Jump to content
BulForum.com

WWE_RAW

mandirimuniak

Recommended Posts

Re6ih da si svalq igrata WWE_RAW.. da ama ne. Igrata e na dva CD kato parviq e 715 MB i se strahuvam 4e pisa4kata mi nqma da go hvane(ne ste da zapisva diskove po- goleni ot 700 MB), a PC-to mi e slabo za taq igra i za tova iskam da q zapi6a na CD-ta za drugo pc. mejdu drugoto v CD1 ima 50 fajla, a CD2 e napolovina prazno ama ako premestq fajlove maj nomerat nqma da mine. :confused ...i nikakvi idei ne mi idvat v akala kvo da pravq. Ako vi hrumne ne6to molq spodelete

• 1 year later...

;) Ми аз съм си я свалял и нямах проблеми ;) .

Виж дали си я свалил правилно ако пак не стаа не знам :( .

П.П.И как успя да изровиш тема в която за последно е писано преди повече от 2 години :tongue

П.П.И как успя  да изровиш тема в която за последно е писано преди повече от 2 години :tongue

ами вместо да отваря нова е търсил....

и аз нямам проблеми

П.П.И как успя  да изровиш тема в която за последно е писано преди повече от 2 години :tongue

Проблема не е в свалянето, но незнам каде е :bgrin:

• 2 months later...

Имам един проблем с тази и още 2-3 игри. Инсталирам я (вече от две места я свалям), крак няма и като тръгна да я пускам ми излиза черен екран и т'ва е. Чакам, чакам, чакам, обаче нищо не се получава и трябва да се рестартира РС-то. Преди също съм я играл на това РС и нямаше никакви проблеми. Някакви идеи ?

Ам,хорца :D ,кажете кои кечисти са в играта?Има ли Рей Мистерио(РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ :punk )

и БАтиста,Сина и т.н.?

не се кефи ве,тая игра няя нищо общо с smackdown има супер малко кечисти и няма season режим

мое да се биете само на ринга

:lol:

не се кефи ве,тая игра няя нищо общо с smackdown има супер малко кечисти и няма season режим

мое да се биете само на ринга

:lol:

Излезна пач, в който има доста от новите. За това си свалих играта, но не ми тръгва. Някой да помогне :(

Ми то при липсата на крак е въпрос на шанс да ти тръгне, аз гледах някви no-cd кракове тук, но не съм ги пробвал щтото на мен ми тръгна, инъче ще се радвам да споделите линк за пача с новите кечисти :woot

Няма нужда. Без крак е, трябваха ми нови driver-и за видео картата :). А тоя Mod за новите кечисти е супер гаден. Като го екстрактнеш ти се появява read file, в него има информация за дадения кечист и трябва сам да си го направих, което не е най-лошото, защото са дали само за външния вид, нищо не пише за movies-четата :(.

Някои може ли да ми каже от каде мога да е дръпна ..Само не ми даваите торенти и таи подобно защото не използвам такиа раоти :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...