RaZoR Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Значи имам Nokia N-Gage Classic и днеска се предаде .Та има ли някой неоходимите "инструменти" да флашнем firmware и евентуално при добър резултат почерпка и разумно заплащане.Офертата е валидна от сега до утре на обяд 13:00.Нека да пишат само тези които знаят за какво става въпрос.... не някой да ми каже имам Дата кабел айде да я флашваме щото Симбиана не се сменя така Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Zna4e vlashvaneto na tezi telefoni sas SYMBIAN stava s edno ystroistvo koeto se nari4a BOX i koeto saotvetno stryva 400$ edvali nqkoi ot foryma she si go e kypil samo za da si smeni firmware. ina4e telefona se slaga v box-a a samiqt box n ali e svarzan kam kompa i kam samoto ystroistvo si ima li4en kliendski kod v koito ot na NOKIA saita se vliza i ot tam se dava koda na telefona i ot NOKIA iprashtat saotvetniq firmware koito e nai noviq za saotvetniq model telefon i ......... ostanaloto e lesno no nqmam takova ystroistvo ina4e znam i sam vijdal kak stava..... Emi tova e ot men ..... Edin savet: vnimavai kade she go ostavish da ti go flashnat zashtoto versii na firmware ima mnogo no trqbva da se napravi kakto trqbva ina4e telefona shte ti pravi postoqnno adski mizerii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Мерси ,че разясни на незнаещите.Има и по-евтини боксове ама както и да е ...просто можеше да има някой точен пич който работи в някоя фирмичка и да го пляснем за един бърз флаш ,но явно ще нахлувам в някой сервиз там да го правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Има две места където можеш да си оставиш телефона и да си 100% сигурен, че ще си вземеш оставеното от теб. 1. Асен Мицев. По буливард "Руски" свиваш на улицата където е китайския ресторант. На 200 метра от ляво се пада оказиона на Асен, до него има аптека. 2. Сервизът до "Райфайзен банк" до профсъюзния дом. Много приятен и интелигентен човек. Тези двамата са най-добрите в Пловдив с най-добрата техника. При втория флаш и флекс на телефоните са ми ги правели за секунди. Който и да избереш ще си доволен. Иначе не ти трябва smart box да си флашнеш телефона. Аз лично си ъпдейтвам моите телефони сам, чрез дата кабел и софтуеар за да знам най-добре какво представлява телефона ми. Напиши *#0000#, това ще ти покаже врсията на телефона. Мога да ти го флашна и аз или да ти дам флаш/core файловете, които са публечна тайна и да си го флашнеш сам после най-много да почерпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Абе аз влизам днеска на руски в един магазин флаш а у и пича ми вика безплатно.И ми го флашнаха ама все пак тела е взиман от там и въпреки това гаранция няма от бая време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.