beku Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Дънцето MB:EPoX 8RDA+,rev:2.2 nForce2 Ultra 400 AGPset,Dual Ch.,6PCI,LAN,IEEE-1394 може да видите повечо подробности тук Причина за продажбата е, че ми трябва дъно със Сата! Цена 80лв. Възможен е съвсем лек кометар при покупка веднага (в смисъл при :аре да ми го запазиш, за не знам кога си, цената е тази)! Дънато ми е на ЦП-то в нас и може да се види и тества! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 до колко FSB стига... с какъв процесор е било... гаранция има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 защо не идеш в някоя фирма и да попиташ за бартер за следващия модел ? аз съм с EPoX 8rda+PRO, това е същото нещо само че с SATA interface Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Съжалявам, но поради малък инцидент вчера с колата (един пич ме шибна отзад и трябва да оправям колата, че без нея съм за никъде), няма да мога да се занимавам и със продажбата на дъното и за сега го спирам от продажба, по-нататък ще го пусна пак, ако не му намеря друго предазначение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.