smsdeliverer Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Продавам Epox EP-9NDA3+ s.939. Дъното е на 8 месеца и има още година и четири месеца гаранция. Пълна комплектовка. Синкове, кръгли кабели, бракети. Продава се заедно със пасивно охлаздане за северния мост на Zalman Цената е 110$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Продавам Epox EP-9NDA3+ s.939. Дъното е на 8 месеца и има още година и четири месеца гаранция.Пълна комплектовка. Синкове, кръгли кабели, бракети. Продава се заедно със пасивно охлаздане за северния мост на Zalman Цената е 110$ Цената на това дъно ново е $115 ,а го даваш на 8 месеца за $110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 ' date='Oct 12 2005, 14:56' post='434666']Цената на това дъно ново е $115 ,а го даваш на 8 месеца за $110 Много ми е интересно отде го намери за толкоз $$. Ако е от Жаркомпютърс - може, ама да земеш да му сметнеш и ДДС-то Специално за тебе, щото гледам че си от готините спамъри, дето само клепат по темите за да им пише в кроткия профил " гуру" или " извънземен спамър" , само на тебе ще ти го дам за 90$ и съм абсолютно сигурен, че пак няма да го вземеш. Айде пиши, ако решиш, ама такива като тебе ги знам много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Много ми е интересно отде го намери за толкоз $$. Ако е от Жаркомпютърс - може, ама да земеш да му сметнеш и ДДС-то Специално за тебе, щото гледам че си от готините спамъри, дето само клепат по темите за да им пише в кроткия профил " гуру" или " извънземен спамър" , само на тебе ще ти го дам за 90$ и съм абсолютно сигурен, че пак няма да го вземеш. Айде пиши, ако решиш, ама такива като тебе ги знам много добре. Хахахаха. А така. Да иде да си го земе за толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Дай , някакво инфо за клок , каква шина си стигал с това дъно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Дай , някакво инфо за клок , каква шина си стигал с това дъно? 300x8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Нова цена 105$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoPa79 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 A Zalmana slu4aino da go dava6 samo nego? i ako ne otkade moga da si zema takova 4e mnogo mi bram4i na Gigabaita perkata deto pi6e na neia 8X Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 V Jarcomputers gi ima tezi 11lv par4eto sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.