозен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 awe po princip me kefat chopari i retro ma6ini no na occ choparite mnogo me draznqt se sa edni i su6ti kato dizain ai men me kefqt po-masivni motori ne takiva det moje6 da se provre6 mejdu ramkata i dvigatelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 По принцип си падам по пистаците и най ме кефи R1, иначе и някой чопъри ми харесват ама не като тия на OCC, както каза ij_master и аз обичам мотора да е масивен а не като тия по горе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.