Jump to content
BulForum.com

Za windows XP Pro

james_ankov

Recommended Posts

EDIT: ne sum mnogo siguren, no moje bi s niakoi File Manager razlichen ot Windows Explorer koito ne prawi tozi analiz na faila koito e izbran, bi moglo da se trie bez problemi i chakane

Az se se6am za edin Windows Explorer.

Vseki koito ima WIN95,WIN98 ili WIN3.1 :P ,moje da go uploadne.Stava na vapros za Winfile ( V dir- na WINDOWS davate na filovete zapo4va6i s "w" ikonkata mu predstavlqva edno 4ekmedje(pone az taka go vijdam) moje i da e 6kaf :lol:

Po4ti sam siguren 4e svar6i rabota :woot

a we ne sam chel sichki postove sry ne mi se chetat sha kaja samo kak da si reshish problema nachi stava po 2 nachina koito sa dosta lesni :

1vo : otiash v direktoriata na filma i proash da go iztriesh estestveno sha ti izkochi greshka allready in use davash OK i davash F3 t.e. za Search kat ti izkochi ot liavo window-a s searcha i onova kuche shtrakash na file-a s DIASNO KOP4e na mishkata napravo bez da si dal nishto s liavo ili klaviatura i naprao izbirash DELEATE sled koeto na otgovor YES ili NO otgovarqash pak s mishkata bez da zadarjash kop4eto .

2ro : ( AKO 1voto ne stane ) predpolagasm imash nqakolko PArtion-a ... ako da kajem ti e v D: prosto fashtash filma i mu daaash da se paste na desktop-a kato pochne da se copyra shtrakash Cancel i sled tva kato proash da go delnesh ne bi trriialo da dade che e in use ako sluchaino nqamash drug disk a e samo c: togava hmmm ne sam proal no proai da paste na Floppy i kato ti dade oshte che nqama miasto ako stane mn barzo go delni ot hard-a a ako ti dade scalata s % pone za 2-3 sec daash cancel i posle delvash ... tva e pone as taka nqaam problemi

*( Ako za sichko otiash v DOS pone si stoi tam )*

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...