Jump to content
BulForum.com

Софтуер за презапис на защитен физически диск

Deathzone

Recommended Posts

Тц. Нема лабаво тука... Уж игнорира лошите части, но виси всъщност на едно и също място - не копира нищо... Като се отвори въпросния файл от сидито като raw data - ми общо взето е пълен с нули... но от друга страна не отцепва без него програмата. Големината му обаче подозрително е точно 100МБ. Цената на диска е смешна и не си струва играта, още повече, че вече съм го купил, още повече, че информацията в него е достъпна от още поне 100-на източника, но просто ме амбицират с тая защита, ебаси...

Ако постигнеш някакви резултати ме уведоми, за да мога и аз да копирам като ми попадне отново диск.

увелечете броя сектори, които се пропускат при намиране на първата грешка, на голяма стойност - не само 100 както е по подразбиране. аз не помня колко слагах, ама много - 10000 или 100000, clonecd май се връща назад ако са по-малко. но със сигурност може.

Момчета, преди време и мен ме поизпоти този диск, но накрая успях да го копирам (в момента го ползвам от точно това копие). За съжаление вече не си спомням с коя програмка стана точно, но пробвайте с по-известните, все някоя ще случи. Важното е да се копира структурата (относно файловата система) на файла - "проблемната" част от съдържанието не е важна - тя е само "маскировка".

Момчета, преди време и мен ме поизпоти този диск, но накрая успях да го копирам (в момента го ползвам от точно това копие). За съжаление вече не си спомням с коя програмка стана точно, но пробвайте с по-известните, все някоя ще случи. Важното е да се копира структурата (относно файловата система) на файла - "проблемната" част от съдържанието не е важна - тя е само "маскировка".

Файловата система - хубаво, а трябваше ли да се спази разположението на отделните файлове, така както са на оригиналния диск (еди кои си в началото на диска, други в средата и т.н.), че ако трябва да се спазва "снимката", тогава става малко по-трудно... ;)

Файловата система - хубаво, а трябваше ли да се спази разположението на отделните файлове, така както са на оригиналния диск (еди кои си в началото на диска, други в средата и т.н.), че ако трябва да се спазва "снимката", тогава става малко по-трудно... ;)

Мисля, че трябва да се спази оригиналната структура. То в това е пиниза на защитата.

С ISO според мен няма да стане. Пробвайте с някоя програма да направите BIN имейдж на диска. При iso-то се записва само информацията от диска, при bin се копира и празното(повреденото) място от диска. Мисля, че така ще стане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...