Jump to content
BulForum.com

Настроика на ePSXe

twoface

Recommended Posts

Проблема е следния какви са настройките на плъгина или ми даите линк за него за видеокарта GeForce2 когато го пусна с Pete' 3d графиката избързва

Проблема е следния какви са настройките на плъгина или ми даите линк за него за видеокарта GeForce2 когато го пусна с Pete' 3d графиката избързва

Точно плъгина на Pete ли държиш да използваш? Не знам коя версия имаш на емулатора, но преди бях теглил някаква в която имаше доста плъг-ин-и за видеото и даже най обикновения за д3д си вършеше работата сравенително добре.А настройките вътре зависят изцяло от вкусовете ти и хардуеъра с който разполагаш. А това което ти трябва е една опция limit FPS поиграй си там, точно в момента няма спомени какво точно беше.

Точно плъгина на Pete ли държиш да използваш? Не знам коя версия имаш на емулатора, но преди бях теглил някаква в която имаше доста плъг-ин-и за видеото и даже най обикновения за д3д си вършеше работата сравенително добре.А настройките вътре зависят изцяло от вкусовете ти и хардуеъра с който разполагаш. А това което ти трябва е една опция limit FPS поиграй си там, точно в момента няма спомени какво точно беше.

не препоръчай те ми някой с версия 1.60 съм а тази опция не е откривам ще сам блгодарен ако някои кажи каде се намира

аз ползвах повечето стандартни plug-ins на ePSPe. настройката, за която ти казват, е в настройките на plug-in-а не на самата програма. спомням си по памет че беше в средата на прозореца :-) заедно с още 3 настройки разположени около тази много помагаха. мисля че до тези настройки се стигаше от главния прозорец преди да е заредена игра, от меню лентата. хехе аз си спомням обаче че се опитвах да го направя да не насича, а на теб ти е бързо - аз си играех с това преди 2-3 години... като си спомня какъв ми беше тогава комп-а :-). върна ми спомените - иначе даже нямаше и да пиша :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...