Jump to content
BulForum.com

Продавам Дъно

Recommended Posts

Продавам Epox EP-9NDA3+ s.939. Дъното е на 8 месеца и има още година и четири месеца гаранция.

Пълна комплектовка. Синкове, кръгли кабели, бракети.

Продава се заедно със пасивно охлаздане за северния мост на

Zalman

Цената е 110$

Продавам Epox EP-9NDA3+ s.939. Дъното е на 8 месеца и има още година и четири месеца гаранция.

Пълна комплектовка. Синкове, кръгли кабели, бракети.

Продава се заедно със пасивно охлаздане за северния мост на

Zalman

Цената е 110$

Цената на това дъно ново е $115 ,а го даваш на 8 месеца за $110 :lol: :rolleyes:

' date='Oct 12 2005, 14:56' post='434666']

Цената на това дъно ново е $115 ,а го даваш на 8 месеца за $110 :lol: :rolleyes:

:) Много ми е интересно отде го намери за толкоз $$. Ако е от Жаркомпютърс - може, ама да земеш да му сметнеш и ДДС-то ;)

Специално за тебе, щото гледам че си от готините спамъри, дето само клепат по темите за да им пише в кроткия профил " гуру" или " извънземен спамър" , само на тебе ще ти го дам за 90$ и съм абсолютно сигурен, че пак няма да го вземеш.

Айде пиши, ако решиш, ама такива като тебе ги знам много добре.

:) Много ми е интересно отде го намери за толкоз $$. Ако е от Жаркомпютърс - може, ама да земеш да му сметнеш и ДДС-то ;)

Специално за тебе, щото гледам че си от готините спамъри, дето само клепат по темите за да им пише в кроткия профил " гуру" или " извънземен спамър" , само на тебе ще ти го дам за 90$ и съм абсолютно сигурен, че пак няма да го вземеш.

Айде пиши, ако решиш, ама такива като тебе ги знам много добре.

Хахахаха. А така. Да иде да си го земе за толкоз.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...