w00x Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 A какво представлява тоя диск? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Тц. Нема лабаво тука... Уж игнорира лошите части, но виси всъщност на едно и също място - не копира нищо... Като се отвори въпросния файл от сидито като raw data - ми общо взето е пълен с нули... но от друга страна не отцепва без него програмата. Големината му обаче подозрително е точно 100МБ. Цената на диска е смешна и не си струва играта, още повече, че вече съм го купил, още повече, че информацията в него е достъпна от още поне 100-на източника, но просто ме амбицират с тая защита, ебаси... Ако постигнеш някакви резултати ме уведоми, за да мога и аз да копирам като ми попадне отново диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 A какво представлява тоя диск? Погледни тук. Не е само един диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 увелечете броя сектори, които се пропускат при намиране на първата грешка, на голяма стойност - не само 100 както е по подразбиране. аз не помня колко слагах, ама много - 10000 или 100000, clonecd май се връща назад ако са по-малко. но със сигурност може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Момчета, преди време и мен ме поизпоти този диск, но накрая успях да го копирам (в момента го ползвам от точно това копие). За съжаление вече не си спомням с коя програмка стана точно, но пробвайте с по-известните, все някоя ще случи. Важното е да се копира структурата (относно файловата система) на файла - "проблемната" част от съдържанието не е важна - тя е само "маскировка". Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Deathzone,пробва ли с ракия 120% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Момчета, преди време и мен ме поизпоти този диск, но накрая успях да го копирам (в момента го ползвам от точно това копие). За съжаление вече не си спомням с коя програмка стана точно, но пробвайте с по-известните, все някоя ще случи. Важното е да се копира структурата (относно файловата система) на файла - "проблемната" част от съдържанието не е важна - тя е само "маскировка". Файловата система - хубаво, а трябваше ли да се спази разположението на отделните файлове, така както са на оригиналния диск (еди кои си в началото на диска, други в средата и т.н.), че ако трябва да се спазва "снимката", тогава става малко по-трудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Файловата система - хубаво, а трябваше ли да се спази разположението на отделните файлове, така както са на оригиналния диск (еди кои си в началото на диска, други в средата и т.н.), че ако трябва да се спазва "снимката", тогава става малко по-трудно... Мисля, че трябва да се спази оригиналната структура. То в това е пиниза на защитата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 С ISO според мен няма да стане. Пробвайте с някоя програма да направите BIN имейдж на диска. При iso-то се записва само информацията от диска, при bin се копира и празното(повреденото) място от диска. Мисля, че така ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Deathzone,пробва ли с ракия 120% ? Дам и нщо не стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.