ralexes Posted October 2, 2003 Share Posted October 2, 2003 EDIT: ne sum mnogo siguren, no moje bi s niakoi File Manager razlichen ot Windows Explorer koito ne prawi tozi analiz na faila koito e izbran, bi moglo da se trie bez problemi i chakane Az se se6am za edin Windows Explorer. Vseki koito ima WIN95,WIN98 ili WIN3.1 ,moje da go uploadne.Stava na vapros za Winfile ( V dir- na WINDOWS davate na filovete zapo4va6i s "w" ikonkata mu predstavlqva edno 4ekmedje(pone az taka go vijdam) moje i da e 6kaf Po4ti sam siguren 4e svar6i rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted October 3, 2003 Share Posted October 3, 2003 a we ne sam chel sichki postove sry ne mi se chetat sha kaja samo kak da si reshish problema nachi stava po 2 nachina koito sa dosta lesni : 1vo : otiash v direktoriata na filma i proash da go iztriesh estestveno sha ti izkochi greshka allready in use davash OK i davash F3 t.e. za Search kat ti izkochi ot liavo window-a s searcha i onova kuche shtrakash na file-a s DIASNO KOP4e na mishkata napravo bez da si dal nishto s liavo ili klaviatura i naprao izbirash DELEATE sled koeto na otgovor YES ili NO otgovarqash pak s mishkata bez da zadarjash kop4eto . 2ro : ( AKO 1voto ne stane ) predpolagasm imash nqakolko PArtion-a ... ako da kajem ti e v D: prosto fashtash filma i mu daaash da se paste na desktop-a kato pochne da se copyra shtrakash Cancel i sled tva kato proash da go delnesh ne bi trriialo da dade che e in use ako sluchaino nqamash drug disk a e samo c: togava hmmm ne sam proal no proai da paste na Floppy i kato ti dade oshte che nqama miasto ako stane mn barzo go delni ot hard-a a ako ti dade scalata s % pone za 2-3 sec daash cancel i posle delvash ... tva e pone as taka nqaam problemi *( Ako za sichko otiash v DOS pone si stoi tam )* Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 JOKe kato ne 6te da mu go delne 6toto e alrady in use ne mi e qsno kak 6a go premesti ot edin partiton v drug ama moje i takiva focusi da sa6testvuvat vapreki 4e mnoo se samnqvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.