idolmind Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Продавам CD MP3 плеър Sony D-NE711. Комплект с оригинални слушалки Sony(нови), оригинален адаптер, диск със софтуер за записване на Atrac/Atrac3/Atrac3Plus дискове и описание. Плеърът е като нов. Работи с обикновени батерии 95ч., има анти-шок 240сек., чете аудио CD, mp3 CD-R,CD-RW, Atrac/Atrac3/Atrac3Plus дискове. С акумулаторни батерии изкарва по 1 седмица нон-стоп слушане с едно зареждане. Може сам да зарежда акумулаторни батерии. Плеърът има Jog Dial и навигацията е супер удобна, голям брой програми за плейлисти. Има Digital Line out. Звукът е просто перфектен. Link page Цена 200 лв. Моля, без глупави коментари за цената от хора, които не се интересуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Za 75-80 leva go vzimam. Cenata mi mislq che e dobra poneje http://www.technopolis.bg/scat.php?id=83&p=6&o=m A i tvoq e "kato nov" a ne nov. Ako nikoi ne se navie na tazi spored mene smeshna cena moje da se oburnesh kum men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Za 75-80 leva go vzimam.Cenata mi mislq che e dobra poneje http://www.technopolis.bg/scat.php?id=83&p=6&o=m A i tvoq e "kato nov" a ne nov. Ako nikoi ne se navie na tazi spored mene smeshna cena moje da se oburnesh kum men. Изрично казах без глупави коментари. Ти като си толкова хитър си купи за 80 лв. Този, който продавам преди година струваше 100 паунда. Този модел е high-end и ако малко разбираше от такава техника нямаше да ми говориш глупости. Пък и не съм те питал дали цената е смешна или не! Мнението ти не ме интересува. На сайта, който си дал има един модел от този клас и той струва 220лв.Така, че май ти си смешен. Цената може да падне максимум до 180лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Изрично казах без глупави коментари. Ти като си толкова хитър си купи за 80 лв. Този, който продавам преди година струваше 100 паунда. Този модел е high-end и ако малко разбираше от такава техника нямаше да ми говориш глупости. Пък и не съм те питал дали цената е смешна или не! Мнението ти не ме интересува. На сайта, който си дал има един модел от този клас и той струва 220лв.Така, че май ти си смешен. Цената може да падне максимум до 180лв. Neznam koi e smeshen, ama si napravih truda da proverq dosta saitove i mnenieto na horata za sounda na tozi model ne moje da se kaje che e ot nai dobrite... a i ne znam na koi mu puka kolko e struval predi godina (i moito purvo PC struvashe okolo 1300-1400$, no beshe nai aktualnoto togava - 386/40Mhz) vajnoto e che sega nov (ako go namerish oshte da se prodava) e po 70 pounda. A i taka stava qsno che e surkan edna godina s koeto moita cena stava oshte po aktualna i moje da q priemesh naseriozno, demek idvam i plashtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Ми много добре, че си си направил труда да провериш за модела. Само не знам дали си наясно, че ако го слушаш със слушалки от 10-15 лв и ако слушаш с такива от 70-80 лв(аз го ползвам с такива) можеш да направиш разлика в звученето. Не знам къде и какво си чел. Това е дискмен за хора меломани, които държат на качеството на звука. Така, че купи си един дискмен за 70 лв и ENJOY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.