nonsan Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Купувам запазена кутия+Захранване над 250W. Предпочитам с хоризонтално разположено захранване. Също така работещо CD-ROM или DVD. При добра оферта може и записвачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Имам кутия запазена е, няма един преден капак на 5,25 инчовите слотове. Захранването е Codegen 300W, с хоринзонтално разположение. Цена 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Каква е кутията?Модел? Снимки евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ми модела май е Codegen/захранването е такова/, нищо не пише на нея. Снимки евентуално довечера или утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Аз имам един излишен teac 32x и едно сони 8х и двете са работещи при интерес - ПМ ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Caveman, мерси за снимките. Но за тази кутия (JNC) са и доста паричките. Нова такава с 300W захранване е 19,6$,което по днешен курс е 31.75лв. Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Да прав си, май съм казал цената малко ей тъй както ми е хрумнало. Те наистина били по 20$ тия кутии. Ако те интересува кажи колко даваш, и ако ме устройва да стискаме ръцете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.